خاگینه مغزدار تبریزی
تخم مرغ آرد ماست وانیل بکینگ پودر و کمی زعفران را با هم کاملا مخلوط کنید و هم بزنید تا یکنواخت شود.
نیمی از مواد آماده شده را درون ظرفی تفلون با حرارت کم شعله می ریزیم که خودش را بگیرد.
با توجه به ذائقه خود می توانید از خشکبار های مورد علاقتان برای درون آن استفاده کنید.
گردو بادام پسته و سایر مواد.
مواد آجیلی را هم درون ظرف می ریزیم و درب ظرف را می گذاریم تا خودش را کاملا بگیرد.
می توانید مواد را پودر کرده و به خمیر اضافه کنید و یا اینکه آنه ها را به قطعات کوچک خورد کنید.
اگر تمایل داشتید مقداری دارچین پودر گل محمدی نیز به مواد اضافه کنید تا عطر خوشایندی به مواد بدهد.
سپس باقی مواد خمیر را داخل ظرف ریخته و درب ظرف را می گذاریم تا کاملا مواد بسته شود.
بعد از اینکه یه طرف کاملا سرخ شد خمیر را برگردانده تا طرف دیگر آن سرخ شود.
پس اینکه کاملا هر دو طرف سرخ شد آن را از تابه خارج کرده و برش می دهیم و کنار می گذاریم.
سپس شیره سرد شده را روی آن ریخته و می گذاریم کاملا جدب شیرینی شود.
نهایتا می توانید آنرا با پودر پسته تزینن کنید.
خاگینه مغزدار تبریزی شما آماده است. نوش جان
برای تهیه شیره مخصوص خاگینه مغزدار تبریزی بایستی شکر و آب و زعفران دم کرده را روی شعله گذاشته تا به قوام برسد.
نوش جان, چاشنی, آشپزی ایده ها
نظرتون درباره این آموزش چیست!