طرز تهیه توپک نارگیلی با رویه شکلاتی
برای تهیه توپک نارگیلی با رویه شکلاتی به روش زیر عمل کنید.
شیر عسلی و ۲ فنجان پودر نارگیل رو در یک شیرجوش نچسب روی حرارت ملایم بذارید.
۴-۵ دقیقه هم بزنید و بپزید تا چسبندگی پیدا کنه و از دیواره های ظرف جدا بشه.
حرارت را خاموش کنید و تا مخلوط هنوز داغ است اونو به صورت گوله های کوچیک دربیارید.
برای اینکه به دستتون نچسبه کمی دستتون رو با کره یا روغن چرب کنید.
شکلات رو در ظرف نشکن خورد کنید و روی یک قابلمه آب درحال جوشیدن قرار داده و مرتب هم بزنید تا شکلات آب بشه.
گلوله های نارگیل رو داخل شکلات آب شده بچرخونید تا یک لایه شکلات دورش رو بگیره.
گلوله های شکلاتی رو روی کاغذ روغنی یا فویل آلومینبومی ۲۰ دقیقه بذارید تا استراحت کنه.
۱/۴ فنجان نارگیل باقیمانده رو روی توپهای شکلاتی بپاشید.
نوش جان
توپک نارگیلی با رویه شکلاتی | دسر | انواع دسر | دسر ساده | دسر خوشمزه | شیرینی بدون فر
انوع دسر مدرن, آموزش دسر, دسر شکلاتی, دسر مجلسی, دسر جدید
تهیه و تنظیم: چاشنی
نظرتون درباره این آموزش چیست!