سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.
دوست دارید از این مطالب هم دیدن فرمایید ؟!

باقلوا با خمیر یوفکا

زمان آماده سازی :2 ساعت و 45 دقیقه

بازدید : 770 3 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

پودر قند1 و 1/5 پیمانههل سبز1 ق م
شکر500 گرمآب2 لیوان
روغن مایعبه میزان لازمخمیر یوفکایه میزان لازم
بادام پودر شده300 گرمگلاب1/2 لیوان
جوهر لیمو1/2 ق چ
 
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
( 2 رای _ میانگین : 5٫00 از 5 )

طرز تهیه باقلوا با خمیر یوفکا

برای تهیه باقلوا با خمیر یوفکا به ترتیب زیر عمل کنید.

برای تهیه مواد میانی باقلوا ابتدا بادام رابه مدت یک ساعت در آب جوش بگذارید.

بعدازاین مدت به راحتی پوستش را جداکرده بگذارید کمی خشک شود.

بعد نیم ساعت در فریزر گذاشته و بادام را پودرکنید و با پودرقند و پودرهل مخلوط کنید.

برای تهیه شربت باقلوا، آب و شکر را مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید.

تازمانی که شکرحل شود و شربت کمی قوام بیاید.

گلاب را اضافه کنید و بعد از ده دقیقه جوهرلیمو رابریزید.

پنج دقیقه بعدحرارت را خاموش کنید.
حالا در ظرف موردنظر(که میتونه یک ظرف پیرکس باشه یا یک سینی آلومنیومی) یک لایه خمیر یوفکا بچینید.

روی آن کمی گلاب اسپری کرده و نیمی ازمواد میانی را روی آن بریزید.

یک لایه دیگر خمیر یوفکا بچینید روی مواد.

گلاب اسپری کنید.

بقیه مواد میانی را روی آن ریخته و پخش کنید.

باید کل سطح خمیر را بپوشاند.

یک لایه دیگر خمیر بچینید و با دست کمی آن را پرس کنید تا همه جای باقلوا یک سطح شود.

دراین مرحله با یک چاقوی تیز خمیر رابه صورت لوزی یا به دلخواه مربع شکل برش بزنید.

روغن مایع راکه کمی گرم کرده اید روی تمام سطح باقلوا بریزید.

سینی را در طبقه وسط فر باحرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۶۰ درجه فارنهایت به مدت ۲۰ دقیقه بذارید.

سینی را از فر خارج کرده و شربت را که باید سرد باشد روی باقلوا بریزید.

کمی که شربت به خورد باقلوا رفت آن را در ظرف دیگر گذاشته و با پودرپسته تزیین کنید.

روش دیگه ای برای تهیه باقلوا : شیرینی باقلوا

نکته در تهیه شیرینی باقلوا

نیازی به چرب کردن سینی یا ظرف پیرکس نیست.

گذاشتن بادام در فریزر قبل از پودر کردن باعث می شود دیگر بادام درحین پودر شدن روغن نیندازد.

جوهرلیمو راحذف نکنید زیرا بهترین چیزی است که مانع ازشکرک یاقندک زدن شربت می شود.

فراموش نکنیدکه شربت حتما باید سرد باشد و بالعکس باقلوا باید کاملاداغ باشد. در غیر اینصورت باقلوا دیگر ترد نبوده وکاملاخمیر می شود.

دسر | طرز تهیه باقلوا با خمیر یوفکا | انواع دسر ساده | دسر خوشمزه | آموزش دسر | دسر مجلسی

دسر | باقلوا با خمیر یوفکا | انواع دسر ساده | دسر خوشمزه | آموزش دسر | دسر مجلسی | دسر ایرانی

دسر,باقلوا با خمیر یوفکا,انواع دسر ساده,دسر خوشمزه,آموزش دسر,دسر مجلسی,دسر ایرانی,طرز تهیه شیرینی باقلوا,باقلوا ترکیه,تهیه انواع دسر,دسر جدید,باقلوای سنتی

تهیه و تنظیم: چاشنی

چاشنی,آموزش آشپزی چاشنی

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=9598
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *