سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.
دوست دارید از این مطالب هم دیدن فرمایید ؟!

خواص آناناس

زمان آماده سازی :

بازدید : 358 2 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

مغز گردو0.5 کیلوگرم
گوشت گاو300 تن
نمکهرچی بیشتر بهتر
پیازهفت هشت گونی
روغنسه چهار قطره
سبزی تازهیه نیسان
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
دوستان عزیز رای یادتون نره ^_^

خواص آناناس

آناناس رسیده و تازه، سفت است و بوی شیرین دارد؛ برگ هایش سبز و روشن و گوشت آن زرد روشن و شفاف می باشد. آناناس، باید بدون لکه و سیاه شدگی باشد. از خرید آناناس هائی که بوی ترشیدگی می دهند، باید خودداری کرد.

بنا به گزارش آناناس، خانه ترکیب های خاص: هر فنجان آب آناناس حاوی ۸۲ کیلو کالری انرژی است. علاوه براین که حاوی ۱۳۱ واحد ویتامینC، ۲ درصد ویتامینA، ۲ درصد کلسیم و ۲ درصد آهن است. این میوه حاوی ترکیب های ضروری دیگری مانند تیامین، ریبوفلاوین، ویتامینB6، فولات و اسیدپانتوتنیک، منیزیم، منگنز و پتاسیم است. علاوه بر این که حاوی آنتی اکسیدان و فیتوفنل هایی مانند «بتاکاروتن» است.

آناناس و کاهش وزن:

آناناس طبیعی حاوی فیبر است. بنابراین مصرف آن باعث پر شدن حجم معده و ایجاد احساس سیری می شود. با خوردن آناناس علاوه بر کنترل وزن و بهبود عملکرد دستگاه گوارش، میزان قند خون نیز به صورت طبیعی کنترل می شود. بنابراین افت قند خون بویژه در افرادی که رژیم غذایی دارند، بروز نخواهد کرد.

آناناس و فشار خون:

آناناس سرشار از پتاسیم است. بنابراین خوردن آناناس تازه در افراد مبتلا به فشار خون بالا باعث کنترل میزان فشار خون می شود. دلیل آن نیز پتاسیم بالای این خوراکی و تاثیر آن روی بهبود عملکرد پمپ سدیم ـ پتاسیم است. در افرادی که هر روز آناناس مصرف می کنند، خطر بالا رفتن فشار خون تا ۲۰ درصد کاهش می یابد. این نکته بویژه در افرادی که دچار مشکل فشار خون بالا هستند، مساله بسیار مهمی است.

آناناس و دیابت:

هرچه میزان فیبر دریافتی افزایش یابد، به همان نسبت میزان نوسان قند خون حتی در افراد مبتلا به دیابت نوع یک نیز کمتر است. این مساله در افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ نیز دیده می شود. هر دانه آناناس متوسط حاوی ۱۳ گرم فیبر است. میزان فیبر مورد نیاز روزانه برای هر مرد معادل ۲۱ تا ۲۵ گرم و برای زنان ۳۰ تا ۳۸ گرم است

آناناس و بارداری:

یکی از دلایل نازایی، آسیب اسپرم مردان است. یکی از عوامل ایجاد این مشکل، تاثیر منفی رادیکال های آزاد روی اسپرم هاست. بنابراین با مصرف موادغذایی حاوی آنتی اکسیدان این مشکل برطرف می شود. یکی از تاثیرگذارترین آنتی اکسیدان ها، ویتامینC است. بنابراین بهتر است مردان روزانه چند حلقه آناناس تازه مصرف کنند. علاوه بر این آناناس حاوی روی و مس است. بنابراین با مصرف آناناس، خطر ابتلا به ناباروری در اثر آسیب به اسپرم مردان کاهش می یابد.

آناناس و پوست:

یکی از راهکارهای کنترل آسیب های پوستی ناشی از اشعه آفتاب، آلودگی هوا و رسوب این آلاینده ها روی پوست، مصرف آناناس است. دلیل این مساله نیز وجود آنتی اکسیدان ویتامینC و روی در این میوه است. بنابراین با مصرف آناناس، سلول های پوست ترمیم شده و به این ترتیب پوست سالم و شاداب می ماند. مالیدن محلول آب آناناس و لیموترش روی پوست نیز به ترمیم سلول های آن کمک می کند.

