ته چین قیمه
طرز تهیه ته چین قیمه , طرز تهیه ته چین ساده , طرز تهیه ته چین , انواع پلو , پلو و قیمه , غذای ساده و ارزان , غذای مدرن , غذای مجلسی , غذای جدید
ابتدا تخم مرغ کامل رو با زعفرون دم کرده و هل آسیاب شده با قاشق خوب هم بزنید.
روغن مایع و ماست رو به تخم مرغ اضافه کنید.
و باز هم بزنید.
برنج آبکشی شده رو به مخلوط ماست اضافه کنید.
مواد رو با هم مخلوط کنید.
قالب های کوچیک مخصوص فر انتخاب کنید.
دو قاشق از برنج داخل قالب بریزید.
یکی دو قاشق قیمه روی برنج بریزید.
دوباره برنج ماستی رو اضافه کنید تا ظرف پر بشه.
با پشت قاشق کمی فشار بدید تا کاملا فشرده بشه.
داخل فر از قبل گرم شده روی ۲۰۰ درجه سانتی گراد برای نیم ساعت تا چهل دقیقه بزارید.
بعد از پخت در ظرف سرو برگردونید.
برای تزیین ته چین هم میتونید زرشک رو تفت بدین و روش بریزید.
اگر دوست دارید می تونید مواد رو به همون شکلی که گفته شد داخل قابلمه ریخته و روی گاز دم بذارید.
ته چین قیمه | طرز تهیه ته چین | انواع پلو | غذای ساده و ارزان | غذای مدرن | غذای جدید
دستور تهیه و عکس از افسانه اسماعیلی عزیز
ویرایش و تنظیم: چاشنی
چاشنی , آموزش آشپزی چاشنی
نظرتون درباره این آموزش چیست!