سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.
دوست دارید از این مطالب هم دیدن فرمایید ؟!

دسر بیسکویتی

زمان آماده سازی :1 ساعت

بازدید : 321 3 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

کره نرم250 گرمشکر140 گرم
تخم مرغ2 عددزرده تخم مرغ2 عدد
نسکافه10 گرم + 2 ق چآبمقداری
وانیلمقداریبیسکویت کاکائویی300 گرم
شیر1 پیمانه
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
دوستان عزیز رای یادتون نره ^_^

طرز تهیه دسر بیسکویتی

دسر بیسکویتی با باترکریم, طرز تهیه باترکریم نسکافه ای, دسر نسکافه ای, دسر با نسکافه, دسر با بیسکویت پتی پور, دسر با بیسکویت خرد شده, دسر بیسکویت یخچالی, شیرینی یخچالی با بیسکویت پتی بور, طرز تهیه دسر با بیسکویت پتی پور, طرز تهیه دسر یخچالی,  طرز تهیه دسر با بیسکویت پتی بور با روشی ساده و آسان

برای تهیه این دسر خوشمزه، کره رو با همزن بزنید تا خامه ای بشه.

نسکافه را در آب حل کنید و داخل قابلمه بریزید.

شکر رو اضافه کنید و بجوشونید. هم نزنید.

تخم مرغ ها و زرده ها رو با هم زن بزنید تا پفی بشن.

بعد که شیره درست شد، همزن رو درجه پایین بزارین و همونجور که دارین تخم مرغ هارو هم میزنید، به آرامی شیره رو داخلش بریزید و به زدن ادامه بدید تا مخلوط به دمای اتاق برسه.

بعد کره رو اضافه کنید و به زدن ادامه بدید، تا فرم بگیره.

سپس در یخچال ۱۵ دقیقه بزارید تا سرد شه.

بیشتر نزارید چون خیلی سفت میشه.

نسکافه رو داخل شیر حل کنید، و بیسکوییت هارو یکی یکی خیس کنید.

یک لایه بچینید و روش باترکریم بمالین بعد اینجور ادامه بدین تا بیسکوییت ها تموم شه.

سپس اطرافشو با باترکریم بپوشونید و با قهوه و فندق یا گردو خرد شده تزیین کنید.

بهتره یک شب در یخچال بمونه بعد سرو کنید.

دسر | دسر بیسکویتی | انواع دسر ساده | دسر جدید | دسر مجلسی | دسر خوشمزه | دسر مدرن

دستور تهیه و عکس از زهرا بانوی عزیز

ویرایش و تنظیم: چاشنی

چاشنی, آموزش آشپزی چاشنی

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=10336
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *