طرز تهیه تاج پرنسس توت فرنگی
تاج پرنسس توت فرنگی, پودینگ وانیلی, پودینگ توت فرنگی, طرز تهیه پودینگ توت فرنگی, طرز تهیه پودینگ وانیلی, نحوه تهیه دسر پودینگ وانیلی, پودینگ ساده و خوشمزه, پودینگ وانیلی و توت فرنگی قالبی, طرز تهیه پودینگ آماده توت فرنگی, پودینگ توت فرنگی آماده, دنت توت فرنگی, طرز تهیه پودینگ توت فرنگی با پودر آماده, طرز تهیه پودینگ توت فرنگی خانگی
برای قسمت توت فرنگی، ۳ پیمانه شیر و پودینگ توت فرنگی رو داخل قابلمه بریزید.
مدام هم بزنید تا بجوشه و خوب غلیظ بشه.
بعد داخل قالب خیس بریزید و بزارید یخچال.
برای قسمت سفید ۱ لیتر شیر،شکر، آرد و نشاسته ذرت را با هم مخلوط کنید.
روی شعله بذارید.
مدام هم بزنید تا بجوشه و غلیظ بشه.
بعد از روی حرارت بردارید و کره و وانیل رو اضافه کنید.
بعد که ولرم شد، روی لایه اول که روش پوسته بسته با قاشق بریزید.
۴-۵ ساعت بزارید یخچال.
بهتره یک شب بمونه تا بگیره.
حین درآوردن هم، اول اطرافشو با چاقو از قالب جدا کنین.
برای اینکه از قالب راحتتر دربیاد می تونید قالبتونو کمی چرب کنید و بعد مواد رو داخلش بریزید.
دسر | تاج پرنسس توت فرنگی | انواع دسر ساده | دسر جدید | دسر مجلسی | دسر خوشمزه | دسر سرد
دستور تهیه و عکس از زهرا بانوی عزیز
ویرایش و تنظیم: چاشنی
چاشنی, آموزش آشپزی چاشنی
نظرتون درباره این آموزش چیست!