در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

کشکول

زمان آماده سازی : 10 دقیقه

بازدید : 8587 1 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

شیر1 لیترشکر1 لیوان
نشاسته گندم یا ذرت3 ق سآرد برنج3 ق س
تخم مرغ1 عددپودر نارگیل1/4 پیمانه
پودر بادام3/4 لیوانوانیل شکری5 گرم
خامه (اختیاری)100 تا 200 میلی لیتر
 

طرز تهیه کشکول

کشکول, طرز تهیه کشکول, طرز تهیه دسر کشکول, دسر با شیر, دسر با نشاسته, دسر با آرد برنج, دسر با خامه, کشکول ترکیه ای, دسر ترکیه ای, دسرهای معروف ترکیه, کشکول دسر ترکیه ای, کشکول برای افطار, کشکول برای صبحانه

برای تهیه این دسر ترکیه ای ابتدا تخم مرغ، نشاسته، آرد برنج، شکر و شیر رو داخل قابلمه بریزید.

مواد را هم بزنید و بپزید تا غلیظ بشه.

پودر نارگیل و بادام رو اضافه کنید.

بعد که حباب حباب شد و جوشید، از روی شعله بردارید و وانیل رو اضافه کنید.

میتونید بعد ازینکه ولرم شد، خامه رو اضافه کنین و خوب هم بزنید.

بعد مواد آماده شده رو داخل قالب مورد نظرتون بریزید.

بهتره از قالب های سیلیکونی استفاده کنید.

بعد از اینکه دسر رو داخل قالب ریختید داخل ظرف مورد نظر برگردونید.

اگر خواستید می تونید دسر رو داخل ظرف های تک نفره بریزید و سرو کنید.

می تونید دسر رو داخل یخچال بذارید تا خنک بشه.

یا اینکه به صورت گرم دسر رو نوش جان کنید.

صرفا اسم این دسر نیست که به سرزمین خودمان برمیگردد.

این شیرینی خوشمزه اصالت ایرانی دارد اما از آنجا که بسیار به مذاق پادشاهان عثمانی خوش آمد, تبدیل به دسر کلاسیک آنها شد.

دسر | دسر کشکول | انواع دسر ساده | دسر جدید | دسر خوشمزه | دسر مجلسی | دسر سرد | دسر شیر

دستور تهیه و عکس از زهرا بانوی عزیز

ویرایش و تنظیم: چاشنی

چاشنی, آموزش آشپزی چاشنی

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=10346
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

95 − 93 =

نظرات کاربران
این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 + 3 =