سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.

دسر خرمالو

زمان آماده سازی :3 ساعت

بازدید : 305 1 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

زرده تخم مرغ 2 عدد شکر 1 -2 ق غ
آرد 2 ق س شیر 2 لیوان
وانیل 1/8 ق چ خامه 1/2 لیوان
خرمالو 3 عدد بیسکویت ساده مقداری
 
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
( 1 رای _ میانگین : 5٫00 از 5 )

دسر خرمالو

طرز تهیه دسر خرمالو , دسر خرمالو ساده , دسر خرمالو بدون ژلاتین , پودینگ خرمالو , دسر با خرمالو , خرمالو دسر , دسر خامه و خرمالو , دسر بیسکویت و خرمالو , دسر با بیسکویت , دسر یخچالی خرمالو

ابتدا کاسه مناسبی انتخاب کنید.

زرده ها و شکر را توسط همزن خوب هم بزنید تا کرم رنگ شود.

وانیل را به آن بیافزایید و باز خوب هم بزنید.

آرد و شیر را کم کم به مواد بالا بیافزایید و با همزن خوب هم بزنید تا مایع یک دستی حاصل شود.

قابلمه مناسبی روی حرارت ملایم بگذارید.

مایع دسر را درون آن بریزید و مدام هم بزنید تا مایع به طور یکنواخت غلیظ شود.

سپس شعله را خاموش نمایید.

در این مرحله اگر مایع مقداری از حد معمول سفت شد به آن مقدار کمی شیر بیافزایید و تند هم بزنید.

غلظت مایع باید مانند فرنی باشد نه خیلی سفت و نه خیلی شل.

سپس خامه را بیافزایید و خوب هم بزنید.

خرمالوهای خیلی رسیده را برای این دسر انتخاب کنید.

پوست نازک آنرا به آرامی بگیرید دقت کنید که خرمالوها هسته نداشته باشند.

سپس توسط بکوب یا مخلوط کن آنها را پوره کنید

ظرفهای سرو را انتخاب کنید.

می توانید هم از ظروف سرو تک نفره و یا بزرگ استفاده کنید.

بیسکویت ها را کف ظرف سرو بچینید.

سپس مقداری از مایع دسر روی آن بریزید و سپس مقداری پوره خرمالو بیافزایید.

لایه های بعد را با بیسکویت ،مایع دسر، و پوره خرمالو ادامه دهید تا مایع تمام شود.

دسر را ۳تا ۴ساعت درون یخچال بگذارید تا خنک شود.

سپس با خامه فرم گرفته و مقداری نعنا تزیین و سرو نمایید.

نوش جان

دسر خرمالو | دسر | انواع دسر ساده | دسر جدید | دسر مدرن | دسر خوشمزه | دسر مجلسی | دسر

دستور تهیه و عکس از راحیل عزیز

ویرایش و تنظیم: چاشنی

چاشنی , آموزش آشپزی چاشنی

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=11812
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *