خورش مرغ یونانی
برای تهیه خورش مرغ یونانی، ابتدا تکه های ران را تمیز کنید و به آنها فلفل و نمک بزنید.سپس تابه ای بردارید و روغن زیتون را درونش بریزید.پس از اینکه روغن گرم شد، تکه های مرغ را درون تایه بگذارید و هر دو طرف آنها را سرخ کنید.
پس از اینکه مرع ها سرخ شد، آنها را از تابه خارج کنید، سپس پیاز خرد شده و سیر را درون تابه بریزید و تفت دهید تا زمانی که پیازها نرم شوند.سپس پونه خشک، آوشین خشک، نیمی از جعفری که خرد نموده اید، گوجه فرنگی خرد شده، رب گوجه فرنگی و برگ بو را اضافه کنید و مواد را هم بزنید.به میزان لازم فلفل و نمک بیافزایید. سپس تکه های مرغ را درون تابه بگذارید. اگه آب مواد کم بود می توانید کمی آب به مواد اضافه کنید. اجازه دهید مواد به جوش بیاید. سپس زیر حرارت را کم کنید و بگذارید مواد بپزند.
در حین پخت مواد، در ظرفی جداگانه، نخود را نیم پز کنید. پس از کمی از گذشتن پخت مواد تابه و نیم پز شدن نخود، آنرا به مواد درون تابه اضافه کنید و اجازه دهید مواد کاملا پخته شود.
همزمان با پخت خورش مرغ یونانی خود، برنجتان را نیز بپیزید. پس از پخت برنج و خورش، برنج را درون بشقابی ریخته و یک تکه مرغ با مواد دیگر را رویش بریزید. سپس با جعفری خرد شده و پنیر فتا خرد شده آن را تزیین نمایید.
خورش مرغ یونانی شما آماده است. نوش جان
نکته:
۱- این مقدار مواد برای ۵ نفر می باشد.
۲- به جای روغن زیتون از روغن های دیگر سرخ کردنی می توانید استفاده کنید.
۳- می توانید در صورت دلخواه از پنیر فتا استفاده ننمایید.
۴- نخود خود را از شب قبل خیس نمایید.
۵- در مرحله پخت مواد می توانید به جای آب از آب مرغ استفاده نمایید.مطمئنا خورش شما طعم بهتری خواهد داشت.
نظرتون درباره این آموزش چیست!