خمیر فوندانت
اول از همه یه توضیحی راجع به مارشمالو بدم. مارشمالو رو خیلی ها قبلا خوردیم ولی اسمش رو نمیدونستیم. یه نوع آب نبات یا شکلات خیلی نرمه که خیلی زود هم در دهان آب میشه. اینم عکسشه. معمولا توی سوپر مارکت ها پیدا میشه.
اول از همه اینکه اگه مارشمالو های رنگی رو استفاده کنیم خمیرمون رنگی میشه. مارشمالو ها رو در ظرفی میریزیم و به همراهش دو سه قاشق آب هم میریزیم و در مایکروویو قرار میدیم. اگر هم مایکروویو ندارید میتونید این کار رو به روش بن ماری انجام بدید (با گرمای غیر مستقیم روی بخار آب ذوبش کنید.) بعد از هر سی ثانیه یه همش میزنیم و باز در مایکرویو میذاریم. تا دو سه دقیقه این کار رو تکرار میکنیم و بعد پودر شکر رو اضافه میکنیم.انقدر هم میزنیم و ورز میدیم تا به شکل خمیر در بیاد. این رو هم یادتون باشه که خیلی چسبنده اس و روغن برای چرب کردن دستتونه. هم سطح کاری رو که روش خمیرتون رو ورز میدید و هم دستتون و هم قاشقی که میخواید باهاش هم بزنید رو کاملا چرب کنید.اونقدری باید خمیرتونو ورز بدین که یکدست بشه و به دست نچسیه. اگه از مارشمالو سفید استفاده کردید میتونید موقع ورز دادن رنگ خوراکی مورد نظرتونو توش بریزید.
تهیه و تنظیم: چاشنی
چاشنی، آشپزی ایده ها
نظرتون درباره این آموزش چیست!