در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

دسر فرانسوی

زمان آماده سازی : 1 ساعت

بازدید : 9710 3 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

خامه زده شدهبه میزان لازمکره و روغن جامدروی هم 1 پیمانه
وانیل1 ق مشکر1 پیمانه
شکر1 پیمانهماست1 پیمانه
شکلات تخته ای رنده شده2 ق ستخم مرغ3 عدد
آرد2 پیمانهبکینگ پودر1 ق م
 

طرز تهیه دسر فرانسوی | دسر فرانسوی سادهکیک فرانسوی | دسر عالی فرانسوی

برای تهیه دسر فرانسوی به ترتیب زیر عمل کنید.

کره و روغن را هم زده تا ترکیب آنها کاملا سفید شود.

بعد شکر را اضافه و دوباره با همزن برقی مواد را بزنید.

تخم‌مرغ‌ ها را دانه دانه به مواد اضافه کنید. وانیل را افزوده و مخلوط  کنید.

ماست را به مواد اضافه نمایید.

آرد و بیکینگ‌پودر را جداگانه ترکیب کرده، به مواد افزوده و فقط در حد مخلوط شدن مواد را هم بزنید.

مواد کیک را در قالب کیک مورد نظر بریزید.

به مدت ۴۰ الی ۴۵ دقیقه در فری که از قبل با حرارت ۱۲۰ درجه سانتی‌گراید گرم کرده‌اید، قرار دهید.

در انتها بعد از پخت، کیک را به ابعاد دلخواه برش بزنید.

رو و اطراف کیک را خامه زده، با شکلات رنده شده تزیین کنید.

نوش جان

دسر | طرز تهیه دسر فرانسوی | انواع دسر | دسر ساده | انواع دسر مدرن | دسر خوشمزه | دسر جدید

دسر | دسر فرانسوی | انواع دسر | دسر ساده | انواع دسر مدرن | دسر خوشمزه | دسر جدید | چاشنی

تهیه و تنظیم: چاشنی

چاشنی, آموزش آشپزی چاشنی

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=9283
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

67 − 63 =

نظرات کاربران
این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 + 1 =