سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.
دوست دارید از این مطالب هم دیدن فرمایید ؟!

بازدید : 272 2 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده: ادمین چاشنی

تاریخ: ۲۲ / شهریور / ۱۳۹۴

امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
دوستان عزیز رای یادتون نره ^_^

خوب است بدانیم

۱- قسمتهاییکه در گوجه فرنگی سفید و بیرنگه رو دور بریزید، این همان تجمع سموم کشاورزیست.

۲- سر و انتهای هویج را حتما قطع کنید، تجمع نیترات.

۳- از پیاز رنگی بجای سفید استفاده نمایید ، چون پیاز سفید آب بیشتری دارد درنتیجه نیترات بیشتری را جذب کرده است.

۴- سیب زمینی سبز را اصلا استفاده نکنید، بسیار سمی و سرطانیست.

۵- سعی شود از خرید سیب زمینی و پیاز درشت اجتناب نمایید بدلیل مدت زمان تماس بیشتر با سموم و کودهای شیمیایی.

۶- پوست خیار را حتما بگبرید بدلیل تجمع زیاد سموم در پوست و لایه زیرین آن.

خوب است بدانیم

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=767
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *