در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

ته چین کباب تابه ای

زمان آماده سازی : 1 ساعت و 15 دقیقه

بازدید : 1490 1 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

برنج ایرانی آبکش شده4 پیمانهماست چکیده1/2 لیوان
روغن مایع1/2 لیوانزعفران دمکردهبه میزان لازم
تخم مرغ1 عددگوشت چرخکرده500 گرم
پیاز1 عدد بزرگنمک و فلفل و زردچوبهبه میزان لازم
پودر سیر و دارچینمقداری
 

طرز تهیه ته چين كباب تابه اى

ته چین کباب تابه ای, ته چین برای ۴ نفر, ته چین ساده و راحت, ته چین گوشت, ته دیگ ته چین, ته چین ساده برای ۲ نفر, نکات کلیدی ته چین, فوت و فن ته چین, ته چین گوشت مجلسی, ته چین گوشت چرخکرده, طرز تهیه ته چین گوشت بدون فر,طرز تهیه ته چین گوشت به همراه نکات مهم, ته چین در قابلمه

برای تهیه ته چين كباب تابه اى اول از همه مواد كباب تابه اى رو آماده کنید.

گوشت چرخ كرده و پياز رنده شده و آب گرفته شده به همراه نمك و فلفل و زردچوبه و كمى پودر سير رو مخلوط كنيد.

حسابى ورز بديد و بذاريد یخچال.

می تونید به جاى پودر سير يكى دو حبه سير رنده شده استفاده کنید.

تخم مرغ رو تو ظرف بشكنيد با چنگال بزنيد.

ماست و روغن و زعفرون رو بهش اضافه كنيد.

كمى نمك و اندازه ى نوک قاشق چايخورى دارچين بزنيد و كاملا مخلوط كنيد.

بعد هم برنج آبكش شده رو اضافه كنيد و همه رو باهم مخلوط كنيد.

می تونید ته چین رو هم در فر درست کنید هم روی اجاق گاز.

توی این دستور چون از قالب لوف استفاده شده، برای همین پخت در فر صورت گرفته.

ته قالب يا قابلمه رو چرب كنيد.

گوشت كباب رو يک دست ته ظرف پهن كنيد.

بعد مايه ى آماده شده ى ته چين رو بريزيد و با دست فشرده كنيد.

اگر روى اجاق ميخواييد درست كنيد، درب قابلمه رو ببنديد.

شعله پخش كن بذاريد و با حرارت ملايم حدود ۴۰ تا ۵۰ دقيقه بذاريد بمونه.

بعد شعله پخش كن رو برداريد و حدود يه ربع هم بدون شعله پخش كن بذاريد بمونه.

يه كوچولو هم شعله رو زياد كنيد،تا كباب ته ظرف برشته شه.

اگر از فر استفاده ميكنيد، بعد از ريختن مواد تو قالب، روش فويل بكشيد.

با چنگال چنتا سوراخ ايجاد كنيد.

طبقه ى وسط فر، دماى ۱۸۰ درجه ى سانتی گراد به مدت يک ساعت بمونه.

بعد فويل رو باز كنيد و قالب رو بياريد طبقه پايين تا كباب ته قالب حسابى برشته شه.

يه توضيح، اگر ماستى كه استفاده ميكنيد چربى كافى رو داشته باشه ديگه نيازى نيست به تعداد تخم مرغ ها اضافه كنيد.

آموزش آشپزی | ته چین کباب تابه ای | آشپزی آسان | آشپزی مدرن | غذای ساده و خوشمزه | آشپزی

دستور تهیه و عکس از سمیرا فروزان عزیز

ویرایش و تنظیم: چاشنی

چاشنی, آموزش آشپزی چاشنی

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=10308
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

83 − = 74

نظرات کاربران
این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

− 5 = 2