طزز تهیه تارت شکلاتی | تارت شکلاتی با بیسکویت
برای تهیه تارت شکلاتی با بیسکویت به روش زیر عمل کنید.
فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد (۳۷۵ درجه فارنهایت) گرم کنید و قسمت میانی فر را آماده کنید.
بیسکوییت خرد شده، کره و شکر را با هم مخلوط کنید.
ترکیب را داخل قالب تارت بریزید و با دست داخل قالب پخش کنید.
به مدت ۱۰ دقیقه داخل فر گرم قرار دهید.
بعد بگذارید به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه خنک شود.
۳۰۰ گرم خامه را روی حرارت بذارید تا به جوش برسه.
سپس روی ۲۵۰ گرم شکلات داخل کاسه بریزید و به مدت ۵ دقیقه صبر کنید و بعد آرام هم بزنید تا یکدست شوند.
تخم مرغ، وانیل و نمک را داخل یک کاسه دیگر مخلوط کنید.
سپس با شکلات آب شده مخلوط کنید.
مخلوط شکلات را روی نان تارت بریزید.
به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه داخل فر قرار دهید.
بعد بگذارید به مدت یک ساعت کاملا خنک شود.
۲ قاشق غذاخوری خامه را به جوش آورید.
بعد از روی حرارت بردارید و با ۵۰ گرم شکلات مخلوط کنید تا یکدست شوند.
بعد با شربت ذرت و آب گرم ترکیب کنید.
سس را روی تارت بریزید و بچرخانید تا سس روی همه تارت پخش شود و به مدت یک ساعت در جای خنک قرار دهید.
اینم از تارت شکلاتی با بیسکویت.
نوش جان
دسر | تارت شکلاتی با بیسکویت | انواع دسر ساده | دسر خوشمزه | دسر جدید | انواع دسر مدرن
تهیه و تنظیم: چاشنی
نظرتون درباره این آموزش چیست!