طرز تهیه دسر بیسکویتی
دسر بیسکویتی با باترکریم, طرز تهیه باترکریم نسکافه ای, دسر نسکافه ای, دسر با نسکافه, دسر با بیسکویت پتی پور, دسر با بیسکویت خرد شده, دسر بیسکویت یخچالی, شیرینی یخچالی با بیسکویت پتی بور, طرز تهیه دسر با بیسکویت پتی پور, طرز تهیه دسر یخچالی, طرز تهیه دسر با بیسکویت پتی بور با روشی ساده و آسان
برای تهیه این دسر خوشمزه، کره رو با همزن بزنید تا خامه ای بشه.
نسکافه را در آب حل کنید و داخل قابلمه بریزید.
شکر رو اضافه کنید و بجوشونید. هم نزنید.
تخم مرغ ها و زرده ها رو با هم زن بزنید تا پفی بشن.
بعد که شیره درست شد، همزن رو درجه پایین بزارین و همونجور که دارین تخم مرغ هارو هم میزنید، به آرامی شیره رو داخلش بریزید و به زدن ادامه بدید تا مخلوط به دمای اتاق برسه.
بعد کره رو اضافه کنید و به زدن ادامه بدید، تا فرم بگیره.
سپس در یخچال ۱۵ دقیقه بزارید تا سرد شه.
بیشتر نزارید چون خیلی سفت میشه.
نسکافه رو داخل شیر حل کنید، و بیسکوییت هارو یکی یکی خیس کنید.
یک لایه بچینید و روش باترکریم بمالین بعد اینجور ادامه بدین تا بیسکوییت ها تموم شه.
سپس اطرافشو با باترکریم بپوشونید و با قهوه و فندق یا گردو خرد شده تزیین کنید.
بهتره یک شب در یخچال بمونه بعد سرو کنید.
دسر | دسر بیسکویتی | انواع دسر ساده | دسر جدید | دسر مجلسی | دسر خوشمزه | دسر مدرن
دستور تهیه و عکس از زهرا بانوی عزیز
ویرایش و تنظیم: چاشنی
نظرتون درباره این آموزش چیست!