سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.

جوجه تنوری

زمان آماده سازی :3 ساعت

بازدید : 775 2 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

سینه مرغ 3 عدد
ماست 1/2 فنجان
آب لیمو 1 قاشق غذاخوری
سیر 2 حبه
زتجبیل تازه 10 گرم
نمک 1/2 قاشق چایخوری
گشنیز 1/2 قاشق چایخوری
زیره سیاه 1/2 قاشق چایخوری
زردچوبه 1/2 قاشق چایخوری
فلفل قرمز 1/2 قاشق چایخوری
فلفل قرمز تازه 1 و 1/2 قاشق غذاخوری
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
دوستان عزیز رای یادتون نره ^_^

جوجه تنوری

برای تهیه جوجه تنوری ابتدا بایستی تکه های جوجه را آماده کنید. می توانید از فروشگاه ها مرغ تمیز شده که مخصوص جوجه می باشند تهیه نمایید و یا از سینه مرغ استفاده کنید. سینه مرغ را تمیز کرده و گوشت ان را به قطعات مکعبی شکل خرد کنید. همانند شکل زیر

جوجه تنوری

سپس تکه های گوشت را درون پلاستیکی بریزید و  ماست، آب لیمو، گشنیز خشک شده، زیره، زردچوبه، پودر فلفل، فلفل تازه خرد شده، زنجیبل رنده شده، سیر خرد شده  و نمک را به آن اضافه کنید. مواد را خوب با یکدیگر مخلوط کنید تا به تمامی تکه های مرغ برسید. سپس در کیسه را محکم ببندید و آنرا درون یخچال به مدت ۲ ساعت بگذارید تا استراحت کند.

پس از گذشت این مدت زمان تکه های جوجه را از پلاستیک خارج کنید. فر خود را روشن کنید تا گرم شود. سپس روی سینی فر ورقه فویل بکشید و روی فویل را کمی با اسپری روغن بزنید. سپس تکه های مرغ را روی فویل قرار دهید. می توانید به تکه های مرغ کمی نمک و فلفل نیز بزنید.  پس از اینکه فر گرم شد سینی را درون فر با درجه ۴۲۵ فارنهایت بگذارید.

بعد از حدود ۱۵ دقیقه سینی را از فر خارج کرده و تکه های مرغ را کمی جا به جا کنید و مجدد برای ۱۵ دقیقه درون فر بگذارید.

بعد از طی این زمان، جوجه تنوری شما آماده است.

جوجه تنوری

این جوجه بسیار ترد و لذیذ می باشد. می توانید جوجه تنوری را با نان و یا برنج  میل نمایید. نوش جان

جوجه تنوریترجمه و تنظیم:چاشنی

دوستان خوبم، نظرتون در مورد این مطلب چیه؟ خوشحال میشم نظرتونو برامون ارسال کنید.پایین همین مطلب، قسمت دیدگاه. ;-)

چاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=2462
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *