در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

دیگچه مشهدی

زمان آماده سازی : 1 ساعت

بازدید : 2339 2 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

برنج1 پیمانهشیر3 پیمانه
شکر1 پیمانهگلاب1/4 پیمانه
کره20 گرمپودر هل1/2 ق غ
زعفران آب کرده غلیظبه مقدار دلخواه
 

طرز تهیه دیگچه مشهدی

دیگچه مشهدی, دسر سنتی, دسر محلی مشهدی, دیگچه زعفرانی, طرز تهیه دیگچه با شیر, طرز تهیه دیگچه ساده, طرز تهیه دیگه زعفرانی, عکس تزیین دیگچه, روش تهیه دیگچه مشهدی, دسر خوشمزه و متفاوت دیگچه, دسر سنتی مقوی و خوشمزه

برای تهیه دسر دیگچه مشهدی برنج حتما ایرانی باشه.

برنج را شسته و به مدت یک ساعت خیس کنید.

برنج را بگذارید خوب بپزد.

می توانید از برنج خورد یا برنج نیم دانه که مخصوص آش است استفاده کنید.

وقتی آب برنج تبخیر شد شیر را حتما کم کم اضافه کنید.

هم بزنید تا شیر به خورد برنج برود.

به ترتیب شکر را اضافه کرده و هم بزنید.

سپس هل را اضافه کنید.

باید آنقدر مواد بجوشد تا سفت شود.

در آخر گلاب و بعد از چند دقیقه کره را اضافه کنید.

دیگچه مشهدی آماده برای دم کردن است.

وقتی دسر دیگچه به این مرحله رسید زعفران دم کرده را در گوشه ای از قابلمه بریزید و هم بزنید تا نیمی از آن زرد رنگ شود.

می تونید در این قسمت مواد رو دو قسمت کنید.

یک قسمت ساده و یک قسمت زعفرانی.

دسر دیگچه را مثل برنج به مدت نیم ساعت دم کنید.

توجه داشته باشید که حرارت خیلی کم باشد.

بعد در قابلمه را برداشته بگذارید تا خوب خنک شود .

بعد در دیس دسر دیگچه مشهدی بر گردانید و با خلال پسته و زعفران برای سرو تزیین نمائید.

برای برگرداندن دسر دیگچه قابلمه پخت باید. نچسب باشد.

میتوانید از قالب مخصوص دسر استفاده کنید.

باید ته قالب را کمی با کره چرب کنید بعد از خنک شدن به راحتی از قابلمه و یا قالب جدا می شود.

اگر خواستید دیگچه را درون فر بپزید.

فرو از قبل گرم کنید رو درجه ۱۴۰ سانتی گراد بذارید. نباید خیلی داغ بشه.

قالب دسر رو تو فر بذارید تا دیگچه دم بکشه.

اگر شیر بیشتر باشد بهتر است چون در آخرکمی به صورت ژله ای و لرزان در می آید.

می تونید از کاکائو هم استفاده کنید.

در این صورت دیگچه کاکائویی خواهید داشت.

دسر | دیگچه مشهدی | انواع دسر ساده | دسر جدید | دسر مدرن | دسر خوشمزه | دسر شیک

طرز تهیه و عکس از سیمای عزیز

ویرایش و تنظیم: چاشنی

چاشنی, آموزش آشپزی چاشنی

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=10704
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

36 + = 43

نظرات کاربران
این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

8 + 1 =