خوب است بدانیم
۱- قسمتهاییکه در گوجه فرنگی سفید و بیرنگه رو دور بریزید، این همان تجمع سموم کشاورزیست.
۲- سر و انتهای هویج را حتما قطع کنید، تجمع نیترات.
۳- از پیاز رنگی بجای سفید استفاده نمایید ، چون پیاز سفید آب بیشتری دارد درنتیجه نیترات بیشتری را جذب کرده است.
۴- سیب زمینی سبز را اصلا استفاده نکنید، بسیار سمی و سرطانیست.
۵- سعی شود از خرید سیب زمینی و پیاز درشت اجتناب نمایید بدلیل مدت زمان تماس بیشتر با سموم و کودهای شیمیایی.
۶- پوست خیار را حتما بگبرید بدلیل تجمع زیاد سموم در پوست و لایه زیرین آن.
نظرتون درباره این آموزش چیست!