سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.
دوست دارید از این مطالب هم دیدن فرمایید ؟!

خورشت بامیه جنوبی

زمان آماده سازی :1 ساعت و 30 دقیقه

بازدید : 2629 2 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

بامیه 700 کرم
گوشت خورشتی400 گرم
گوجه فرنگی600 گرم
تمبر هندینصف بسته
پیاز2 عدد بزرگ
سیردو بوته کوچک
نمک فلفل و زردچوبهبه مقدار لازم
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
( 1 رای _ میانگین : 5٫00 از 5 )

خورشت بامیه جنوبی

برای تهیه خورشت بامیه جنوبی ابتدا  پیازها را خرد کنید و با گوشت تفت دهید. وقتی خوب تفت خورد زردچوبه و بقیه ادویه‌جات را روی گوشت بریزید.بعد به گوشت آب سرد اضافه کنید و اجازه دهید خوب بپزد.
تمبر هندی را در یک کاسه آب جوش بریزید. سپس آن را با قاشق کمی هم بزنید و اجازه دهید خیس بخورد. سیرها را رنده کنید و تفت دهید. وقتی سرخ شدند گوجه پوره‌شده را اضافه کرده و صبر کنید تا آب گوجه کشیده شود و کمی تفت بخورد.چوب بامیه‌ها را بگیرید، فقط حواس‌تان باشد خیلی از ته آنها را نگیرید چون بامیه لزج می‌شود.شیره تمبر هندی را از صافی رد کنید و در نیم ساعت آخر پخت خورش، همراه گوجه‌ سرخ‌شده و بامیه به خورش اضافه
کنید. در آخر نمک بزنید و اجازه دهید خورشت جا بیفتد.

خورشت بامیه جنوبی شما آماده است. نوش جان

 

خورشت بامیه جنوبی

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=368
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *