در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

تارت شکلاتی با فیلینگ گاناش

زمان آماده سازی : 20 دقیقه

بازدید : 1391 3 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

بیسکویت اوریو300 گرمکره آب شده80 گرم
شکلات تلخ100 گرمشکلات200 گرم
خامه200 میلی لیترفندق و توت فرنگیبرای تزیین
 

طرز تهیه تارت شکلاتی با فیلینگ گاناش

تارت شکلاتی با فیلینگ گاناش,طرز تهیه کرم تارت,انواع تارت,طرز تهیه مواد داخل تارت,تارت شکلاتی,خمیر تارت, طرز تهیه انواع تارت,طرز تهیه تارت,تارت آماده,طرز تهیه تارت میوه, کراست تارت, طرز تهیه کراست, تزیین تارت

برای تهیه تارت شکلاتی با فیلینگ گاناش ابتدا بیسکویت هارو توی مخلوط کن، پودر کنید.

کره رو اضافه کنید و با بیسکویت مخلوط کنید.

مواد کراست رو داخل قالب تارت بریزید.

با دست مواد کراست را داخل قالب تارت پخش کنید.

حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه قالب تارت را داخل فر گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد بذارید.

بعد از این زمان که کراست پخته شد، اجازه بدین تا کراست سرد بشه.

برای فیلینگ تارت، خامه رو گرم کنید ولی مواظب باشید که نجوشه.

بعد شکلات ها رو به خامه اضافه کنید.

خامه و شکلات را با هم مخلوط کنید تا شکلات کاملا حل بشه.

بعد گاناش حاصل شده را روی کراست سرد شده بریزید.

در آخر روی تارت رو با توت فرنگی و فندق تزیین کنید.

برای تزیین تارت می توانید از انواع میوه ها استفاده کنید و انواع تارت میوه را درست کنید.

 

دسر | تارت شکلاتی با فیلینگ گاناش | انواع دسر ساده | دسر مدرن | دسر جدید | دسر خوشمزه

دستور تهیه و عکس از زهرا بانوی عزیز.

ویرایش و تنظیم: چاشنی

چاشنی, آموزش آشپزی چاشنی

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=10386
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

42 + = 47

نظرات کاربران
این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

49 − = 48