در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

حلیم

زمان آماده سازی :3 تا 5 ساعت

بازدید : 1499 2 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

گندم ترجیحا پوست کنده 1 استکان
گوشت 200 گرم
کره یا روغن حیوانی 50 گرم
پیاز 1 عدد
نمک به مقدار لازم
دارچین برای تزیین
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
دوستان عزیز رای یادتون نره ^_^

حلیم

حلیم از غذاها و در واقع از سوپ های ایرانی است که در نقاط مختلف کشور به روش های مختلفی تهیه می شود و در هر روش از مواد اولیه متفاوتی چون جو، شیر، حبوبات و … استفاده می شود. در این مطلب دو روش عام که مورد استفاده می شود آموزش داده می شود اما اگر میخواهید مثل حلیم های بیرون شود و خوب جا بیافتد از روش اول استفاده کنید.اما روش دوم سریع تر می باشد و فیبر گندم داخل حلیم می ماند.

طرز تهیه حلیم گندم به روش اول :

گوشت یا مرغ یا بوقلمون را با یک پیاز بپزید و بگذارید خنک شود. برای تهیه حلیم از هر نوع گوشتی می توانید استفاده کنید، فقط مهم این است که از جایی باشد که ریش ریش بشود. گندم را از شب قبل خیس کنید. حدود یک و نیم لیتر آب به آن اضافه کنید ( می توانید آب گوشت را بیفزایید)  و بگذارید با حرارت ملایم بجوشد تا لعاب آن در بیاید و دانه های گندم باز شوند بسته به نوع گندم ۳- ۵ ساعت طول می کشد تا مواد به مرحله لعاب برسد. در این مرحله کره را اضافه کنید تا سر نرود. اگر آب مواد اتمام شد و هنوز مواد به لعاب مورد نظر نرسیده و گندم کاملا پخته نشده است می توانید مجدد کمی آب بیافزایید.
زمانی که غلظت مواد به اندازه لازم رسید آن را از صافی رد کنید و تفاله گندم را دور بریزید. سپس گوشت را ریش کنید و به حلیم بیفزایید و بگذارید حدود ۵ دقیقه بجوشد و در این مدت هم بزنید تا مزه هایشان به هم برود. نمک را در حدی بیفزایید که فقط بی مزگی گندم و گوشت برطرف شود. حلیم نباید شور باشد تا اگر کسی خواست بتواند با شکر بخورد. پس از اینکه آماده شد کمی کره یا روغن را داغ کرده و روی حلیم بریزید. سپس با دارچین تزئین کرده و نوش جان کنید.

طرز تهیه حلیم گندم به روش دوم :

گندم خیس خورده را در غذا ساز بریزید تا کاملا له شود، سپس آب یا آب گوشت را بیفزایید و بگذارید بجوشد. در این صورت لعاب گندم خیلی سریعتر در می آید. (۱-۲ ساعت)
در این روش نیازی به صاف کردن گندم نیست و بقیه مراحل مانند روش قبل می باشد.

 

حلیم

تهیه و تنظیم: چاشنی

چاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=2207
نظرتون درباره این آموزش چیست!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *