ته چین مرغ
برای تهیه ته چین مرغ ابتدا سینه مرغ را به شکل مکعبی (اندازه گوشت قیمه ای) خرد میکنیم بعد با ۱ عدد پیاز متوسط که خیلی ریز خرد شده همراه با نمک و مقدار کمی روغن روی حرارت ملایم قرار می دهیم. بعد از ۲۰دقیقه از روی حرارت برمیداریم.(اگر از قسمتهای دیگر مرغ استفاده کردین حتما مقداری آب اضافه کنید تا خوب بپزد)*
سپس زرده های تخم مرغ را در کاسه بزرگی میریزیم بعد با همزن به مدت ۲ تا ۳ دقیقه میزنیم بعد زعفران دمکرده را اضافه میکنیم و دوباره به همزدن ادامه می دهیم. ماست چکیده را به مواد اضافه میکنیم و دوباره به مدت ۱ دقیقه با همزن میزنیم. پس از آن روغن مایع را هم اضافه میکنیم و دوباره هم میزنیم تا خوب با هم مخلوط بشوند.در این مرحله مقداری نمک هم اضافه میکنیم.
رنج آبکش شده را در ۲مرحله به مواد اضافه و خوب هم میزنیم .
ظرفی که قرار است ته چین در آن پخته شود را خوب چرب میکنیم بعد نصفی از برنج را ته ظرف میریزیم و با پشت قاشق مقداری فشار می دهیم و صاف میکنیم. مرغ آماده را در وسط برنج میریزیم.(مرغ را کاملا تا کناره های ظرف هدایت نکنید و اجازه بدهید از اطراف به اندازه ۱ سانتی متر فاصله داشته باشد تا بعدا شکل زیبا تری به خود بگیرد). سپس مخلوط زرشک و بادام و پسته را روی مرغ میریزیم.
در آخر برنج باقیمانده را کاملا روش می دهیم و فشار می دیه م تا خوب منسجم و فشرده بشود. بعد کره را برش می دهیم و روش میچینیم. روی ظرف را کاملا با فویل میپوشانیم و روش را با چنگال یا چاقو سوراخ ایجاد میکنیم تا برنج خمیر نشود .بعد به مدت ۱ تا ۱/۵ ساعت در ظبقه وسط فر با حرارت ۱۶۰درجه سانتی گراد قرار می دهیم. بعد از ۱ساعت حتما سر بزنید اگر دور ظرف طلایی شده باشد دیگر آماده ست.
نکته:
روی اجاق گاز هم میتوانیم ته چین مرغ را درست کنیم که حتما باید از شعله پخش کن استفاده نماییم تا با حرارت کم ته چین آماده شود.
چاشنی، آشپزی ایده ها
نظرتون درباره این آموزش چیست!