خورشت بامیه جنوبی
برای تهیه خورشت بامیه جنوبی ابتدا پیازها را خرد کنید و با گوشت تفت دهید. وقتی خوب تفت خورد زردچوبه و بقیه ادویهجات را روی گوشت بریزید.بعد به گوشت آب سرد اضافه کنید و اجازه دهید خوب بپزد.
تمبر هندی را در یک کاسه آب جوش بریزید. سپس آن را با قاشق کمی هم بزنید و اجازه دهید خیس بخورد. سیرها را رنده کنید و تفت دهید. وقتی سرخ شدند گوجه پورهشده را اضافه کرده و صبر کنید تا آب گوجه کشیده شود و کمی تفت بخورد.چوب بامیهها را بگیرید، فقط حواستان باشد خیلی از ته آنها را نگیرید چون بامیه لزج میشود.شیره تمبر هندی را از صافی رد کنید و در نیم ساعت آخر پخت خورش، همراه گوجه سرخشده و بامیه به خورش اضافه
کنید. در آخر نمک بزنید و اجازه دهید خورشت جا بیفتد.
خورشت بامیه جنوبی شما آماده است. نوش جان
نظرتون درباره این آموزش چیست!