دسر مشکوفی | طرز تهیه دسر مشکوفی | دسر خوشمزه | دسر مازندرانی | دسر ساده | مشکوفی زعفرانی | طرز تهیه مشکوفی با نشاسته | دنت زعفرانی
دسرهای سنتی بسیاری مخصوص شهرهای مختلف ایران وجود دارد. یکی از این دسرها، دسر مشکوفی است که مخصوص مازندران است.
این دسر یک دسر مازندرانی است.
اگر به جای شیر در تهیهی این دسر از آب استفاده کنید اسم دسر شما مسقطی است.
شیر سرد را در قابلمه بریزید.
نشاسته و شکر را اضافه کنید.
آن را هم بزنید تا نشاسته در آن حل شود.
قابلمه شیر و نشاسته را روی حرارت ملایم بگذارید و هم بزنید.
وقتی شیر گرم شد کره، وانیل، گلاب و زعفران را اضافه کنید.
باز، هم بزنید و صبر کنید تا مایه غلیظ شود.
حالا دنت شما آماده است. آن را از روی حرارت بردارید، در ظرفهای مناسب بریزید و در یخچال بگذارید.
میتوانید روی دسر را با میوه ، پودر یا خلال پسته، دارچین، و یا ترافل رنگی تزیین کنید.
برای اینکه دسر مشکوفی را به رنگهای دیگر نیز تهیه کنید میتوانید از دارچین به همراه پودر هل و کاکائو حل شده در نصف لیوان آب جوش هم استفاده کنید و آنها را لایه لایه روی هم بریزید تا ترکیب زیباتری پیدا کند.
میتوانید لایههای ژله را نیز در بین آن بکار ببرد.
از قالب های مختلف نیز می توانید استفاده کنید. دنت را در قالب مورد نظر بریزید و پس از اینکه خودش را گرفت از قالب خارج کنید. اینطوری مشکوفی قالبی خواهید داشت.
اینم از مشکوفی یا دنت زعفرانی امروز.
دسر | دسر مشکوفی مازندرانی | انواع دسر ساده | دسر خوشمزه | دسر جدید | دسر ایرانی | دسر سرد
دسر مشکوفی, طرز تهیه دسر مشکوفی, دسر خوشمزه, دسر مازندرانی, دسر ساده, مشکوفی زعفرانی,طرز تهیه مشکوفی با نشاسته, دسر, دسر مشکوفی مازندرانی, انواع دسر ساده, دسر خوشمزه, دسر جدید, دسر ایرانی, دسر سرد
تهیه و تنظیم: چاشنی
نظرتون درباره این آموزش چیست!