سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.

دسر تمشک و کیک شکلاتی

زمان آماده سازی :3 ساعت

بازدید : 446 3 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

آرد1 و 1/4 پیمانهبکینگ پودر2 و 1/2 ق چ
کره در دمای اتاق180 گرمشکلات تلخ یا شیری80 + 30 گرم
پودر کاکائو2/3 پیمانهتخم مرغ بزرگ3 عدد
شکر دانه ریز1 و 1/4 پیمانهوانیل1/4 ق چ
خامه ترش یا ماست3/4 پیمانهتمشک650 + 200 گرم
شکر3 ق غپودر ژله تمشک یا توت فرنگی1 بسته
خامه470 + 30 میلی لیتر
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
( 1 رای _ میانگین : 1٫00 از 5 )

طرز تهیه دسر تمشک و کیک شکلاتی

دسر تمشک و کیک شکلاتی, دسر شکلاتی, دسر با تمشک, دسر شکلاتی و تمشک, دسر شکلاتی قالبی, انواع دسر شکلاتی,  دسر شکلاتی سرد, دسر با کیک شکلاتی, طرز تهیه دسر شکلاتی, آموزش تهیه دسر تمشک, طرز تهیه دسر تمشک, دسر تمشک یا شاتوت,دسر توت فرنگی

برای تهیه دسر تمشک و کیک شکلاتی ابتدا فر را روشن کنید.

روی ۱۷۰ درجه سانتی گراد بذارید تا گرم بشه.

آرد، بکینگ پودر رو مخلوط کنید و الک کنید.

کره رو آب کنید، از روی شعله بردارید و ۸۰ گرم شکلات رو اضافه کنید و بزارین تا خودش حل بشه.

بعد پودر کاکائو رو به روی کره و شکلات الک کنید و هم بزنید و بزارید تا سرد بشه.

تخم مرغ ها و شکر دانه ریز رو با همزن هم بزنید تا پفی بشه.

وانیل و مخلوط شکلاتی رو به مواد بالا اضافه کنید و هم بزنید.

نصف مخلوط مواد خشک رو اضافه کنید و یکم با لیسک زیرو رو کنید.

بعد خامه ترش و یا ماست رو اضافه کنید و زیرو رو کنید.

بعد بقیه مواد خشک رو اضافه کنید و زیرو رو کنید. زیاد مخلوط نکنید.

یک قالب ۲۳×۳۵ سانتی متری کاغذ روغنی بزارید.

مواد کیک شکلاتی رو داخل قالب کیک بریزید و یکنواخت کنید.

۲۵-۳۰ دقیقه در فر گرم شده ۱۷۰ درجه بپزین تا خلال دندان چوبی تمیز دربیاد از توش.

برای تهیه موس تمشک، ۶۵۰ گرم تمشک یا توت فرنگی و ۳ قاشق غذاخوری شکر رو داخل قابلمه بجوشونید تا کاملا شکر حل بشه.

از الک رد کنید و دوباره آبشو بریزید داخل قابلمه و بجوشونید.

پودر ژله  رو با ۵۰۰ میلی لیتر آب مخلوط کنید و به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید تا کاملا حل بشه.

کمی که غلیظ شد، بزارید سرد بشه.

۴۷۰ میلی لیتر خامه رو با همزن بزنین تا فرم بگیره.

میتونید از خامه فرم گرفته یا همون خامه قنادی هم استفاده کنید.

پوره تمشک رو اضافه کنید و به آرامی با لیسک زیرو رو کنید.

تمشک ها رو هم اضافه کنید و زیرو رو کنید.

این مطلب رو هم بخونید: تارت شکلاتی با فیلینگ گاناش

تزیین دسر تمشک و کیک شکلاتی

وقتی کیکتون پخت بذارید که کاملا سر بشه.

بعد موس تمشک رو روی کیک کاملا سرد شده بریزید و یکنواخت کنید.

دسر تمشک رو چند ساعت بذارید داخل یخچال تا خودشو بگیره.

۳۰ میلی لیتر خامه رو روی شعله اجاق گرم کنید.

مواظب باشید نجوشه.

بعد از روی شعله بردارید.

۳۰ گرم شکلات رو به خامه اضافه کنید.

خامه و شکلات رو با هم به خوبی مخلوط کنید.

بعد از اینکه مخلوط شکلات و خامه سرد شد، روی دسر تمشک رو با آن و ۲۰۰ گرم تمشک تزیین کنید.

نوش جان

دسر | دسر تمشک و کیک شکلاتی | انواع دسر ساده | دسر جدید | دسر مدرن | دسر مجلسی

دستور تهیه و عکس از زهرا بانوی عزیز

ویرایش و تنظیم: چاشنی

چاشنی, آموزش آشپزی چاشنی

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=10356
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *