طرز تهیه دسر مرنگ فندقی | دسر مرنگ با شکلات فندقی | طرز تهیه دسر مرنگ با شکلات فندقی
دسر مرنگ فندقی, دسر مربعى که حتى ظاهر آن هم اشتهاى همگان را تحریک میکند.
این دسر بسیار شیک و خوشمزه است. و البته خیلی راحت تهیه میشه.
فر را روشن کنید و روی ۱۸۰ درجه سانتی گراید بذارید.
یه قالب ۲۸ در ۱۸ سانت را با کاغذ روغنى بپوشانید.
بطوری که ۳ سانت از کاغذ از هر طرف قالب بیرون زده باشد.
کاغذ روغنى را کمى چرب کنید و کنار بذارید.
در یک ظرف، کره، شکر قهوه ای ، تخم مرغ، وانیل، آرد، فندق و پودر کاکائو را با هم مخلوط کنید.
مخلوط را در قالب ریخته و ۲۵ دقیقه در فر گرم بپزید.
بعد از پخت روى آن را نوتلا مالیده و کنار بگذارید تا خنک شود.
دماى فر را به ۲۲۰ درجه سانتی گراید برسانید.
با همزن برقى سفیده تخم مرغ را بزنید تا سفت شود.
شکر را کم کم اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا شکر حل شود.
مرنگ را روى نوتلا ریخته و ۵ دقیقه در فر بذارید تا مرنگ طلایى شود.
دسر آماده شده را به قطعات مربع بریده و سرو کنید.
نوش جان.
دسر | دسر مرنگ فندقی | انواع دسر ساده | دسر خوشمزه | دسر مهمانی | دسر جدید | دسر مدرن
دسر, دسر مرنگ فندقی, انواع دسر ساده, دسر خوشمزه, دسر مهمانی, دسر جدید, دسر مدرن,دسر مرنگ با شکلات فندقی,طرز تهیه دسر مرنگ فندقی,دسر سرد,دسر شیک,آموزش دسر
ترجمه و تنظیم: چاشنی
نظرتون درباره این آموزش چیست!