خورش گوشت مراکشی
برای تهیه خوزش گوشت مراکشی به ترتیب زیر عمل نمایید.
مرحله۱:
در ابتدای کار دو قاشق غذاخوری روغن زیتون را درون قابلمه ای بزرگ بریزید و با حرارت کم اجازه دهید تا روغن گرم شود. سپس گوشت خورشی را به آن اضافه کنید. گوشت را آنقدری تفت دهید که تقریبا نرم شده و قهوه ای رنگ شود.همچنین اجازه دهید که آب گوشت کاملا تبخیر شود.
مرحله ۲:
در حینی که گوشت در حال تفت خوردن می باشد پیاز زنجبیل و سیر را خرد کنید و کنار بگذارید.
مرحله ۳:
پس از اینکه گوشت ها قهوه ای شد پیاز سیر و زنجبیل را اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه تفت دهید. سپس دارچین و فلفل شیرین را افزوده و ۱ دقیقه تفت دهید. پس از آن رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل و عسل را نیز اضافه کنید و مقداری دیگر مواد را تفت دهید.در آخر ۳ فنجان آب به مواد اضافه کنید و اجازه دهید به جوش بیاید. پس از به جوش آمدن آن حرارت را کم کرده و روی حرارت ملایم بگذارید.
مرحله۴:
همزمان با پخت خورش، برنج را طبخ کنید. همچنین زردآلو ( قیصی) را خرد کنید. تقریبا به اندازه کشمش. و آنها را کنار بگذارید.
مرحله ۵:
پس از حدود یک ساعت که خورش تقریبا جا افتاد و گوشت پخت قیصی و کشمش را به خورش اضافه کنید و ۱۵ تا ۲۰ دقیقه با حرارت ملایم بگذارید با مواد دیگر مخلوط شوند. پس از آن خورش گوشت مراکشی شما اماده است. برنج را درون بشقاب بریزید و خورش را روی برنج بیافزایید. نوش جان
ترجمه و تنظیم: چاشنی
چاشنی، آشپزی ایده ها
نظرتون درباره این آموزش چیست!