در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

خاگینه رولتی

زمان آماده سازی : 35 دقیقه

بازدید : 1590 3 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

تخم مرغ 2 عدد
بکینگ پودر1/4 قاشق چایخوری
ماست3 قاشق غذاخوری
آرد3 قاشق غذاخوری
وانیلمقداری
شکر1 لیوان
آب1/2 لیوان
گلاب1/4 لیوان
زعفران دم کرده1 قاشق غذاخوری
پودر دارچین1/2 قاشق مرباخوری
پودر گل محمدی1 قاشق غذاخوری
پودرهل1/2 قاشق چایخوری
گردو 5 عدد خورد شده

خاگینه رولتی

برای تهیه خاگینه رولتی ابتدا شربت را حاضر ميكنيم. شكر و آب را درقابلمه ريخته و روى حرارت بگذاريد تابجوشد و غلظت پيداكند. سپس گلاب و زعفران را اضافه كرده و حرارت را خاموش ميكنيم( اين شهد را در فريزر گذاشته تا خنك شود)
براى خاگينه تخم مرغ ها و وانيل را با چنگال چند ثانيه بزنيد سپس ماستی که شیرین است را اضافه و مخلوط ميكنيم درنهايت بكينگ پودر و آرد را هم اضافه ميكنيم.تابه را كمى چرب كرده و روى حرارت ميگذاريم. مايه را درون تابه ميريزيم و درش را ميبنديم. وقتى يك طرفش طلايى شد بر ميگردانیم تاطرف ديگرش هم طلايى بشود. حالازيرش را خاموش ميكنيم و ١٥ دقيقه درش را ميبنديم تا رول نرم بمونه، بعداز گذشت اين زمان پودرها را روى خاگينه ميپاشانيم. گردو را هم وسطش ميريزيم از سمتى كه گردو ريخته شده رول ميكنيم و با خلال دندون محكم ميكنيم.
حالاشيره را آرام روى خاگينه و بينش بدهيد. تابه را روى حرارت ملايم قرار بدهيد تا شيره كاملا به خورد خاگينه برود.سپس خاگینه را برش داده با پودرپسته وخلال پسته تزيين ميكنيم.
نكته:
۱-غلظت خاگينه بايد مثل فرنى باشد اگه شل بود مقدارى آرد اضافه كنيد.

۲- تابه ٢٥ سانتى باشد تا براى اين اندازه مواد مناسب باشد.

۳–شيره را مرتب با قاشق به خاگينه بدهيد تا كاملا به خوردش برود.

۴-اين خاگينه رولتی  براى دسر و يا صبحانه مناسب می باشد.

خاگینه رولتی

چاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=1681
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

83 − = 80

نظرات کاربران
این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

+ 3 = 7