آب آناناس زمانی مفید است که به طور طبیعی آب آن گرفته شده باشد نه اینکه بسته بندی شود. در اینجا برخی از مزایای آب آناناس را می خوانیم.
آب آناناس: سرشار از آنتی اکسیدان

آب آناناس سرشار از آنتی اکسیدان است. این خبر بسیار خوبی است زیرا آنتی اکسیدان ها با از بین بردن رادیکال های آزاد از شما در برابر پیری و سرطان محافظت می کنند. رادیکال های آزاد مانند توپ های جنگی عمل می کنند که مدام در حال حمله به سلول های شما هستند. حمله رادیکال ها به سلول های شما باعث تخریب بیرونی سلول ها یا حتی تخریب DNA داخل سلول می شود که همین امر علت اصلی بسیاری از سرطان ها است. با مصرف آب آناناس در واقع آنتی اکسیدان بیشتری را وارد بدن خود کرده و از بروز پیری و برخی انواع سرطان جلوگیری می کنید.
اگر شما مبتلا به بیماری ورم مفاصل هستید، پس باید آب آناناس را یکی از نوشیدنی های محبوب خود کنید. همچنین در تنظیم قند خون هنگام شوک های ناگهانی موثر است. آب آناناس یک داروی ضد التهابی طبیعی است
آب آناناس: حاوی مواد مغذی

ویتامین ها و املاح بسیاری در آناناس وجود دارند. برای مثال، ویتامین C بسیاری در آناناس موجود است که همان طور که همه ما می دانیم، این ویتامین در تقویت سیستم ایمنی و در نتیجه کاهش احتمال ابتلا به بسیاری از بیماری ها و عفونت ها بسیار موثر است. در عین حال، آناناس از لحاظ وجود ویتامین ۱ B نیز بسیار غنی است؛ مانند سایر ویتامین های B، این نوع ویتامین در تبدیل قند به انرژی بسیار موثر است. در نتیجه مصرف این ویتامین به شما کمک می کند در طول روز انرژی بیشتری داشته باشید. همچنین میزان منیزیم و کلسیم (مفید برای استخوان ها) که هر یک نقشی حیاتی در بدن ما ایفا می کنند، در آب آناناس بسیار زیاد است.
آب آناناس: خاصیت ضدالتهابی با بروملین

آناناس دارای مقادیر زیادی بروملین است. بروملین یک آنزیم ضدالتهاب است (این آنزیم عکس العمل سیستم ایمنی را کاهش داده در نتیجه از میزان التهابات می کاهد). این ماده برای مقابله با آسیب دیدگی ها و ورم مفاصل بسیار مفید است. اگر شما مبتلا به بیماری ورم مفاصل هستید، پس باید آب آناناس را یکی از نوشیدنی های محبوب خود کنید. همچنین در تنظیم قند خون هنگام شوک های ناگهانی موثر است. آب آناناس یک داروی ضد التهابی طبیعی است. شاید بهترین مزیتش این است که عوارض جانبی نامطلوب که داروهای ضد التهاب دارد را ندارد.

خواص آناناس
آب آناناس؛ هضم بهتر غذا

یکی دیگر از خواص آناناس که معمولاً به آن اشاره می شود، تأثیر آن در بهبود سیستم گوارش و هضم غذا است. این اثر نیز به دلیل وجود آنزیم بروملین است که به تجزیه پروتئین ها کمک می کند. برخی پروتئین ها مانند پروتئین های موجود در گوشت قرمز گاه دیر تجزیه شده و در فرآیند هضم غذا مشکلاتی ایجاد می کنند. مصرف آب آناناس روند تجزیه پروتئین را تسریع می کند. هنگامی که آب آناناس می خورید، اگر کمی زردچوبه به آن بزنید کمک زیادی به هضم غذا می کند.

آب آناناس: نوشیدنی مدر

آب آناناس یک نوشیدنی طبیعی است که باعث افزایش ادرار می شود. افزایش ادرار باعث افزایش دفع سموم بدن شما می شود. همچنین به کاهش فشار خون و جلوگیری از افزایش وزن کمک می کند. آب آناناس همچنین دارای فیبرهای ریزی است که هضم غذا را راحت تر کرده و چربی های چسبیده به دیواره رگ ها را نیز کاهش می دهد.
اگر چه شربت های سرفه متنوعی در بازار یافت می شود اما نتایج بررسی های اخیر نشان می دهد که آب آناناس می تواند در این امر موثر واقع شود

آب آناناس: تسکین کبودی و بهبود زخم

آب آناناس نیز به بهبود سریع زخم و کبودی کمک می کند. اگر می خواهید نتایج سریع بگیرید، می توانید مستقیماً آب آن را بر روی کبودی بمالید این اثرش بیشتر خواهد بود.

آب آناناس: تقویت کننده و انرژی زا

آب آناناس از نظر انرژی مثل موز است. نوشیدنی ورزشی بسیار خوبی است. دارای مقدار زیادی پتاسیم است که به حفظ تعادل الکترولیتی کمک می کند.

آب آناناس:  موثرتر از شربت سرفه

سرفه علت های مختلفی دارد از جمله عفونت تنفسی مانند برونشیت، ذات الریه، واکنش به حساسیت، عفونت ویروسی مانند سرماخوردگی یا آنفلوانزا و مصرف داروهایی مانند داروهای فشار خون نیز می تواند به سرفه منجر شود. علت هر چه باشد، سرفه های مداوم می تواند زندگی فرد را مختل کند به ویژه اگر هنگام خواب باشد. اگر چه شربت های سرفه متنوعی در بازار یافت می شود اما نتایج بررسی های اخیر نشان می دهد که آب آناناس می تواند در این امر موثر واقع شود. به نقل از سایت «Health news» در سال ۲۰۱۰ محققان هندی تأثیر شربت تهیه شده با مخلوطی از آب آناناس، نمک، فلفل سیاه و عسل را روی بیماران مبتلا به سل آزمایش کردند. نتایج نشان داد که این نوشیدنی نسبت به شربت سرفه در آرام کردن سرفه و رفع ناراحتی گلو موثرتر است. بروملین نوعی آنزیم با خاصیت آنتی اکسیدان و ضد التهاب است که آزردگی گلو را کاهش می دهد. آناناس حاوی این آنتی اکسیدان و ویتامین های A و C، منیزیم، منگنز و پتاسیم است که با تقویت سیستم دفاعی بدن، مقابله با عفونت را برای بدن آسان تر می کند
مطالعات، نشان داده که مصرف آناناس، به درمان صدمات ورزشکاران در طی ورزش، تروما، آنژین صدری، آرتریت، مشکلات گوارشی، سینوزیت، برونشیت، نقرس، هموروئید، دردهای قاعدگی، بیماری های اتوایمیون و کولیت اولسراتیو کمک شایانی می کند. بروملین، مقدار جذب داروها بخصوص پادزیست (آنتی بیوتیک) ها را افزایش می دهد و مصرفش در دوران سرماخوردگی و گلودرد نیز توصیه می شود.
آناناس، باعث افزایش سرعت بهبود بعد از جراحی و در هنگام سوختگی می­شود و دوران نقاهت و مدت زمان بستری شدن در بیمارستان را کاهش می­دهد. پس، بسیار خوب است که برای ملاقات بیماران آناناس ببرند؛ البته نباید فراموش کرد که بروملین، در فرایند کنسروسازی و پخت از بین می رود. آناناس تازه، نسبت به کمپوت آناناس خواص بیش تری دارد. پس بهتر است میوه ی تازه ی آن مصرف شود.
بهترین زمان مصرف این میوه، بین دو وعده ی غذائی می باشد. اگر آناناس همراه غذا خورده شود، به گوارش غذا کمک می کند و برای افراد مبتلا به سوء هاضمه، مفید است.
این افراد، می توانند ۱ تا ۲ ساعت قبل یا بعد غذا آناناس بخورند.
مصرف آناناس برای افراد مبتلا به هموفیلی و بیماری های شدید کبدی و کلیوی، خیلی توصیه نمی شود. چون که ممکن است مدت زمان لازم را جهت انعقاد خون افزایش دهد و خطر خونریزی را در این بیماران بالا ببرد. در مطالعه ای مشاهده شده است که مصرف دوز بسیار بالای بروملین (۱۸۴۰ میلیگرم)، باعث افزایش ضربان قلب و فشار خون می شود. پس در مورد مصرف این میوه نیز مانند دیگر مواد غذائی، می باید رعایت اعتدال را کرد. از جمله ی اثرات جانبی مصرف این میوه، بروز واکنش های آلرژیک در برخی افراد می باشد.
کلام پایانی

آناناس، میوه ای لذیذ و سرشار از خواص مفید و سلامتی بخش می باشد. پس، مصرف این هدیه ی الهی را فراموش نکنید. در انتها باید گفت که اگر می خواهید برای ملاقات بیماری که آرزوی سلامت زودتر او را دارید، چیزی ببرید، آناناس تازه بهترین گزینه است.

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=3867
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *