در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

تیرامیسو

زمان آماده سازی :2 ساعت

بازدید : 1618 2 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

خامه 1 بسته
پنیر خامه ای 1بسته
بیسکوییت پتی بور 2 بسته
شکر یا عسل مقداری و به دلخواه
پودر کاکائو یا شکلات تخته ای 1 قاشق غذاخوری
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
دوستان عزیز رای یادتون نره ^_^

تیرامیسو

برای تهیه دسر تیرامیسو ابتدا بایستی خامه و پنیر باهم مخلوط میکنید. اگر می خواهید که دسرتان دو رنگ شود شکلات تخته ای را به روش بنماری آبش کنید یا پودر شکلات را با نصف مواد ترکیب کنید و شکر یا عسل هم اضافه کنید. در ظرف پیرکس متوسط ( اگر به شکل مربع باشد شکیل تر می باشد.) یک ردیف بیسکوییت بچینید و روش مخبوط خامه و پنیر بزنید. همینطور طبقات رو بچینید و بینشان مخلوط خامه و پنیر  بزنید. می توانید ما بین مواد روی خامه از خلال بادام پودر پسته پودر ناریگیل و … نیز استفاده کنید. و در آخر  با سلیقه خود و با موادی که دوست دارید روی آنرا تزیین کنید. بعد از اتمام کار بالافاصله سلفون بکشید. سپس مواد را داخل یخچال بگذارید. به این دلیل بایستی از سلفون استفاده کنید که زمانی که در یخچال مواد قرار می گیرید ترک نخورد. این دسر را بهتر است ۳ ساعت قبل از مصرف تهیه و سرو نمایید.

دسر تیرامیسو شما آماده است. نوش جان

 

تیرامیسو

دستور تهیه و عکس از دوست خوبمون اکبرنیا / ســــــــــراج

تنظیم: چاشنی

چاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=2103
نظرتون درباره این آموزش چیست!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *