در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

بازدید : 178 1 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده: ادمین چاشنی

تاریخ: ۰۹ / آبان / ۱۳۹۵

دسر | طرز تهیه دسر پای یخی | انواع دسر | دسر ساده | دسر خوشمزه | انواع دسر مدرن | دسر سرد
طرز تهیه دسر پای یخی | دسر پای یخی با سس کارامل | دسر با سس کارامل | طرز تهیه دسر کاراملی | طرز تهیه پای | طرز تهیه خمیر پای

برای تهیه دسر پای یخی به ترتیب زیر عمل کنید.

برای تهیه خمیر پای، بیسکویت ساقه طلایی خرد شده، ۱۲ قاشق غذاخوری کره آب شده و ۲/۳ پیمانه شکر را با هم مخلوط کنید.

مواد را در ۲ قالب تارت پهن کنید.

قالب ها را درون فر گرم شده با دماى ۱۹۰ درجه سانتیگراد، به مدت ۷ دقیقه بذارید.

در ادامه، ۶ قاشق غذاخوری کره را در قابلمه کوچک آب کنید.

نارگیل و گردو را به آن اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه روى حرارت هم بزنید تا تست شوند.

در یک کاسه بزرگ،شیر عسل و پنیر خامه اى را بزنید تا پف کند.

سپس خامه فرم گرفته را اضافه کنید و دوباره هم بزنید.

۱/۴ از مخلوط پنیر خامه اى را روى ۲ خمیر پخته شده بریزید.

سپس ۱/۴ از سس کارامل را روى آنها اضافه کنید.

به همین ترتیب این کار را چند بار تکرار کنید، تا کل مواد تمام شود.

در آخر مخلوط نارگیل و گردو را روى پای ها بریزید و به مدت ۱۲ ساعت آن را در فریزر بگذارید.

نوش جان

دسر | دسر پای یخی | انواع دسر | دسر ساده | دسر خوشمزه | انواع دسر مدرن | آموزش دسر

دسر, دسر پای یخی,انواع دسر,دسر ساده,دسر خوشمزه, انواع دسر مدرن

آموزش دسر,طرز تهیه دسر پای یخی,دسر پای یخی با سس کارامل, دسر با سس کارامل,طرز تهیه دسر کارامل

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=9077
برچسب ها
    نظرتون درباره این آموزش چیست!

    پاسخی بگذارید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    + 40 = 46

    نظرات کاربران
    این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
    تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

    پاسخی بگذارید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    13 − = 3