سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.
دوست دارید از این مطالب هم دیدن فرمایید ؟!

جوجه با سس سویا

زمان آماده سازی :1 ساعت

بازدید : 2900 3 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

شکر قهوه ای1/4 پیمانهسس سویا3 ق غ
سیر2 حبهزنجبیل تازه1 ق غ
روغن1 و 1/2 ق غجوجه بدون استخوان8 تکه
پیازچه2 عدددانه کنجد1 ق چ
نمک و فلفلبه میزان لازم
 
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
( 2 رای _ میانگین : 5٫00 از 5 )

جوجه با سس سویا

جوجه با روش های مختلفی تهیه میشه. در آشپزی شرق آسیا از سس سویا برای مزه دار کردن مرغ استفاده میشه. امروز طرز تهیه جوجه با سس سویا رو داریم.

امیدوازم از آموزش این خوراک مرغ خوشمزه لذت ببرید.

طرز تهیه جوجه با سس سویا

اول از همه نیاز به سس این غذا هست. برای تهیه سس سیر رنده شده، زنجبیل تازه زنده شده، شکر قهوه ای، سس سویا و ۱ قاشق غذاخوری روغن را با هم ترکیب میکنیم. کمی فلفل هم به مواد بزنید.

تکه های مرغ را درون ظرف مناسبی بریزید. سپس سس آماده شده را روی مرغ بریزید. خوب هم بزنید که سس به تمامی مرغ برسد.

ظرف مرغ را برای مدت ۳۰ دقیقه درون یخچال بذارید.

زمانی که مرغ آماده شد از یخچال خارجش کنید.

تابه ای بردارید. ۱/۲ قاشق غذاخوری روغن درونش بریزید.

نیمی از تکه های مرغ را دورن تابه بریزید. یک طرف مرغ که سرخ شد طرف دیگر را هم سرخ کنید.

همینطور نیمی دیگر از مرغ را سرخ کنید. پس از سرخ کردن درون ظرف مورد نظر بریزید.

هر مقدار از سس که در ظرف مرغ باقی مانده بود درون تابه بریزید. اجازه بدین که آب اضافی سس کشیده شود. زمانی که خوب قوام آمد زیر حرارت را خاموش کنید.

مرغ را به تابه برگردونید. با مواد داخل تابه مخلوطش کنید.

در نهایت در ظرف سرو ریخته و با پیازچه و دانه کنجد تزیینش کنید.

اینم از جوجه با سس سویا امروز. امیدوارم ازش لذت ببرید.

جوجه چینی با سس سویا | آموزش آشپزی چاشنی | طرز تهیه جوجه با سویا سس | سویا سس چیست

نکته در تهیه جوجه با سس سویا

می توانید مرغ سس زده شده را به مدت ۱ روز هم درون یخچال نگهداری کنید.

غلظت سس به خود شما بستگی دارد. اما هر چه غلیظ تر شود خوشمزه تر است.

سس سویا چیست؟

سس سویا (به انگلیسی: soy sauce یا soya sauce) یا به زبان ژاپنی شویو (به ژاپنی: 醤油 shoyu). نوعی سس تیره‌ رنگ است که از دانه‌ های گیاه سویا تهیه می‌شود. سویا سس شورمزه است. در آشپزی کشورهای خاور دور همچون چین و ژاپن کاربرد فراوانی دارد. از سویا سس برای مزه‌ دار کردن سوپ‌ها، مارینیدها، انواع گوشت، ماهی، سبزیجات و دیگر سس‌ها استفاده می‌شود.

سس سویا چند نوع است؟

سس سویا می‌تواند غلیظ و پررنگ و یا رقیق و کم‌رنگ باشد. سس‌های سویای کم‌رنگ معمولا شورتر از انواع تیره‌ رنگشان هستند.می‌توان از آنها در غذاهایی که نمی‌خواهند رنگشان تیره شود، استفاده نمود. سس‌های سویای تیره‌رنگ در مقایسه با انواع روشنشان غلیظ‌ تر بوده ولی شوریشان کمتر است، با این حال از طعم و مزه قوی‌تری نسبت به سس‌های سویای کم‌رنگ برخوردارند.

 

جوجه با سس سویا | آموزش آشپزی چاشنی

جوجه با سویا سس, جوجه با سس سویا, سس سویا, سویا سس چیست

غذای چینی, غذای شرق آسیا, مزه دار کردن مرغ, خوراک مرغ, مرغ سرخ کرده, مرغ سس زده شده

ترجمه و تنظیم: چاشنی

چاشنی, آموزش آشپزی چاشنی

 

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=7682
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *