سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.
دوست دارید از این مطالب هم دیدن فرمایید ؟!

خاگینه مغزدار تبریزی

زمان آماده سازی :1 ساعت

بازدید : 845 2 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

تخم مرغ 2 عدد
ماست شیرین2 قاشق غذاخوری
آرد2 قاشق غذاخوری
وانیل1 قاشق چایخوزی
بکینگ پودر1 قاشق چایخوری
زعفرانبه مقدار لازم
دارچین و گل محمدیدر صورت دلخواه مقداری
شکر1 لیوان
آب و زعفران دم کرده1 لیوان
مواد آجیلی دلخواهبه مقدار کافی
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
( 9 رای _ میانگین : 4٫11 از 5 )

خاگینه مغزدار تبریزی

تخم مرغ آرد ماست وانیل بکینگ پودر و کمی زعفران را با هم کاملا مخلوط کنید و هم بزنید تا یکنواخت شود.

نیمی از مواد آماده شده را درون ظرفی تفلون با حرارت کم شعله می ریزیم که خودش را بگیرد.

با توجه به ذائقه خود می توانید از خشکبار های مورد علاقتان برای درون آن استفاده کنید.

گردو بادام پسته و سایر مواد.

مواد آجیلی را هم درون ظرف می ریزیم و درب ظرف را می گذاریم تا خودش را کاملا بگیرد.

می توانید مواد را پودر کرده و به خمیر اضافه کنید و یا اینکه آنه ها را به قطعات کوچک خورد کنید.

اگر تمایل داشتید مقداری دارچین پودر گل محمدی نیز به مواد اضافه کنید تا عطر خوشایندی به مواد بدهد.

سپس باقی مواد خمیر را داخل ظرف ریخته و درب ظرف را می گذاریم تا کاملا مواد بسته شود.

بعد از اینکه یه طرف کاملا سرخ شد خمیر را برگردانده تا طرف دیگر آن سرخ شود.

پس اینکه کاملا هر دو طرف سرخ شد آن را از تابه خارج کرده و برش می دهیم و کنار می گذاریم.

سپس شیره سرد شده را روی آن ریخته و می گذاریم کاملا جدب شیرینی شود.

نهایتا می توانید آنرا با پودر پسته تزینن کنید.

خاگینه مغزدار تبریزی شما آماده است. نوش جان

برای تهیه شیره مخصوص خاگینه مغزدار تبریزی بایستی شکر و آب و زعفران دم کرده را روی شعله گذاشته تا به قوام برسد.
خاگینه مغزدار تبریزی

نوش جان, چاشنی, آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=1008
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *