خورش گل کلم
طرز تهیه خورش گل کلم , خورش گل کلم با گوشت , روش پخت گل کلم , خورش گل کلم با لپه , انواع غذا با گل کلم , طرز تهیه خورشت گل کلم برای مهمانی , انواع خورش , پلو و خورش , غذا با گل کلم
گوشت را بشویید و به قطعات دلخواه تقسیم کنید.
گل کلم را اندازه نارنگی خرد کنید بشویید و نمک بزنید.
قابلمه مناسبی انتخاب کنید.
مقداری روغن درون آن بریزید.
گل کلم ها را مقداری سرخ کنید مراقب باشید له نشوند.
hگر از غذای سرخ کردنی پرهیز می کنید نیازی به این مرحله سرخ کردن گل کلم ندارید و این مرحله را حذف نمایید و به صورت آبپز طبخ کنید.
پیاز را پوست بگیرید بشویید و خرد کنید.
قابلمه مناسبی انتخاب کنید و روی حرارت بگذارید.
مقداری روغن درون آن بریزید.
پیازهای خرد شده رابه آن بیافزایید و تفت دهید تا پیازها شیشه ایی شوند.
زردچوبه را به پیازها اضافه و مقداری تفت دهید.
گوشت ها را به پیازها اضافه و تفت دهید تا رنگ گوشت عوض شود.
سپس لپه ها را پاک کنید و بشوید و به قابلمه بیافزایید و مقداری تفت دهید.
حالا رب گوجه فرنگی را به قابلمه اضافه و تفت دهید تا خامی آن گرفته شود.
یک لیتر آب جوش را به قابلمه بیافزایید و بعد از اینکه خورش چند قل زد زیر شعله را کم کنید و در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید
۳ تا ۴ ساعت بجوشد تا گوشت بپزد.
انتهای پخت خورش گل کلم های سرخ شده را به خورش بیافزایید و شعله را خاموش نمایید.
وقتی گل کلم را به خورش اضافه کردید اصلا خورش را هم نزنید.
فقط به حالت دورانی قابلمه را بچرخانید تا گل کلم ها به سس خورش آغشته شوند.
اگر از گل کلم خام سرخ نشده در خورش استفاده می کنید مدت زمان بیشتری به آن زمان پخت بدهید.
سپس همراه پلو زعفرانی سرو و میل نمایید.
خورش گل کلم | انواع خورش | خورش و پلو | روش پخت گل کلم | غذا با گل کلم | غذا با گوشت
دستور تهیه و عکس از راحیل عزیز
ویرایش و تنظیم: چاشنی
چاشنی , آموزش آشپزی چاشنی
نظرتون درباره این آموزش چیست!