در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

باقلوا برشی بادام

زمان آماده سازی : 3 ساعت

بازدید : 2023 3 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

تخم مرغ4 عددنمک1 پنس
روغن مایع1/2 پیمانهآردبه میزان لازم
شیر ولرم2 پیمانهشکر1 لیوان
گلاب1/2 لیوانآب1 لیوان
پودر قند300 گرمپودر بادام200 گرم
پودر فندق100 گرمپودر هل2 ق س
 

طرز تهیه باقلوای برشی بادام

باقلوای برشی بادام,شیرینی خانگی, طرز تهیه شیرینی خشک,شیرینی عید خانگی, طرز تهیه شیرینی خانگی ساده,شیرینی ساده و سریع,مدل شیرینی خانگی جدید,شیرینی نوروز

طرز تهیه شربت باقلوا

برای شربت باقلوا، آب، شکر و گلاب رو با هم روی حرارت بذارید.

به مدت ۶ دقیقه بجوشه.

این شربت نباید غلیظ باشه.

طرز تهیه خمیر باقلوا

برای تهیه خمیر باقلوا، شیر و پودر هل و تخم مرغها رو به همراه روغن مایع و نمک مخلوط کرده تا یکدست شود .

سپس آرد را کم کم ریخته و با دست هم بزنید تا خمیر شود.

خمیری که به دست نچسبد و یکدست باشد.

حال خمیر را روی میز آردپاشی مثل شستن رخت ورز دهید.

نشان آماده بودن خمیر این است که از خمیر وقتی یک گلوله کوچک برداشتید و زیر دست فشار دادید مثل بادکنک باشد زیر دستتان!

خمیر را در کیسه چرب شده برای ۳۰ دقیقه استراحت دهید.

حال یک قالب باقلوای در دار فلزی را با روغن جامد تمام قسمت هایش را بپوشانید.

کمی از خمیر را برداشته و زیر کار کمی آرد بپاشید و خمیر را با چوب باقلوا کاملا باز کنید.

مداما خمیر را جابجا کرده و از این طرف به آن طرف کرده و روی دست کمی باز کنید.

دوباره روی آن آرد بپاشید و با چوب وردنه بزنید تا کاملا نازک شود.

در پایان روی خمیر را آرد پاشیده و با کمک وردنه آن را بلند کرده و روی چوب مداما با دست خمیر را پهن کنید.

خمیر که نازک شد در قالب انداخته تا کاملا دیواره ها را بپوشاند.

حتما ۲ سانتی متر از قالب خمیر بزرگتر باشد تا آویزان شود.

سپس اضافه های خمیر را ببرید.

اگر خمیر در نقطه ای پاره شد آن را روغن زده و یک تکه خمیر نازک روی آن بگذارید.

مواد میانی شامل پوذ قند، پودر بادام و هل را با هم ترکیب کنید و روی خمیر بریزید.

کامل فشرده و غلطک بکشید.

می تونی در این مرحله کمی گلاب را با آب فشان روی آن داده و کاملا روی آن را خیس کنید.

یک خمیر نازک دیگر آماده و روی آن بیندازید.

مجددا با غلطک بکشید.

سعی کنید وقتی ظرف را می چرخانید روغن حر کت نکند.

حالا آماده برش است.

با یک چاقوی تیز روی خمیر را برش های طولی دهید.

قالب را درون فر ۱۶۰ درجه برای ۲۵ الی ۳۰ دقیقه تا زمانی که دور خمیر طلایی شود و از وسط خمیر مواد نگین جوش بزند یعنی باقلوا حاضر است.

حال باقلوا را خارج کرده و شربت داغ را ۳ ملاقه با فاصله روی کل ظرف بریزید.

زمانی که خنک شد در ظرف را برداشته و برش های عرضی می زنیم.

اگر برش ها سخت بود دوباره از شربت داغ داغ ۲ ملاقه ریخته و در را می بندیم و مجددا می گذاریم تا خنک شود و بعد برش می زنیم.

باقلوای برشی بادام

دسر | باقلوای برشی بادام | شیرینی عید | انواع دسر ساده | دسر خوشمزه | دسر جدید | شیرینی خانگی

تهیه و تنظیم:چاشنی

چاشنی, آموزش آشپزی چاشنی

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=9930
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

22 + = 29

نظرات کاربران
این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

61 + = 62