سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.
دوست دارید از این مطالب هم دیدن فرمایید ؟!

اکلر تارت توت فرنگی

زمان آماده سازی :2 ساعت

بازدید : 214 1 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

آرد سفید1 پیمانهروغن مایع2 ق غ
آب1 و 1/4 پیمانهشکر2 ق غ
تخم مرغ3 الی 4 عددنمک1 پنس
وانیل1/4 ق چخامه زده شدهبه میزان لازم
توت فرنگیبه میزان لازمشکلات آب شدهبرای تزیین
 
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
( 1 رای _ میانگین : 3٫00 از 5 )

اکلر تارت توت فرنگی

اکلر تارت, اکلر تارت توت فرنگی, تارت توت فرنگی, طرز تهیه اکلر تارت توت فرنگی, طرز تهیه اکلر تارت, اکلر تارت با توت فرنگی, تارت با توت فرنگی, تارت ساده و سریع, انواع تارت, تارت میوه, طرز تهیه تارت میوه

طرز تهیه اکلر تارت توت فرنگی

ابتدا آب و روغن و نمک و شکر را در قابلمه روی حرارت بگذارید تا به جوش بیاید و شروع به قل زدن بکند.

بلافاصله آرد را یکباره به آن اضافه کنید.

مخلوط آرد و آب را خوب هم بزنید تا مخلوط و یکدست شود.

حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه تفت دهید تا مثل حلوا از طرف جدا شده و مثل توپ جمع شود.

حالا خمیر را از روی حرارت بردارید و در ظرف دیگری آن را کمی باز کنید تا ولرم شود.

وقتی خمیر ولرم شد تخم مرغها را یکی یکی به خمیر اضافه کرده و با دست یا همزن به خورد خمیر میدهیم.

تخم مرغ بعدی را زمانی اضافه کنید که تخم مرغ قبلی خوب به خورد خمیر رفته باشد.

حالا وانیل را اضافه و دوباره خوب مخلوط کنید.

تخم مرغ آخر را در ظرفی بشکنید و هم بزنید و کم کم به خمیر اضافه کنید تا خمیر شل نشود.

خمیر آماده باید خوب کش بیاید و اگر از همزن استفاده میکنید به سختی از همزن بریزد.

حالا کف قالب تارت را کاغذ روغنی انداخته و خمیر آماده را کف قالب پهن کنید.

خمیر تارت رو حتما یکنواخت پهن کنید تا در زمان پف کردن شکل منظمی به خود بگیرد.

فر را از نیم ساعت قبل با حرارت ۲۲۰ درجه سانتی گراد روشن کنید تا خوب داغ شود.

قالب تارت را روی سینی فر قرار دهید و برای ۳۰ دقیقه در فر با حرارت ۲۲۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا خمیر پف کند.

بعد از پف کردن حرارت را به ۱۷۵ درجه سانتی گراد کاهش دهید تا نانهای پف کرده خشک و طلایی شوند.

بعد از پخت از فر در آورده و روی توری خنک کنید.

بعد از خنک شدن با خامه فرم داده یا هر نوع کرم دیگر روی تارت اکلر را ماسوره بزنید.

میوه دلخواه بچینید و مقداری شکلات مذاب روی آن بریزید.

۱ ساعت در یخچال استراحت داده و بعد سرو کنید.

نکته در  تهیه اکلر تارت توت فرنگی

آرد رو حتما سه بار الک کنید.

شکر رنگ اکلر رو طلایی میکنه.

منظور از یک پنس نمک مقداری است که بین انگشت شست و سبابه جا شود.

بهتره از قالب تارت ۲۵ سانتی متری استفاده کنید.

به هیچ عنوان در ۳۰ دقیقه اول در فر را باز نکنید وگرنه پف اکلر میخوابد.

دسر | اکلر تارت توت فرنگی | دسر جدید | دسر خوشمزه | دسر مدرن | انواع دسر ساده | دسر مجلسی

دستور تهیه و عکس از سوزان شریعت عزیز

ویرایش و تنظیم: چاشنی

چاشنی, آموزش آشپزی چاشنی

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=10209
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *