سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.

ته چین مرغ

زمان آماده سازی :2 ساعت و 15 دقیقه

بازدید : 793 3 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

برنج 1 کیلوگرم
مرغ 1 عدد درسته
پیاز 1 عدد متوسط
زعفران سابیده شده 2 قاشق مربا خوری
روغن آب کرده 150 گرم
زرشک 100 گرم
شکر 1 قاشق سوپخوری
کره مقداری
نمک و فلفل به میزان لازم
ماست چکیده 1 کیلوگرم
زرده تخم مرغ 3 الی 5 عدد
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
دوستان عزیز رای یادتون نره ^_^

ته چین مرغ

برای تهیه ته چین مرغ اول از همه برنج را بشویید و همراه با کمی نمک خیس کنید.

مرغ را با یک عدد پیاز نمک و ۳ فنجان آب بگذارید تا خوب بپزد و بعد از پختن یک فنجان آب مرغ ته قابلمه بماد. سپس استخوان های مرغ را جدا کنید و گوشت آنرا به تکه های گوچک خرد کنید.

زعفران را در کمی آب جوش حل کنید و سپس نصف زعفران حل شده در آب جوش را همراه با کمی نمک ، و سه عدد زرده تخم مرغ داخل ماست می ریزیم و بهم می زنیم.

برنج را بپزید و آبکش کنید ، البته برنج نباید زیاد نرم باشد زیرا ته چین خمیر می شود. سپس برنج را در مایع ماست و تخم مرغ و زعفرانی که در بالا ذکر شد می ریزید و هم می زنید تا برنج با مواد آغشته شود.

زرشک را همراه با کمی کره تفت می دهیم و در آخر شکر را به آن اضافه می کنیم و تفت می دهیم.

در ته یک قابلمه نصفی از روغن لازم می ریزیم و نصف برنج مخلوط در مایه در ظرف می ریزیم و با کفکیر خوب صاف می کنیم. سپس گوشت مرغ روی برنج می چینیم و نیمی از زرشک را نیز روی آنها می ریزیم و سپس بقیه برنج باقیمانده را روی گوشت مرغ بریزید تا روی گوشت را بپوشانیم . با قاشق، برنج را کمی فشار میدهیم که بهم بچسبد. آب مرغ را با بقیه زعفران و کره آب کرده و کمی ماست مخلوط می کنیم . این مایه را روی سطح برنج می ریزیم. در ظرف را می بندیم و ظرف را روی شعله اجاق قرار می دهیم. مدت یک ساعت و نیم تا دو ساعت صبر می کنیم تا ته چین دم بکشد . در ضمن هر چه قدر حرارت ملایم و مدت طبخ طولانی تر باشد، ته دیگ پلو کلفت تر می شودپس از دم کشیدن ته چین ، قابلمه را در یک دیس گرد بر گردانید و روی آن را با کمی زرشک تزیین نمایید. اینم از ته چین مرغ امروز. نوش جان

ته چین مرغ

تهیه و تنظیم: چاشنی

آموزش آشپزی, چاشنی, آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=5767
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *