طرز تهیه دسر ژلاتینی | دسر ژلاتینی شکلاتی | دسر با ژلاتین و شیر | دسر با خامه و ژلاتین | طرز تهیه دسر با پودر ژلاتین
برای تهیه دسر ژلاتینی به ترتیب زیر عمل کنید.
زردههای تخم مرغ را به همراه ۲ قاشق سوپخوری شیرین کننده ماردین و وانیل با همزن بزنید.
اونقدری هم بزنید تا سفید رنگ و پوک شود.
شیر را به همراه باقی ماننده شیرین کننده ماردین و پودر کاکائو روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید.
پودر ژلاتین را به همراه ۱/۲ پیمانه آب سرد مخلوط کرده و روی حرارت غیر مستقیم بگذارید.
تا کاملا شفاف و یکدست شود.
مخلوط ژلاتین حل شده را با شیر به مخلوط زرده اضافه کنید.
در آخر خامه را نیز اضافه کرده و با همزن بزنید تا یکدست شود.
این مایه را درون قالبهای کوچک ریخته و به مدت ۶ ساعت در یخچال بگذارید تا بسته شود.
موقع سرو بیسکویت را کمی خامه بزنید و دسر را روی بیسکویت برگردونید.
روی دسر را با سس شکلات و تراشه های شکلات تزیین کنید.
دسر | دسر ژلاتینی | انواع دسر ساده | انواع دسر مدرن | دسر خوشمزه | دسر جدید | دسر مجلسی
تهیه و تنظیم: چاشنی
نظرتون درباره این آموزش چیست!