در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

خامه ترش

زمان آماده سازی : 5 دقیقه

بازدید : 1043 2 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

خامه1 لیوان
ماست پرچرب1 لیوان

خامه ترش

خامه ترش نوعی سس با ترکیب مساوی از ماست و خامه است که برای انواع کیک، شیرینی، غذاهای گوشتی، سیب زمینی، سبزیجات و … کاربرد دارد و علاوه بر دارا بودن طعمی لذیذ در هضم سریع تر و بهتر غذا موثر است.

برای تهیه خامه ترش ۱ لیوان ماست را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود سپس ۱ لیوان خامه را به آن اضافه کنید و مخلوط نمایید ، پس از اینکه داغ شد از روی حرارت بردارید و کناری قرار دهید تا سرد شود سپس داخل شیشه تمیزی بریزید و در یخچال قرار دهید.

نکته :

۱- بهتر است از ماست پر چرب و غلیظ برای تهیه خامه ترش استفاده کنید، دقت کنید که سس نجوشد و فقط داغ شود. ( داغ به اندازه ای که دست تان را نسوزاند )

۲- خامه ترش تا ۱ هفته داخل یخچال قابل نگهداری و مصرف می باشد.

خامه ترش

تهیه و تنظیم: چاشنی

نظر یادتون نره… :-P

چاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=2752
نظرتون درباره این آموزش چیست!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

+ 12 = 13

نظرات کاربران
این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

+ 86 = 96