سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.

تاج پرنسس توت فرنگی

زمان آماده سازی :4 الی 5 ساعت

بازدید : 486 2 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

شیر 3 پیمانه + 1 لیتر پودر پودینگ توت فرنگی 1 بسته
شکر 1/2 پیمانه آرد سمولینا یا ایرمیک 1/4 پیمانه
نشاسته ذرت 3 ق غ وانیل مقداری
کره 1 ق م پودر پسته و چیپس شکلاتی برای تزیین
 
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
( 2 رای _ میانگین : 3٫50 از 5 )

طرز تهیه تاج پرنسس توت فرنگی

تاج پرنسس توت فرنگی, پودینگ وانیلی, پودینگ توت فرنگی, طرز تهیه پودینگ توت فرنگی, طرز تهیه پودینگ وانیلی, نحوه تهیه دسر پودینگ وانیلی, پودینگ ساده و خوشمزه, پودینگ وانیلی و توت فرنگی قالبی, طرز تهیه پودینگ آماده توت فرنگی, پودینگ توت فرنگی آماده, دنت توت فرنگی, طرز تهیه پودینگ توت فرنگی با پودر آماده, طرز تهیه پودینگ توت فرنگی خانگی

برای قسمت توت فرنگی، ۳ پیمانه شیر و پودینگ توت فرنگی رو داخل قابلمه بریزید.

مدام هم بزنید تا بجوشه و خوب غلیظ بشه.

بعد داخل قالب خیس بریزید و بزارید یخچال.

برای قسمت سفید ۱ لیتر شیر،شکر، آرد و نشاسته ذرت را با هم مخلوط کنید.

روی شعله بذارید.

مدام هم بزنید تا بجوشه و غلیظ  بشه.

بعد از روی حرارت بردارید و کره و وانیل رو اضافه کنید.

بعد که ولرم شد، روی لایه اول که روش پوسته بسته با قاشق بریزید.

۴-۵ ساعت بزارید یخچال.

بهتره یک شب بمونه تا بگیره.

حین درآوردن هم، اول اطرافشو با چاقو از قالب جدا کنین.

برای اینکه از قالب راحتتر دربیاد می تونید قالبتونو کمی چرب کنید و بعد مواد رو داخلش بریزید.

دسر | تاج پرنسس توت فرنگی | انواع دسر ساده | دسر جدید | دسر مجلسی | دسر خوشمزه | دسر سرد

دستور تهیه و عکس از زهرا بانوی عزیز

ویرایش و تنظیم: چاشنی

چاشنی, آموزش آشپزی چاشنی

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=10662
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *