خاگینه رولتی
برای تهیه خاگینه رولتی ابتدا شربت را حاضر ميكنيم. شكر و آب را درقابلمه ريخته و روى حرارت بگذاريد تابجوشد و غلظت پيداكند. سپس گلاب و زعفران را اضافه كرده و حرارت را خاموش ميكنيم( اين شهد را در فريزر گذاشته تا خنك شود)
براى خاگينه تخم مرغ ها و وانيل را با چنگال چند ثانيه بزنيد سپس ماستی که شیرین است را اضافه و مخلوط ميكنيم درنهايت بكينگ پودر و آرد را هم اضافه ميكنيم.تابه را كمى چرب كرده و روى حرارت ميگذاريم. مايه را درون تابه ميريزيم و درش را ميبنديم. وقتى يك طرفش طلايى شد بر ميگردانیم تاطرف ديگرش هم طلايى بشود. حالازيرش را خاموش ميكنيم و ١٥ دقيقه درش را ميبنديم تا رول نرم بمونه، بعداز گذشت اين زمان پودرها را روى خاگينه ميپاشانيم. گردو را هم وسطش ميريزيم از سمتى كه گردو ريخته شده رول ميكنيم و با خلال دندون محكم ميكنيم.
حالاشيره را آرام روى خاگينه و بينش بدهيد. تابه را روى حرارت ملايم قرار بدهيد تا شيره كاملا به خورد خاگينه برود.سپس خاگینه را برش داده با پودرپسته وخلال پسته تزيين ميكنيم.
نكته:
۱-غلظت خاگينه بايد مثل فرنى باشد اگه شل بود مقدارى آرد اضافه كنيد.
۲- تابه ٢٥ سانتى باشد تا براى اين اندازه مواد مناسب باشد.
۳–شيره را مرتب با قاشق به خاگينه بدهيد تا كاملا به خوردش برود.
۴-اين خاگينه رولتی براى دسر و يا صبحانه مناسب می باشد.
چاشنی، آشپزی ایده ها
نظرتون درباره این آموزش چیست!