سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.
دوست دارید از این مطالب هم دیدن فرمایید ؟!

اسلایس خرما

زمان آماده سازی :2 ساعت

بازدید : 94 3 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

خرما هسته گرفته شده400 تا 500 گرممغز فندق،پسته و گردومقداری از هر کدام
بیسکویت پتی پور10 عددکنجد سفیدبه میزان لازم
خامه صبحانه100 گرمشکلات تخته ای تلخ100 گرم
پودر ژلاتین1 قاشق غذاخوریآب سرد1/4 لیوان
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
( 1 رای _ میانگین : 5٫00 از 5 )

طرز تهیه اسلایس خرما

اسلایس خرما, شیرینی خرمایی, اسلایس خرما و بیسکویت, دسر عربی, دسر عربی با خرما, دسر عربی با بیسکویت, میان وعده مقوی, دسر با خرما, دسر با بیسکویت

اسلايس خرما، ميتونه يه ميان وعده مقوى براى بچه ها باشه.

ابتدا خرما هسته گرفته شده رو به همراه مغزيجات از چرخ گوشت رد كنيد تا يه دست بشه.

بعد كنجد سفيد و بيسكوييت كاملا پودر شده رو بهش اضافه كنيد و ورز بديد.

يه ظرف مناسب انتخاب كنيد.

كف و ديواره ى ظرف رو نايلون يا سلفون بندازيد.

خرماى آماده شده رو كف ظرف پهن كنيد و با دست فشرده كنيد تا همه جاى ظرف پهن بشه.

بعد ظرف رو تو يخچال قرار بديد.

تو اين فاصله، خامه ى صبحانه رو روی حرارت كترى بذاريد.

وقتى كاملا گرم شد شكلات تخته اى خرد شده رو بهش اضافه كنيد.

بعد حرارت رو خاموش كنيد و با چنگال مرتب هم بزنيد تا شكلات در خامه ذوب شه.

پودر ژلاتين گفته شده در دستور رو روى همون ميزان آب سردى كه گفته شده بپاشيد.

بعد رو حرارت كترى قرار بديد و صبر كنيد تا كاملا حل شه.

وقتى حل شد به گاناش اضافه كنيد.

گاناش آماده شده رو روى خرما بريزيد و مجددا براى يكى دو ساعت ظرف رو تو يخچال قرار بديد.

بعد از اين زمان ، ميتونيد به شكل دلخواه برش بزنيد و تزيين كنيد.

نكته: هرچه ميزان شيرينى شكلات كمتر باشه ، طعم بهترى داره.

حتى ميتونيد بجاى بيسكوييت از پودر نان سوخارى استفاده كنيد تا از ميزان شيرينى اسلايس كاسته بشه، چون شيرينى خرما براى اين دسر كفايت ميكنه.

به جای بیسکویت پتی پور می تونید از بیسکویت ساقه طلایی استفاده کنید.

دسر | اسلایس خرما | انواع دسر ساده | دسر خوشمزه | دسر جدید | دسر مجلسی | دسر شیک

طرز تهیه و عکس از سمیرا فروزان عزیز

ویرایش و تنظیم: چاشنی

چاشنی, آموزش آشپزی چاشنی

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=10248
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *