در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

خورش هلو

زمان آماده سازی : 1 ساعت و 40 دقیقه

بازدید : 3814 2 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

ران مرغ2 عددپیاز1 عدد
نمک و فلفل و زردچوبهبه مقدار لازمزعفران دم کردهمقداری
آلو خورشتی4-5 عددهلو2 عدد

خورش هلو 

طرز تهیه خورش هلو , طرز تهیه انواع خورش , انواع خورش با مرغ , خورشت با مرغ , خورش ساده و سریع , انواع خورش های مجلسی , طرز تهیه خورش مرغ خوشمزه , خورش مرغ مجلسی 

پیاز رو خرد و سرخ کنید.

کمی زردچوبه و نمک بهش بزنید.

مرغ رو بهش اصافه کنید.

درب ظرف رو بذارید.

مرغ خودش آب میندازه و میپزه.

بعد از پخت اجازه بدین که آب مرغ کشیده بشه.

بعد دو طرف مرغ ها رو سرخ کنید.

کمی زعفران دم کرده بهش اضافه کنید.

آلوهای شسته شده رو اضافه کنید.

دو لیوان آب جوش از دیواره های ظرف به مرغ ها اضافه کنید.

این نکته رو حتما انجام بدین که آب جوش رو روی مرغ ها نریزید.

و اینکه آب جوش تا نصف مرغ ها رو بپوشونه و تا روی مرغ ها نیاد.

درب تابه رو بگذارید و نیم ساعت آخر پخت هلوهای پوست گرفته شده رو اضافه کنید.

این خورش رو توی تابه بزرگ و عمیق بپزید،چون خورش رو نباید هم زد الو و هلو له میشن.

خورش هلو | طرز تهیه انواع خورش | انواع خورش های مجلسی | انواع خورشت با مرغ | خورش مرغ مجلسی

دستور تهیه و عکس از راحیل عزیز

ویرایش و تنظیم: چاشنی

چاشنی , آموزش آشپزی چاشنی

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=10987
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

76 + = 83

نظرات کاربران
این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

− 3 = 2