سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.

دسر ژلاتینی

زمان آماده سازی :6 ساعت

بازدید : 2207 3 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

بیسکویت دایجستیو به تعداد لازم شیر 2 پیمانه
شیرین کننده ماردین 1/2 پیمانه وانیل 1/8 ق چ
پودر کاکائو 2 ق س پودر ژلاتین 4 و 1/2 ق چ
زرده تخم مرغ 2 عدد خامه 150 گرم
تراشه شکلات به میزان لازم سس شکلات به میزان لازم
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
( 3 رای _ میانگین : 3٫00 از 5 )

طرز تهیه دسر ژلاتینی | دسر ژلاتینی شکلاتی | دسر با ژلاتین و شیر | دسر با خامه و ژلاتین | طرز تهیه دسر با پودر ژلاتین

برای تهیه دسر ژلاتینی به ترتیب زیر عمل کنید.

زرده‌های تخم مرغ را به همراه ۲ قاشق سوپخوری شیرین کننده ماردین و وانیل با همزن بزنید.

اونقدری هم بزنید تا سفید رنگ و پوک شود.

شیر را به همراه باقی ماننده شیرین کننده ماردین و پودر کاکائو روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید.

پودر ژلاتین را به همراه ۱/۲ پیمانه آب سرد مخلوط کرده و روی حرارت غیر مستقیم بگذارید.

تا کاملا شفاف و یکدست شود.

مخلوط ژلاتین حل شده را با شیر به مخلوط زرده اضافه کنید.

در آخر خامه را نیز اضافه کرده و با همزن بزنید تا یکدست شود.

این مایه را درون قالب‌های کوچک ریخته و به مدت ۶ ساعت در یخچال بگذارید تا بسته شود.

موقع سرو بیسکویت را کمی خامه بزنید و دسر  را روی بیسکویت برگردونید.

روی دسر را با سس شکلات و تراشه های شکلات تزیین کنید.

دسر | طرز تهیه دسر ژلاتینی | انواع دسر ساده | انواع دسر مدرن | دسر خوشمزه | دسر جدید | چاشنی

دسر | دسر ژلاتینی | انواع دسر ساده | انواع دسر مدرن | دسر خوشمزه | دسر جدید | دسر مجلسی

تهیه و تنظیم: چاشنی

چاشنی,آموزش آشپزی چاشنی

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=9492
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *