در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

دسر ژلاتینی

زمان آماده سازی : 6 ساعت

بازدید : 3186 1 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

بیسکویت دایجستیوبه تعداد لازمشیر2 پیمانه
شیرین کننده ماردین1/2 پیمانهوانیل1/8 ق چ
پودر کاکائو2 ق سپودر ژلاتین4 و 1/2 ق چ
زرده تخم مرغ2 عددخامه150 گرم
تراشه شکلاتبه میزان لازمسس شکلاتبه میزان لازم

طرز تهیه دسر ژلاتینی | دسر ژلاتینی شکلاتی | دسر با ژلاتین و شیر | دسر با خامه و ژلاتین | طرز تهیه دسر با پودر ژلاتین

برای تهیه دسر ژلاتینی به ترتیب زیر عمل کنید.

زرده‌های تخم مرغ را به همراه ۲ قاشق سوپخوری شیرین کننده ماردین و وانیل با همزن بزنید.

اونقدری هم بزنید تا سفید رنگ و پوک شود.

شیر را به همراه باقی ماننده شیرین کننده ماردین و پودر کاکائو روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید.

پودر ژلاتین را به همراه ۱/۲ پیمانه آب سرد مخلوط کرده و روی حرارت غیر مستقیم بگذارید.

تا کاملا شفاف و یکدست شود.

مخلوط ژلاتین حل شده را با شیر به مخلوط زرده اضافه کنید.

در آخر خامه را نیز اضافه کرده و با همزن بزنید تا یکدست شود.

این مایه را درون قالب‌های کوچک ریخته و به مدت ۶ ساعت در یخچال بگذارید تا بسته شود.

موقع سرو بیسکویت را کمی خامه بزنید و دسر  را روی بیسکویت برگردونید.

روی دسر را با سس شکلات و تراشه های شکلات تزیین کنید.

دسر | طرز تهیه دسر ژلاتینی | انواع دسر ساده | انواع دسر مدرن | دسر خوشمزه | دسر جدید | چاشنی

دسر | دسر ژلاتینی | انواع دسر ساده | انواع دسر مدرن | دسر خوشمزه | دسر جدید | دسر مجلسی

تهیه و تنظیم: چاشنی

چاشنی,آموزش آشپزی چاشنی

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=9492
نظرتون درباره این آموزش چیست!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 + 1 =

نظرات کاربران
این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

− 3 = 2