خامه ترش
خامه ترش نوعی سس با ترکیب مساوی از ماست و خامه است که برای انواع کیک، شیرینی، غذاهای گوشتی، سیب زمینی، سبزیجات و … کاربرد دارد و علاوه بر دارا بودن طعمی لذیذ در هضم سریع تر و بهتر غذا موثر است.
برای تهیه خامه ترش ۱ لیوان ماست را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود سپس ۱ لیوان خامه را به آن اضافه کنید و مخلوط نمایید ، پس از اینکه داغ شد از روی حرارت بردارید و کناری قرار دهید تا سرد شود سپس داخل شیشه تمیزی بریزید و در یخچال قرار دهید.
نکته :
۱- بهتر است از ماست پر چرب و غلیظ برای تهیه خامه ترش استفاده کنید، دقت کنید که سس نجوشد و فقط داغ شود. ( داغ به اندازه ای که دست تان را نسوزاند )
۲- خامه ترش تا ۱ هفته داخل یخچال قابل نگهداری و مصرف می باشد.
تهیه و تنظیم: چاشنی
نظر یادتون نره… :-P
چاشنی، آشپزی ایده ها
نظرتون درباره این آموزش چیست!