در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

بازدید : 575 1 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده: ادمین چاشنی

تاریخ: ۲۲ / شهریور / ۱۳۹۴

خوب است بدانیم

۱- قسمتهاییکه در گوجه فرنگی سفید و بیرنگه رو دور بریزید، این همان تجمع سموم کشاورزیست.

۲- سر و انتهای هویج را حتما قطع کنید، تجمع نیترات.

۳- از پیاز رنگی بجای سفید استفاده نمایید ، چون پیاز سفید آب بیشتری دارد درنتیجه نیترات بیشتری را جذب کرده است.

۴- سیب زمینی سبز را اصلا استفاده نکنید، بسیار سمی و سرطانیست.

۵- سعی شود از خرید سیب زمینی و پیاز درشت اجتناب نمایید بدلیل مدت زمان تماس بیشتر با سموم و کودهای شیمیایی.

۶- پوست خیار را حتما بگبرید بدلیل تجمع زیاد سموم در پوست و لایه زیرین آن.

خوب است بدانیم

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=767
نظرتون درباره این آموزش چیست!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

48 + = 58

نظرات کاربران
این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

+ 53 = 61