سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.

اسلایس بادام زمینی

زمان آماده سازی :1 ساعت و 30 دقیقه

بازدید : 262 2 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

آرد1 و 1/4 پیمانهشکر قهوه ای1/2
کره در دمای محیط1/2 پیمانهشیر عسل400 گرم
چیپس کره بادام زمینی2 پیمانهمارشمالو کوچک2 پیمانه
بادام زمینی شور تفت داده2 و 1/4 پیمانه
 
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
دوستان عزیز رای یادتون نره ^_^

طرز تهیه اسلایس بادام زمینی

اسلایس بادام زمینی, اسلایس کره بادام زمینی, طرز تهیه اسلایس بادام زمینی, طرز تهیه اسلایس کره بادام زمینی, دسر با کره بادام زمینی, دسر با بادام زمینی, دسر با چیپس کره بادام زمینی, انواع اسلایس, اسلایس با بادام زمینی, اسلایس با کره بادام زمینی

برای تهیه اسلایس کره بادام زمینی ابتدا فر رو در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد بزارید تا گرم بشه.

همه جای یک قالب ۲۰×۲۰ سانتیمتری رو با کاغذ روغنی بپوشونید.

آرد، شکر قهوه‌ای و کره رو در یک کاسه بزرگ، با قاشق چوبی مخلوط کنید تا توده های بزرگ توش درست بشه.

سپس با دست ورز بدید.

خمیر رو ته قالب فشار بدین و ۱۲ دقیقه بپزید.

قالب رو از فر دربیارید و بزارید روی توری تا کاملا سرد بشه.

در یک قابلمه متوسط، شیرعسل و چیپسهای کره بادام زمینی رو مخلوط کنید.

روی شعله متوسط بپزید و بعضا هم بزنید تا چیپسها حل بشن و یک مخلوط یکنواخت حاصل بشه.

مارشمالو ها رو اضافه کنید و خوب هم بزنید و بپزید. تا مارشمالو ها حل بشن.

۱ پیمانه از بادام زمینی ها رو اضافه کنید و مخلوط کنید.

این مخلوط رو روی کراست بریزید و یکنواخت با لیسک پخش کنید.

بقیه بادام زمینی ها رو روش بریزید.

وقتی هنوز گرمه با انگشتاتون فشار بدید.

بعد ۱ ساعت بزارید یخچال و بعد ببرید.

در دمای اتاق و در ظرف دربسته نگه دارید.

می تونید به جای چیپس کره بادام زمینی از کره بادام زمینی استفاده کنید.

دسر | اسلایس بادام زمینی | انواع دسر ساده | دسر خوشمزه | دسر جدید | دسر مجلسی | دسر سرد

طرز تهیه و دستور از زهرا بانوی عزیز

ویرایش و تنظیم: چاشنی

چاشنی, آموزش آشپزی چاشنی

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=10382
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *