سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.

بازدید : 5400 2 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده: ادمین چاشنی

تاریخ: ۱۱ / دی / ۱۳۹۴

امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
( 1 رای _ میانگین : 5٫00 از 5 )

دسرهای خوشمزه دوستان

خب عزیزان همراه همیشگی من. در این قسمت از اتاق گفتگو می تونید انواع دسرهاتونو بذارید. عکس با دستور تهیه و یا فقط عکس. فقط عزیزان توجه کنید که فقط کارهای مربوط به خودتون رو ارسال کنید

می تونید در قسمت ارسال دیدگاه به راحتی عکس و نوشته خودتون رو ارسال کنید.

هر کدبانوی ایرانی برای خودش یه سرآشپزه. خوشحالم که کلی هنرمند اطرافم هست. از همراهیتون صمیمانه ممنونم.

دسرهای خوشمزه دوستان

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=5312
برچسب ها
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید

81 پاسخ به “دسرهای خوشمزه دوستان”

  1. chacha گفت:

    دونات از سمیرا عزیز :-*
    دستور تهیه دونات در قسمت دسرهای سایت موجوده.

    chacha did not rate this post.
  2. chacha گفت:

    کیک شکلاتی خیس از سپیده عزیز :-*

    chacha did not rate this post.
  3. chacha گفت:

    ژله آکواریومی از زیبا عزیز :-*

    اول با ژله بلوبری درست کردم گذاشتم یخچال وقتی خوب بست پاستیل ماهی را روش چیندم ژله آلوئه ورادرست کردم گذاشتم قشنگ سردشدبعدش ریختم روی ماهی وژله بلوبری دوباره گذاشتم یخچال که ببنده
    روشم با سنگ شکلات ریز تریین کردم میتونی با بیسکویت خرد شده هم درست کنین بیشترشبیه ساحل میشه

    chacha did not rate this post.
  4. chacha گفت:

    تزیین ژله از زیبا عزیز ۱ :-*

    chacha did not rate this post.
  5. chacha گفت:

    تزیین ژله از زیبا عزیز :-*

    chacha did not rate this post.
  6. chacha گفت:

    تزیین ژله از زهرای عزیز۱ :-*

    chacha did not rate this post.
  7. chacha گفت:

    تزیین ژله از زهرای عزیز :-*

    chacha did not rate this post.
  8. chacha گفت:

    ژله خورده شیشه از زهرای عزیز :-*
    طرز تهیه ژله خورده شیشه در قسمت های دسرهای سایت موجوده

    chacha did not rate this post.
  9. chacha گفت:

    ژله بستنی انگور از زهرا عزیز

    اول ژله انگور بنفش درست کردم ریختم تو قسمت انگور شکلی ک معلومه گذاشتم یخچال ببنده
    بعد ژله ای ک سبز رنگ باشه درست کردم ریختم تو قسمت برگ ها گذاشتم یخچال ببنده
    درآخر ژله آلوورا با زعفرون مخلوط و بجای آب سرد بستنی و زمینه کار قرار دادم
    زیر انگور بنفش رنگ زرد خیلی قشنگ تر میشه چون بنفش و زرد رنگ های مکمل هستن
    چون قالب پلاستیکی بود اول کار چربش کردم سپس شکرپاشی و نیم ساعت گذاشتم فریزر
    در آخر لبه های ژله رو با چاقو آزاد کردم و تو ظرف برگردوندم

    chacha did not rate this post.
  10. chacha گفت:

    تزیین کیک از زهرا عزیز :-*

    chacha did not rate this post.
  11. chacha گفت:

    تزیین ژله از راضیه عزیز۱ :-*

    chacha did not rate this post.
  12. chacha گفت:

    تزیین ژله از راضیه عزیز :-*

    chacha did not rate this post.
  13. chacha گفت:

    تزیین ژله :-*

    chacha did not rate this post.
  14. chacha گفت:

    کوکی قلبی از Mah عزیز :-*

    chacha did not rate this post.
  15. chacha گفت:

    کوکی از Mah عزیز ۲ :-*

    chacha did not rate this post.
  16. chacha گفت:

    کوکی از Mah عزیز :-*

    chacha did not rate this post.
  17. chacha گفت:

    کوکی قلبی از مریم عزیز :-*

    chacha did not rate this post.
  18. chacha گفت:

    کیک قلبی ولنتاین از سپیده عزیز :-*

    chacha did not rate this post.
  19. chacha گفت:

    کرم کارامل از زهرای عزیز :-*

    chacha did not rate this post.
  20. chacha گفت:

    رزت سیب ازMah عزیز :-*

    chacha did not rate this post.
  21. chacha گفت:

    دسر از زهرای عزیز :-*
    یک بسته ژله زرد رنگ با ۱ لیوان آب جوش حل و یک لیوان آب سرد( من ژله زردآلو ریختم ولی چون رنگش خیلی بدلخواه نبود کمی زعفرون اضافه کردم و بجای ۱ لیوان آب سرد هردو لیوان آب جوش ریختم)
    یک بسته ژله آلوورا با ۱ لیوان آب جوش حل وقتی خنک شد ۱ لیوان شیر به دمای محیط رسیده اضافه کردم و طبقه ای ریختم تو قالب و لیوان و برای هرطبقه ۴۰ دقیقه تو یخچال استراحت دادم

    chacha did not rate this post.
  22. chacha گفت:

    کوکی از Mah عزیز۲ :-*

    chacha did not rate this post.
  23. chacha گفت:

    کوکی از Mah عزیز۱ :-*

    chacha did not rate this post.
  24. chacha گفت:

    کوکی از Mah عزیز :-*
    دستور تهیه کوکی و آیسینگ در سایت قسمت دسرها موجوده

    chacha did not rate this post.
  25. chacha گفت:

    شیرینی برنجی با ماکروویو
    مواد لازم:
    آرد برنج ۲۰۰ گرم
    آرد گندم ۵۰ گرم
    بیکینگ پودر یک دوم قاشق چایخوری
    کره ۱۰۰ گرم
    پودر هل سه چهارم قاشق چایخوری
    تخم مرغ یک عدد
    گلاب یک و نیم قاشق سوپخوری
    پودر قند ۱۰۰ گرم
    تخم خرفه به میزان لازم
    ابتدا دستگاه را با دمای ۱۵۰ درجه گرم کنید(پیش گرمایش کلید کانوکشن). آرد برنج و گندم و بیکینگ پودر را با هم مخلوط و الک کنید. کره نرم شده را در یک ظرف گود ریخته و با چنگال هم بزنید. سپس آرد را به آن اضافه کنید و هل را نیز اضافه کنید تا به صورت خرده نان در آید. در ظرف دیگری تخم مرغ را با چنگال هم زده و گلاب و پودر قند را به آن اضافه کنید و به مخلوط آرد بیافزایید تا به صورت خمیری نرم و یکدست در آید خمیر را در کیسه فریزر قرار داده و حداقل ۲ ساعت در یخچال بگذارید. ظرف مناسبی رد انتخاب کنید از خمیر به اندازه فندق بزرگ برداشته و در دست گرد کنید و روی آن را با مهر چوبی نقش بزنید تا کمی پهن شود و روی آن تخم خرفه بپاشید. ظرف را به مدت ۲۰ دقیقه با دمای ۱۵۰ درجه روی سه پایه کوتاه فلزی در مایکروویو بگذارید تا زیر شیرینیها طلایی شود.
    بهتر است مهر را در آرد بزنید تا به سطح خمیر نچسبد.
    بگذارید شیرینی ها کمی سرد شود بعد از ظرف جدا کنید.
    میتوانید کمی آب زعفران به خمیر اضافه کنید تا شیرینی زعفرانی شود.
    با توجه به سایز دستگاه باید این شیرینی در دو نوبت درست شود.
    بعد از در آوردن خمیر از یخچال ۱۵ دقیقه صبر کنید بعد شیرینی ها را در دست گرد کنید.
    این دستور در کانال تلگرام ما بود که نیلوفر عزیز با این دستور این شیرینی های خوشگلو درست کردن

    chacha did not rate this post.
  26. chacha گفت:

    کوکی موز شکلاتی
    از مریم عزیز :-*
    دستور تهیه این کوکی خوشمزه در سایت قسمت دسرها هست.

    chacha did not rate this post.
  27. chacha گفت:

    کوکی از سپیده عزیز :-*

    chacha did not rate this post.
  28. chacha گفت:

    پاپ کیک
    از Mah عزیز :-*
    دستور تهیه ای که Mah عزیز ارسال کردن ❤️
    کیکوخرد میکنیدبعد با۲قاشق دنت یا پودینگ شکلات خمیرش میکنیددر دست گرد میکنید ۲۰دقیقه در یخچال بعد شکلات رو آب میکنید،بن ماری بعد یه سیخ چوبی درشکلات زده در کیکها فرو میکنید ودوباره۱۰دقیقه در یخچال وحالا توپکها رو در شکلات آب شده.فرو کنید وبیرون بیارید،شکلات اضافی رو بگیرید ود شکر رنگی یا ترافل بغلطونید..خیلی خوشمزس😋😋😋

    chacha did not rate this post.
  29. chacha گفت:

    کیک یخچالی
    از مهناز عزیز :-*
    دستور تهیه کیک یخچالی در قسمت دسرهای سایت موجوده. :inlove:

    chacha did not rate this post.
  30. chacha گفت:

    ژله تخم شربتی
    از FS عزیز :-*
    دستور تهیه این ژله خوشکزه در قسمت دسرهای سایت موجوده :inlove:

    chacha did not rate this post.
  31. chacha گفت:

    تزیین حلوا ۴
    از عاطی عزیز

    chacha did not rate this post.
  32. chacha گفت:

    تزیین حلوا ۳
    از عاطی عزیز :-*

    chacha did not rate this post.
  33. chacha گفت:

    تزیین حلوا ۲
    از عاطی عزیز :-*

    chacha did not rate this post.
  34. chacha گفت:

    تزیین حلوا۱
    از عاطی عزیز

    chacha did not rate this post.
  35. chacha گفت:

    بیسکویت آلمانی
    از مریم عزیز که با دستور موجود در سایت تهیه کردن

    chacha did not rate this post.
  36. chacha گفت:

    پای سب
    از سپیده عزیز که با دستور موجود در سایت تهیه کردن

    chacha did not rate this post.
  37. chacha گفت:

    بیسکویت آلمانی
    از مریم عزیز که با دستور موجود در سایت تهیه کردن :-*

    chacha did not rate this post.
  38. chacha گفت:

    کیک سیب
    از فاطمه عزیز :-*

    chacha did not rate this post.
  39. chacha گفت:

    کیک فنجانی
    از zoha عزیز :-*

    chacha did not rate this post.
  40. chacha گفت:

    کیک کاکایویی
    از اکرم عزیز :-*

    chacha did not rate this post.
  41. chacha گفت:

    شیرینی کشمشی
    از لیلای عزیز :-*

    chacha did not rate this post.
  42. chacha گفت:

    بیسکویت کره بادام زمینی
    از Mah عزیز
    بیسکوئیت کره بادام زمینی با کارامل
    #dulcedeleche
    کره۱۰۰گرم..کره بادام زمینی۱/۲لیوان..وانیل۱قاشق چایخوری..شکر۱لیوان..تخم مرغ۱عدد..شیر۲قاشق غذاخوری..آرد۱,۳/۴لیوان..جوش شیرین۱قاشق چایخوری..دولسه دلچه۱/۲لیوان
    کره بادام زمینی وکره وشکر را به همراه وانیل خوب میزنیم حالا شیر تخم مرغ را اضافه کرده ودوباره زده حالاآرد وجوش شیرین رو اضافه کرده.باید خمیریه گوشه جمع بشه..
    خمیررا بافاصله به یک اندازه در روی کاعذروغنی درفربا درجه۱۹۰به مدت۱۲تا۱۵دقیقه…از فر که دراومدوسطشو گود میکنیم وزمان میدیم تاخنک بشه وحالا کارامل رو وسطش قرارمیدیم.

    chacha did not rate this post.
  43. chacha گفت:

    نان شیر مال
    از فاطمه عزیز :-*

    طرزتهیه.مواد لازم:پودر خمیر مایه.۱ونیم قاشق سوپ خوری. آب ولرم نصف پیمانه. شیر ولرم نصف پیمانه. تخم مرغ ۱ عدد. شکر نصف پیمانه. .روغن مایع نصف پیمانه. آرد حدود ۴۰۰ گرم. نمک ۱چهارم قاشق چایخوری. مواد لازم برای رومال نان.:شیر ۱قاشق سوپ خوری. شکر نصف قاشق سوپ خوری.زعفران کنجد در صورت تمایل. طرز تهیه:ابتدا از قبل همه مواد باید به دمای محیط برسد.پودر خمیر مایع را به همراه ۱ ق چ از شکرمون در نصف پیمانه آب ولرم می ریزیم برای اینکار ظرفی بریزید که نصفش خالی باشد چون قرار پف کند روش رو میپوشانیم.شیر ولرم وشکر وتخم مرغ ونمک رو با هم مخلوط کرده در حدی که سکر کمی درون مایع حل بشه.حدود یک دقیقه باقاشق یا همزن دستی لازم نیست دونه های شکرکاملن حل بشه.بعد نصف از روغن رو اضافه میکنیم ،مخلوط میکنیم.مایه خمیر که عمل آمده به موادمون اضافه میکنیم.در این مرحله احتیاجی به همزن نیست.شروع میکنیم آرد رو اونقدر اضافه کردن که خمیر درست شود.برا اینکه خمیر به دست نچسبد از روغن مایع استفاده کنین اگه زیاد آرد بزنی بافت نون جالب نمیشه بعد پختن سفته داخلش.بعد خمیر را در ظرفی بزرگتر گذاشته وروش میپوشونیم .ودر جای تاریک وگر به مدت ۱ساعت ونیم یا ۲ ساعت استراحت میدهیم.بعد از استراحت خمیر را به تکه های کوچک درآورده روش میپوشونیم بیست دقیقه دوباره بهش استراحت میدهیم.بعد فر رو از قبل گرم کرده خمیر رو به شکل های مختلف در آورده.وبا زرده تخم مرغ وشیر رو شکر زعفران که برا رومال آماده کردیم روش میمالیم کنجد میپاشیم.در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ دقیقه میگذاریم بپزد.بعد شعله بالای فر رو روشن کرده میگذاریم طلایی بشه

    chacha did not rate this post.
  44. chacha گفت:

    رولت شکلاتی
    از May عزیز

    ۷۵گرم پودر قند رو با۵عدد سفیده میزنیم تاسفید بشه وازظرف نریزه…خیلی سریع زرده ها رو با۵۰گرم پودر قند ووانیل زده تا کرمی بشه..حالا سفیده را به زرده اضافه کرده وسپس مخلوط۱۰۰گرم آرد گندم و۲۵گرم آرد ذرت و۱/۴قاشق چایخوری بیکینگ پودرِسه بارالک شده رو اضافه کرده به آرامی فولد کنید..یعنی هم نزنید..تا بزنید از زیر به بالا..
    در روی کاغذ در سینی صاف کردهبه مدت ۱۲ دقیقه با درجه۱۹۰
    خنک که شد رویپارچه تمیزی یک کاغذی دیگرقرار داده رویش پودر قند بپاشیدکیک را برگردانید ،کاعذ پشتش رو جدا کنید وباپارچه وکاعذ لوله کنید تا خنک شود..سپس خامه زده دوباره لوله کنید ۲تا۳ساعت بعد تزئین وسپس برش

    chacha did not rate this post.
  45. chacha گفت:

    خاگینه مغزدار تبریزی
    از مریم عزیز که با دستور سایت تهیه کردن :-*

    chacha did not rate this post.
  46. chacha گفت:

    دسر موز
    از زهرای عزیز
    طرز تهیه دسر موز
    مواد اولیه :
    موز ۱ یا ۲عدد
    شیر شیر ۱لیتر
    گلاب نصف استکان
    زرده تخم مرغ ۱عدد
    شکر ۱/۵لیوان
    وانیل به میزان لازم
    آرد نشاسته ۴قاشق غذاخوری

    دسر موز

    طرزتهیه:
    همه مواد درمخلوط کن ریخته
    مخلوط که شد روی حرارت تاقوام آید
    بعددرظرف بستنی خوری ریخته ودریخچال تاببندد
    میتوان درسه رنگ سفیدزعفرانی کاکایویی هم درست شد وبعداز بستن دسریک لایه ژله هم روی ان ریخت ودوباره در یخچال تاببندد .
    من اول و آخر کار ژله گذاشتم

    chacha did not rate this post.
  47. chacha گفت:

    حلوای شیره انگور
    از فاطمه عزیز :-*
    به ازای ۱ لیوان آرد ۱ لیوان شیره انگور.ونصف لیوان کره یا روغن.کمتر هم بریزی مشکلی نداره.کمی گلاب.واگه دوستدار شیرین تر باشه کمی شکر هم بریز
    اول آرد رو کمی تفت میدیم.نه زیاد.بعد الک کرده.وبا کره یا روغن تفت میدیم.بعد شعله رپورتاژ خیلی کم کرده و شیره انگور رو به همراه گلاب یا در صورت دلخواه شکری که مقدار خیلی کم مثل دوتا قاشق با آب قوام اومده ریزیم.حلوا آماده میشه.

    chacha did not rate this post.
  48. chacha گفت:

    تزیین حلوا ۳
    از زهرای عزیز :-*

    chacha did not rate this post.
  49. chacha گفت:

    تزیین حلوا ۲
    از زهرای عزیز :-*

    chacha did not rate this post.
  50. chacha گفت:

    تزیین حلوا
    از زهرای عزیز :-*

    chacha did not rate this post.
  51. chacha گفت:

    شکلات آلمانی
    از زهرای عزیز که با دستور موجود در سایت تهیه کردن :-*

    chacha did not rate this post.
  52. chacha گفت:

    کیک موز و گردو از دوست خوبم Zoha عزیز :-*

    chacha did not rate this post.
  53. chacha گفت:

    ژله از دوست خوبم زهرای عزیز ۲ :-*

    chacha did not rate this post.
  54. chacha گفت:

    ژله از دوست خوبم زهرای عزیز ۱ :-*

    chacha did not rate this post.
  55. chacha گفت:

    حلوا از دوست خوبم ATI عزیز۴ :-*

    chacha did not rate this post.
  56. chacha گفت:

    حلوا از دوست خوبم ATI عزیز۳ :-*

    chacha did not rate this post.
  57. chacha گفت:

    حلوا از دوست خوبم ATI عزیز۲ :-*

    chacha did not rate this post.
  58. chacha گفت:

    حلوا از دوست خوبم ATI عزیز :-*

    chacha did not rate this post.
  59. chacha گفت:

    حلوا از دوست خوبم سودابه عزیز :-*

    chacha did not rate this post.
  60. chacha گفت:

    حلوا از زن دایی خوب همسرم اکرم جون :-*

    chacha did not rate this post.
  61. chacha گفت:

    توپک انجیر و کنجد
    انجیری که ۵ دقیقه خیس خورده رو چرخ کرده، کنجد رو آسیاب می کنیم و توش میریزیم. با کمی هل و دارچین تو یخچال میذاریم تا خودش رو بگیره. با چایی خیلی خوب میشه.
    ارسالی از دوست خوبم خانوم وکیلی عزیز :-*

    chacha did not rate this post.
  62. chacha گفت:

    اسکن(اسکان)گردو وشکلات
    آرد۲پیمانه..#کره فریزشده۱۰۰گرم..#وانیل۱/۲قاشق چایخوری..#نمک۱/۲قاشق چایخوری…بیکینگ پودر۱قاشق چایخوری..جوش شیرین۱/۴قاشق چایخوری..تخم مرغ۱عدد..#شیرتبخیرشده۱پیمانه سرخالی
    گردو خردشده۱/۲پیمانه..شکلات چیپسی ۱/۲پیمانه…شکر۱/۳پیمانه
    #طرزتهیه
    تمام مواد خشک روبه جز شکر باهم دوبارالک کنید.حالا شکر رو اضافه کنیدوهم میزنید.کره رو که از قبل در فریزر گذاشته بودیم روی مواد خشک رنده میکنیم وبا چنگال هم میزنیم تا موادمون مثل خرده نان بشه.درظرفی تخم مرغ رو با شیرخوب هم میزنیم وبه موادمون اصافه میکنیم ودوباره با چنگال هم میزنیم.حالا گردوهای خرد شده وشکلات چیپسی رو اضافه میکنیم وبا قاشق مخلوط میکنیم.درسینی فر کاغذ انداخته وبه اندازه یک قاشق از مایع رادرسینی گذاشته.
    ۳۰تا۴۰ دقیقه با دمای ۱۸۰
    #نکته:برای تهیه شیرتبخیرشده یک ونیم لیوان شیر را درظرف به دمای جوش می آوریم تا جایی که یک لیوان سرخالی (حدود۹۰%)شیر داشته باشیم.
    نکته:اگر شکر آسیاب شده باشه نتیجه بهتر.
    نکته:اگر تخم مرغتون درشت بود ۱قاشق به آرد اضافه کنید.
    اسکن به کلوچه های کوچک کم شیرین می گویند که برای عصرانه استفاده میشه.
    ارسال شده از دوست خوبم *Mah* عزیز :-*

    chacha did not rate this post.
  63. chacha گفت:

    شیرینی نخودچی
    شیرینی نخودچی به عنوان شیرینی مخصوص سفره ی هفت سین عید نوروز در بین خانواده های ایرانی طرفداران زیادی دارد. بانوان با سلیقه ی ایرانی میتوانند در منزل این شیرینی خوشمزه را تهیه کنند.طرز تهیه شیرینی نخودچی…
    بازدید : ۲۱۰,۷۳۹ نفر

    مواد لازم:
    پودر قند بسیار نرم ۵۰۰ گرم
    پودر نخودچی الک شده ۵۰۰ گرم
    روغن جامد ۳۰۰ گرم
    پودر پسته برای تزیین به میزان لازم
    هل و وانیل به میزان لازم

    طرز تهیه :
    ابتدا پودر قند را با روغن خوب مخلوط کرده و با هم زن برقی خوب بزنید، سپس هل و وانیل را به آنها اضافه کرده و آرام آرام آرد نخودچی را بیافزایید. اگر احساس کردید به روغن نیاز است کمی دستتان را با روغن چرب کرده و خمیر را خوب ورز دهید و دقت کنید که به روغن نیفتد و در صورتی هم که احساس کردید کمی به روغن افتاده حتما به آن مقداری آرد نخودچی اضافه کنید تا به حد تعادل برسد. پس از ورز دادن کامل خمیر آن را با وردنه روی سطح صافی به قطر یک سانتی متر پهن کرده و قالب بزنید، سپس داخل فر در طبقه وسط قرار داده و با حرارت ۳۷۵ درجه ی فارینهایت به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه قرار دهید و پس از پخته شدن بگذارید کاملا سرد شده و درون شیرینی خوری بچینید.
    ارسال شده از دوست خوبم آرزوی عزیز :-*

    chacha did not rate this post.
  64. chacha گفت:

    حلوا گردو
    طرز تهیه حلوای گردو…گردو ۲۰۰گرم..برنج شکسته۳۰۰-الی۴۰۰گرم…آب ۵لیوان شکر ۱۰۰گرم.شیره خرمالو یا انگور..۱لیوان…برنج را یک ساعت خیس کرده ابکش میکشیم..تا اب ان گرفته شود در اسیاب ریخته تا ارد شود در حدی که خیلی پودر نشود .گردو را همین کار انجام میدهیم…با ۵لیوان اب و شکر مخلوط کرده وباشعله ی کم که برنج دم کشیده میشود دم میدهیم تا اب ان گرفته شود..پشت سر هم با قاشق خوب هم میزنیم تا ته نگیرد..بعد شیره اضافه کرده..خوب با قاشق هم میزنیم. در اخر با یک قاشق کره که بدلخواه اضافه کرده ان را از روی حرارت بر میداریم..درضمن این حلوا ۲ساعتی زمان میبره..حلوای خوشمزه ای هم هست.
    ارسالی از دوست خوبم کلثوم عزیز :-*

    chacha did not rate this post.
  65. chacha گفت:

    کدو حلوایی پخته شده از دوست خوبم کبری عزیز :-*

    chacha did not rate this post.
  66. chacha گفت:

    فرنی از دوست خوبم مریم عزیز :-*

    chacha did not rate this post.
  67. chacha گفت:

    تزیین ژله از دوست خوبم سمیرای عزیز :-*

    chacha did not rate this post.
  68. chacha گفت:

    کیک شکلاتی

    قبل از هر چیز فرتون رو روشن کنید تا گرم بشه.

    مواد لازم برای تهیه کیک شکلاتی
    ۱ و ۴/۳ فنجان ( ۲۲۰ گرم ) آرد
    شکر ۱ و ۴/۳ فنجان ( ۳۵۰ گرم)
    ۴/۳ فنجان ( ۱۰۰ گرم ) پودر کاکائو
    ۲ قاشق چای خوری بکینگ پودر
    نمک ۳/۱ قاشق چای خوری
    ۲/۱ فنجان روغن مایع
    ۲ عدد تخم مرغ بزرگ
    وانیل ۱ قاشق چای خوری
    شیر ۱ فنجان سرخالی و ماست ۲ قاشق غذا خوری
    آب جوش ۱ فنجان سر خالی
    پودر نسکافه فوری ( در صورت تمایل)

    طرز تهیه کیک شکلاتی

    شیر و ماست رو از قبل باهم مخلوط کنید و هم بزنید و بذارید حدود ده دقیقه بمونه.

    آرد و پودر کاکائو و بکینگ پودر و نمک و پودر نسکافه فوری رو باهم مخلوط میکنیم و الک میکنیم. بعد شکر رو هم اضافه میکنیم و کمی مخلوط میکنیم و بهتره یک بار دیگه از الک درشت بگذرونیم.
    روغن مایع و تخم مرغ و وانیل و لیوان حاوی شیر و ماستمون رو در ظرفی در حد مخلوط شدن هم میزنیم. البته کاملا باید باهم مخلوط و یکدست شده باشن.

    بعد مایع بالا رو به مواد خشکمون اضافه میکنیم و با دور آروم همزن یکی دو دقیقه میزنیم تا مواد کاملا مخلوط و یکدست بشن. حالا آب جوش رو با دقت و خیلی آروم به مواد اضافه میکنیم و حدود یک دقیقه دیگه و اینبار با سرعت بالای همزن میزنیم. با اضافه کردن آب جوش مایع کیکمون خیلی رقیق میشه ولی مشکلی برای کیکمون پیش نمیاد. پس نگران نشید.

    کف قالب رو کمی چرب کنید و اگر نگران چسبیدنش بودید کمی پودر کاکائو هم کف قالب بریزید. مواد کیک رو در قالب بریزید و بذارید در فر بمدت ۲۵-۳۰ دقیقه در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۸۷ درجه سانتی گراد تا کاملا بپزه. دقت کنید که در یک ربع اول و حتی تا پخت کامل کیک تحت هیچ شرایطی در فر رو باز نکنید. چون پف کیکتون میخوابه.
    برای اینکه متوجه شید کیکتون کاملا پخته یا نه از یه خلال دندون برای تست استفاده کنید. تا انتها در کیک فرو ببرید. اگر دونه های خیس کیک به خلال دندون چسبید بدونید که هنوز نپخته.
    تنظیمات فر ها متفاوته و ممکنه شعله های فرتون کم و زیاد باشه و همین موضوع باعث میشه زمان پخت این کیک تا ۳۵-۴۰ دقیقه هم افزایش پیدا کنه. پس اگر میخواید کیکتون خوب بپزه و اذیت نشید قبل از هر چیز کسی رو بیارید تا فر رو براتون تنظیم کنه.
    اون دوستای گلی که فر ندارن توصیه میکنم که یه کیک پز تهیه کنید تا برای همیشه خیالتون راحت باشه. اصلا هم مشکلات فر رو نخواهید داشت. قیمتش هم در حال حاضر نسبت به فر و گاز های فر دار خیلی مناسبتره و تمام کارهایی که فر میتونه انجام بده انجام میده. فقط فضای کمتری داره.
    این دستور برای کاپ کیک هم خیلی عالی میشه و به خاطر بافت مرطوبش حتی شاید در قالب های فنجانی عالی تر هم باشه. پس اگر دوست داشتید میتونید از قالب های کاغذی کوچیک استفاده کنید و یک کاپ کیک شکلاتی عالی داشته باشین.
    ارسال شده از دوست خوبم سپیده عزیز :-*

    chacha did not rate this post.
  69. chacha گفت:

    ژله از دختردایی عزیزم مریم جون :-*

    chacha did not rate this post.
  70. chacha گفت:

    ژله آب هویج.
    آب هویج سه لیوان
    ، پودر ژلاتین ۲ قاشق سر پر،
    ماست ۳ قاشق سرپر
    شکر نصف لیوان
    ابتدا پودر ژلاتین را با آب یک لیوان سرد مخلوط کرده
    بعد ماست را با آب هویج مخلوط کرده و با هم زن خوب میزنیم
    بعد شکر را اضافه کرده و مجدد خوب هم میزنیم.
    بعد ژلاتین را داخل ماکروفر گذاشته و وقتی کاملا روان شد به مواد اضافه میکنیم
    و در آخر در قالب مخصوص ژله میریزیم به مدت ۶ ساعت در یخچال میگذاریم.البته به جای ماست بستنی هم میشه استفاده کرد من از بستنی استفاده کردم عالی شد.
    ارسال شده از دوست خوبم خانم وکیلی عزیز :-*

    chacha did not rate this post.
  71. chacha گفت:

    خشیل ترکی
    ی لیترشیر محلی با ی ملاقه ارد و زرد چوبه رو روى گاز میجوشونیم تا سفت شه بعد شعله رو کم میکنیم تا ی ربع هم میزنیم تا بوی خامی ارد گرفته شه بعد توی ظرف میریزیم و روش کره محلی ودارچینو شکر مخلوط شده رو میریزیم،همین
    ارسال شده از دوست خوبم سمیرای عزیز :-*

    chacha did not rate this post.
  72. chacha گفت:

    کیک پرتقالی
    آرد۲لیوان..بیکینگ پودر۲قاشق چایخوری..تخم مرغ۲عدد..شکر۱لیوان..وانیل۱قاشق چایخوری..ماست ۱/۲لیوان..آب پرتقال ۱/۲لیوان..رنده پوست پرتقال ۱قاشق غذاخوری..کره ۵۰گرم
    تخم مرغ وشکررا با سرعت بالای همزن میزنیم تاپف کنه وحجیم بشه.حالا رنده پوست پرتقال ووانیل وآب پرتقال وماست وکره ای که آب شده ولی داغ نیست رواضافه کرده باهمزن میزنیم ودر آخر آرد وبیکینگ پودردر حدی که مخلوط بشه نه بیشتر…
    ۳۵تا۴۵ دقیقه بادمای۱۸۰٫٫اگر قالب کاپ کیک بودبا همین دما۲۵ دقیقه. میتوانید رویش رو پرتغال بچینید که یه کمی طعم تندی بهش میده به خاطر پوستش.که باید خیلی نازک باشه تا زیرش خمیر نشه
    ارسال شده از دوست خوبم *Mah* عزیز :-*

    chacha did not rate this post.
  73. chacha گفت:

    کیک تولد ارسال شده از دوست خوبم بهاره عزیز :-*

    chacha did not rate this post.
  74. chacha گفت:

    کیک تولد
    تخم مرغ ۴ تا،ارد دو لیوان،شیر یه لیوان،روغن مایع یه لیوان،شکر یکی و نصفی،بکینگ پودر ۱٫۵ نصفی قاقش غذا خوری سرخالی.کمی وانیل
    اول تخم مرغارو انقدر میزنیم با همزن تا حجیم بشه،من میزارم رو دور ۳ یه ۱۵ دقیقه مدام میزنه.بعد شکر رو اضافه نیکنیم و همچنان میزنیم حدود ۵ دقیقه بعد شیر بعد روغن رو اضافه میکنیم
    ارد رو با بکینگ پودر قاطی میکنیم و کم کم میریزیم تو تمام مراحل همزن روشنه و داره هم میزنه
    ارد رو که ریختیم دیگه کم هم میزنیم انقدر که کامل مخلدط شه
    بعد میزاریم تو فرطبق معمول فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه تا روی کیک طلایی بشه
    به جای شیر هم میتونیم هر مایعی بریزیم
    ارسال شده از دوست خوبم پریسای عزیز :-*

    chacha did not rate this post.
  75. chacha گفت:

    بستنی زعفرانی

    ۴لیوان شیر پرچرب..۲لیوان شکر..۲قاشق چایخوری ثعلب..کمی وانیا..۱/۲لیوان گلاب ..مقداری زعفران دم کرده
    شیر را گرم کرده وگلاب وزعفران را اضافه میکنیم.حالا ثعلب را که با شکر مخلوط کردیم قاشق قاشق اضافه میکنیم وهمزمان هم هم میزنیم تا خوب شکر حل شود.کاسه را روی یخ قرار میدیم وبه هم زدن ادامه میدیم تا مایه بستنی کمی سفت وکشدار بشه.حالا به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه( بستگی به دمای فریزرتون داره)در فریزر قرار میدیم وبعد در میاوریم وبا همزن میزنیم.مواظب باشید که یخ نزنه.اینکار را تا پنج با تکرار میکنیم ودر آخر به مدت ۳تا۵ ساعت در فریزراستراحت کندوبعد…نوش جان
    برای خامه اش هم ۱۰۰گرم خامه رو در ظرفی پهن کنید ودر فریزر قرار بدید تا یخ بزنه وبعد خرد کنید وبا خلال پسته در بستنی بریزید
    شیر هم بجوشه برای وقتیِ که می خوایم شیر غلیظ بشه .اگر شیر معمولی بود بجوشه ولی اگر شیر پرچرب یا شیر محلی بود درحد گرم شدن که شکر حل بشه کافیه
    ارسال شده از دوست خوبم *Mah* عزیز :-*

    chacha did not rate this post.
  76. chacha گفت:

    کیک کشمشی با روکش کنجد از دوست خوبم الهام عزیز :-*

    chacha did not rate this post.
  77. chacha گفت:

    کیک کاستارد
    کره : ۱ پیمانه
    شکر : ۱/۲ پیمانه
    آرد سفید :۱ پیمانه و ۱/۲ پیمانه سرخالی
    بکینگ پودر : ۲ قاشق چایخوری
    تخم مرغ : ۲ عدد
    پودر کاستارد : ۱/۴ پیمانه
    سیب : ۱ یا ۲ عدد
    دارچین : ۱/۲ قاشق چایخوری
    شکر : ۱قاشق مرباخوری
    طرز تهیه
    مواد لازم برای کاستارد: پودرکاستارد : ۲ قاشق غذاخوری شیر : ۱ پیمانه و ۱/۳ پیمانه شکر : ۱/۳ پیمانه وانیل : کمی کره : ۱ قاشق غذاخوری طرز تهیه کاستارد شکر و پودر کاستارد را با هم مخلوط کرده، سپس بتدریج شیر را افزوده تا مواد در هم حل شوند ، مواد را روی حرارت گذاشته و دائما بهم زده تا غلیظ شود، کره و وانیل را افزوده ، از روی حرارت برمی داریم. طرز تهیه کیک ۱-ابتدا کره و شکر را با یکدیگر به کمک همزن مخلوط نموده و سپس تخم مرغ ها را افزوده و مخلوط می نماییم. ۲-پودر کاستارد، بکینگ پودر و آرد را با یکدیگر الک کرده و به مایه افزوده ، با قاشق مواد با با هم ترکیب می کنیم. ۳-کف قالب را کاغذ روغنی گذاشته ، نصف از مایه کیک را در قالب ریخته ، کاستارد آماده شده را روی آن ریخته و سپس بقیه مایه کیک را می ریزیم. ۴-سیب ها را پوست گرفته، برش داده و روی مایه کیک می چینیم، دارچین و شکر پاشیده ، در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۵۰ تا ۵۵ دقیقه قرار می دهیم. نکات برای تهیه این کیک بهتر است از قالب کمربندی استفاده شود .
    ارسال شده از دوست خوبم آرزوی عزیز :-*

    chacha did not rate this post.
  78. chacha گفت:

    کوکی گردویی. ارسال شده از دوست خوبم سپیده عزیز که با دستور موجود در سایت تهیه کردن :-*

    chacha did not rate this post.
  79. chacha گفت:

    کیک وانیلی با روکش
    باتر کریم آلمانی
    ۱لیوان شیر +۱عددتخم مرغ+۲قاشق نشاسته ذرت خوب هم میزنیم
    حالا۱لیوان شیر+۱/۲لیوان شکر+۲۵گرم کره روی حرارت تا شکرحل شود حالامخلوط بالا رو به این مایه اصافه میکنیم ومرتب هم میزنیم تا تخم مرغ نبنده.درحد ۳تا۴ دقیقه هم میزنیم تا غلظتش مثل فرنی بشه.میزاریم خنک بشه(یه شب تاصبح،ترجیحاً)رویش رو سلفون میکشیم تا رویه نبنده.
    حالا۲۰۰گرم کره رو که به دمای اتاق رسیده رو آنقدربا همزن میزنیم تایک کرم سفیدرنگ بشه حالا قاشق،قاشق از مایه خنک شدمون رو اضافه میکنیم.به این صورت که یک قاشق اضافه میکنیم باهمزن میزنیم ودوباره یک قاشق دیگه.بعداز اتمام کاسترد باتر کریم ما آماده است..
    بعداز آماده شدن باتر کریم هر اسانس ورنگی که خواستید اضافه کنید
    من مقدار شکر رو کم کردم ۳/۴لیوان …
    مقدار نشاسته ذرت رو هم ۴قاشق عذاخوری کردم +۲قاشق آرد معمولی..بااین تعییرات باتر کریم من خیلی کم شیرین بود ومقدار کره اش هم به نسبت کم شد.
    ارسال شده از طرف دوست خوبم *Mah* عزیز :-*

    chacha did not rate this post.
  80. chacha گفت:

    نسکافه با کلوچه فومن
    عکس ارسال شده از دوست خوبم زهرای عزیز :-*

    chacha did not rate this post.
  81. chacha گفت:

    ژله خرده شیشه که با ژله شکلاتی درست شده. ارسال شده از دوست خوبم آرزوی عزیز :-*

    chacha did not rate this post.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *