خامه فرم گرفته با پودر خامه
برای شروع ابتدا کاسه و پره های همزن رو توی فریزر میذاریم. نیازی نیست که یخ بزنه همین که کاسه و پره ها گرم نباشند کافیه. همینکه کاسه و پره و خامه خنک باشند کفایت میکنه
خامه رو توی کاسه میریزیم.پودر خامه رو روش میریزیم.با یک قاشق پودر خامه شروع کنید.با پره همزن (با دست) خامه و پودر خامه رو مخلوط میکنیم و بعد همزن رو روشن کرده و با “دور کند همزن” خامه رو هم میزنیم
بعد از چند ثانیه همزن رو روی دور تند قرار داده و یکی دو دقیقه هم میزنیم. مشاهده میکنیم که خامه شروع میکنه به سفت شدن و فرم گرفتن بعد از یکی دو دقیقه دیگه هوا در بافت خامه رفته و حجم میگیره
حالا نکته ای که وجود داره اینه که ما چه هدفی از تهیه خامه فرم گرفته داریم. اگر برای دسرها میخوایم ازش استفاده کنیم. تا همین حد کفایت میکنه.
در غیر این صورت, یک قاشق دیگه پودر خامه بهش اضافه میکنیم
اگر نیاز دارید که خامه خیلی خیلی سفت شه و فرمش رو عالی در حد “شکوفه زنی” حفظ کنه باید قاشق سوم رو هم اضافه کنید.
حالا ما یه خامه فرم گرفته بدون شیرینی داریم
الان وقتشه که هر چقدر مایل بودیم بهش پودر قند اضافه کنیم (یا نکنیم!)
مرتب میچشیم. توصیه میکنم زیاد شیرینش نکنید
حالا دیگه رنگ و اسانس مورد نظر رو هم اضافه کرده و دیگه از خامه مون استفاده میکنیم.
نظرتون درباره این آموزش چیست!