سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.
دوست دارید از این مطالب هم دیدن فرمایید ؟!

خورش مرغ یونانی

زمان آماده سازی :1 ساعت و 30 دقیقه

بازدید : 637 1 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

ران مرغ 5 قطعه
پیاز1 عدد
سیر4 حبه
روغن زیتون2 قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی1 عدد
سس گوجه فرنگی220 گرم
برگ بو2 عدد
پونه خشک شده1/2 قاشق چایخوری
آویشن1/4 قاشق چایخوری
جعفری تاره1/2 فنجان
نخود420 گرم
پنیر فتا70 گرم
برنج5 پیمانه
آببه میزان لازم
نمک و فلفلبه میزان لازم
 
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
دوستان عزیز رای یادتون نره ^_^

خورش مرغ یونانی

برای تهیه خورش مرغ یونانی، ابتدا تکه های ران را تمیز کنید و به آنها فلفل و نمک بزنید.سپس تابه ای بردارید و روغن زیتون را درونش بریزید.پس از اینکه روغن گرم شد، تکه های مرغ را درون تایه بگذارید و هر دو طرف آنها را سرخ کنید.

خورش مرغ یونانی

پس از اینکه مرع ها سرخ شد، آنها را از تابه خارج کنید، سپس پیاز خرد شده و سیر را درون تابه بریزید و تفت دهید تا زمانی که پیازها نرم شوند.سپس پونه خشک، آوشین خشک، نیمی از جعفری که خرد نموده اید، گوجه فرنگی خرد شده، رب گوجه فرنگی و برگ بو را اضافه کنید و مواد را هم بزنید.به میزان لازم فلفل و نمک بیافزایید. سپس تکه های مرغ را درون تابه بگذارید. اگه آب مواد کم بود می توانید کمی آب به مواد اضافه کنید. اجازه دهید مواد به جوش بیاید. سپس زیر حرارت را کم کنید و بگذارید مواد بپزند.

خورش مرغ یونانی

در حین پخت مواد، در ظرفی جداگانه، نخود را نیم پز کنید. پس از کمی از گذشتن پخت مواد تابه و نیم پز شدن نخود، آنرا به مواد درون تابه اضافه کنید و اجازه دهید مواد کاملا پخته شود.

خورش مرغ یونانی

همزمان با پخت خورش مرغ یونانی خود، برنجتان را نیز بپیزید. پس از پخت برنج و خورش، برنج را درون بشقابی ریخته و یک تکه مرغ با مواد دیگر را رویش بریزید. سپس با جعفری خرد شده و پنیر فتا خرد شده آن را تزیین نمایید.

خورش مرغ یونانی شما آماده است. نوش جان

خورش مرغ یونانی

نکته:

۱- این مقدار مواد برای ۵ نفر می باشد.

۲- به جای روغن زیتون از روغن های دیگر سرخ کردنی می توانید استفاده کنید.

۳- می توانید در صورت دلخواه از پنیر فتا استفاده ننمایید.

۴- نخود خود را از شب قبل خیس نمایید.

۵- در مرحله پخت مواد می توانید به جای آب از آب مرغ استفاده نمایید.مطمئنا خورش شما طعم بهتری خواهد داشت.

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=3137
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *