جوجه تنوری
برای تهیه جوجه تنوری ابتدا بایستی تکه های جوجه را آماده کنید. می توانید از فروشگاه ها مرغ تمیز شده که مخصوص جوجه می باشند تهیه نمایید و یا از سینه مرغ استفاده کنید. سینه مرغ را تمیز کرده و گوشت ان را به قطعات مکعبی شکل خرد کنید. همانند شکل زیر
سپس تکه های گوشت را درون پلاستیکی بریزید و ماست، آب لیمو، گشنیز خشک شده، زیره، زردچوبه، پودر فلفل، فلفل تازه خرد شده، زنجیبل رنده شده، سیر خرد شده و نمک را به آن اضافه کنید. مواد را خوب با یکدیگر مخلوط کنید تا به تمامی تکه های مرغ برسید. سپس در کیسه را محکم ببندید و آنرا درون یخچال به مدت ۲ ساعت بگذارید تا استراحت کند.
پس از گذشت این مدت زمان تکه های جوجه را از پلاستیک خارج کنید. فر خود را روشن کنید تا گرم شود. سپس روی سینی فر ورقه فویل بکشید و روی فویل را کمی با اسپری روغن بزنید. سپس تکه های مرغ را روی فویل قرار دهید. می توانید به تکه های مرغ کمی نمک و فلفل نیز بزنید. پس از اینکه فر گرم شد سینی را درون فر با درجه ۴۲۵ فارنهایت بگذارید.
بعد از حدود ۱۵ دقیقه سینی را از فر خارج کرده و تکه های مرغ را کمی جا به جا کنید و مجدد برای ۱۵ دقیقه درون فر بگذارید.
بعد از طی این زمان، جوجه تنوری شما آماده است.
این جوجه بسیار ترد و لذیذ می باشد. می توانید جوجه تنوری را با نان و یا برنج میل نمایید. نوش جان
ترجمه و تنظیم:چاشنی
دوستان خوبم، نظرتون در مورد این مطلب چیه؟ خوشحال میشم نظرتونو برامون ارسال کنید.پایین همین مطلب، قسمت دیدگاه. ;-)
چاشنی، آشپزی ایده ها
نظرتون درباره این آموزش چیست!