سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.
دوست دارید از این مطالب هم دیدن فرمایید ؟!

دسر ایرمیک

زمان آماده سازی :1 ساعت و 30 دقیقه

بازدید : 2097 3 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

پودر کاکائوبه میزان لازمشکر3/4 پیمانه
وانیل1/2 ق مبیسکویت پتی بور1 بسته
کره100 گرمشیر1 لیتر
آرد ایرمیک10 ق غ
 
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
( 3 رای _ میانگین : 3٫33 از 5 )

دسر ایرمیک | ایرمیک چیست | کیک ایرمیک | شیرینی ایرمیک

ایرمیک یا همان آرد سمولینا  از مواردی است که قابل حذف از آشپزی کشور ترکیه نیست.

با ایرمیک انواع دسرها و همچنین حلواها تهیه میشود.

چون نوع آرد ایرمیک، دانه های آن و بافت دسرهای تهیه شده از آن، خاص می باشد لذا امکان جایگزینی با آردهای دیگر را ندارد.

طرز تهیه دسر ایرمیک

ایرمیک و شکر را مخلوط کنید.

شیر را به آن بیافزایید و هم بزنید.

چون دانه های ایرمیک درشت هستند هیچگونه حالت گلوله شدگی ایجاد نخواهد شد.

فقط ایرمیک بعد از افزودن شیر کمی سنگین شده و تمایل به ته نشین شدن دارد.

لذا بایستی به طور مداوم هم زده شود.

سپس کره را نیز افزوده و روی حرارت متوسط رو به ملایم قرار دهید.

وقتی مواد گرم شد، حرارت را ملایم کنید تا احیانا ته نگیرد.

کره شروع به آب شدن خواهد کرد و به تدریج جذب ایرمیک خواهد شد.

ایرمیکها پخته شده ، شیر و کره را جذب خود خواهند کرد و دانه های ایرمیک درشت تر و سفید رنگ تر خواهد شد.

مواد وقتی به غلظت مناسب رسید، وانیل را اضافه کرده و کمی هم بزنید.

سپس حرارت را خاموش کنید و همچنان چند لحظه ای هم بزنید تا از میزان حرارتش کاسته بشه.

حالا ظرف مورد نظرتون رو با کره چرب کنید.

می تونید از ظرف پیرکس سایز متوسط مستطیلی استفاده کنید.

یک ردیف بیسکوییت در ته ظرف بچینید.

سپس با ملاقه از مواد برداشته و روی بیسکوییت های چیده شده در کف ظرف بریزید.

به این طریق نصف مواد را داخل ظرف بریزید و با لیسک روی آن را صاف کنید.

سپس در صورت تمایل با چای صاف کن مقداری کاکائو روی آن بپاشید.

سپس بیسکوییت ها را مجددا بچینید.

حالا با ملاقه مابقی مواد را بریزید. وقتی مواد تمام شد ، با لیسک روی آن را صاف کنید.

وقتی مواد در دمای اتاق خنک شد، برای چند ساعت درون یخچال قرار دهید.

بهتر است رویش سلفون هم بکشید تا هم دسر خشک شود و هم احیانا بویی به خود جذب نکند.

نکته در تهیه دسر ایرمیک

این دسر بهتر است از یک روز قبل تهیه شود.

به علت وجود داشتن ایرمیک در این دسر، مواد روی حرارت خیلی زود غلیظ می شود.ضمنا بعد از خنک شدن سفت تر هم می شود. برای همین مواد وقتی گرم است، باید به سرعت کار رو انجام بدیم.

حین تهیه آن با مقداری سرعت عمل و انجام پشت سر هم مراحل، یک دسر بی عیب و نقص خواهید داشت.

منظور از غلظت مناسب مواد زمانی است که مواد به آرامی حباب بزنه و وقتی همش بزنید یک خط توسط قاشق داخل مواد به وجود بیاید ولی کمی بعد جایش نسبتا صاف شود.

دسر | طرز تهیه دسر ایرمیک | انواع دسر ساده | دسر جدید | انواع دسر مدرن | دسر مهمانی | چاشنی

 

دسر | دسر ایرمیک | انواع دسر ساده | دسر جدید | انواع دسر مدرن | دسر مهمانی | دسر سرد

طرز تهیه دسر ایرمیک, ایرمیک چیست,شیرینی ایرمیک,کیک ایرمیک,معنی ایرمیک,آرد ایرمیک, دسر ایرمیک ترکیه, آرد سمونیلا

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=8936
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *