تیرامیسو
برای تهیه دسر تیرامیسو ابتدا بایستی خامه و پنیر باهم مخلوط میکنید. اگر می خواهید که دسرتان دو رنگ شود شکلات تخته ای را به روش بنماری آبش کنید یا پودر شکلات را با نصف مواد ترکیب کنید و شکر یا عسل هم اضافه کنید. در ظرف پیرکس متوسط ( اگر به شکل مربع باشد شکیل تر می باشد.) یک ردیف بیسکوییت بچینید و روش مخبوط خامه و پنیر بزنید. همینطور طبقات رو بچینید و بینشان مخلوط خامه و پنیر بزنید. می توانید ما بین مواد روی خامه از خلال بادام پودر پسته پودر ناریگیل و … نیز استفاده کنید. و در آخر با سلیقه خود و با موادی که دوست دارید روی آنرا تزیین کنید. بعد از اتمام کار بالافاصله سلفون بکشید. سپس مواد را داخل یخچال بگذارید. به این دلیل بایستی از سلفون استفاده کنید که زمانی که در یخچال مواد قرار می گیرید ترک نخورد. این دسر را بهتر است ۳ ساعت قبل از مصرف تهیه و سرو نمایید.
دسر تیرامیسو شما آماده است. نوش جان
دستور تهیه و عکس از دوست خوبمون اکبرنیا / ســــــــــراج
تنظیم: چاشنی
چاشنی، آشپزی ایده ها
نظرتون درباره این آموزش چیست!