سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.

خورش گوشت مراکشی

زمان آماده سازی :1 ساعت و 45 دقیقه

بازدید : 1089 1 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
گوشت خورشتی 700 گرم
پیاز متوسط 1 عدد
زنجبیل تازه 20 گرم
سیر خرد شده 1/2 قاشق غذاخوری
فلفل شیرین 1/2 قاشق غذاخوری
دارچین 1/2 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی 85 گرم
عسل  1 قاشق غذاخوری
آب 3 فنجان
زردآلو خشک 7 عدد
کشمش 1/4 فنجان
برنج 1 و 1/2 فنجان
نمک و فلفل به میزان لازم
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
دوستان عزیز رای یادتون نره ^_^

خورش گوشت مراکشی

برای تهیه خوزش گوشت مراکشی به ترتیب زیر عمل نمایید.

مرحله۱:

خورش گوشت مراکشی

در ابتدای کار دو قاشق غذاخوری روغن زیتون را درون قابلمه ای بزرگ بریزید و با حرارت کم اجازه دهید تا روغن گرم شود. سپس گوشت خورشی را به آن اضافه کنید. گوشت را آنقدری تفت دهید که تقریبا نرم شده و قهوه ای رنگ شود.همچنین اجازه دهید که آب گوشت کاملا تبخیر شود.

مرحله ۲:

خورش گوشت مراکشی

در حینی که گوشت در حال تفت خوردن می باشد پیاز زنجبیل و سیر را خرد کنید و کنار بگذارید.

مرحله ۳:

خورش گوشت مراکشی

پس از اینکه گوشت ها قهوه ای شد پیاز سیر و زنجبیل را اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه تفت دهید. سپس دارچین و فلفل شیرین را افزوده و ۱ دقیقه تفت دهید. پس از آن رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل و عسل را نیز اضافه کنید و مقداری دیگر مواد را تفت دهید.در آخر ۳ فنجان آب به مواد اضافه کنید و اجازه دهید به جوش بیاید. پس از به جوش آمدن آن حرارت را کم کرده و روی حرارت ملایم بگذارید.

مرحله۴:

photo_2015-10-21_21-22-40

همزمان با پخت خورش، برنج را طبخ کنید. همچنین زردآلو ( قیصی) را خرد کنید. تقریبا به اندازه کشمش. و آنها را کنار بگذارید.

مرحله ۵:

photo_2015-10-21_21-29-27

پس از حدود یک ساعت که خورش تقریبا جا افتاد و گوشت پخت قیصی و کشمش را به خورش اضافه کنید و ۱۵ تا ۲۰ دقیقه با حرارت ملایم بگذارید با مواد دیگر مخلوط شوند. پس از آن خورش گوشت مراکشی شما اماده است. برنج را درون بشقاب بریزید و خورش را روی برنج بیافزایید. نوش جان

ترجمه و تنظیم: چاشنی

چاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=2169
نظرتون درباره این آموزش چیست!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *