در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

ترشی نازخاتون

زمان آماده سازی :40 دقیقه

بازدید : 1194 2 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

بادمجان کبابی 1 کیلو
گوجه 3 عدد
سیر 1 بوته
آبغوره 1 و 1/2 لیوان
ریحان نازخاتونی یا ریحان قرمز چرخ شده 1 فنجان
نعناع خشک 2 قاشق غذاخوری
زردچوبه و نمک به میزان لازم
 
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
( 1 رای _ میانگین : 4٫00 از 5 )

ترشی نازخاتون

ناز خاتون یکی از ترشی های محبوب مازندران است که با سبزیجات تهیه می شود .مواد این ترشی را می توانید به سادگی در سبزی خرد کن به صورت کاملا ریز دربیاورید و چاشنی ها را به آن افزوده و در کمترین زمان آماده سرو کنید .
بادمجان کبابی شده را خرد کرده ، گوجه را نیز خرد کرده . سیر را کوبیده و بعد همه مواد را باهم مخلوط کرده کمی هم نمک و زردچوبه اضافه میکنیم. ترشی آماده است این ترشی را همان زمان میشود استفاده کرد . در مازندران این ترشی را مانند خورشت استفاده میکنند.
نوش جان

ترشی نازخاتون

تهیه و تنظیم: چاشنی

آموزش آشپزی, چاشنی, آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=5651
نظرتون درباره این آموزش چیست!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *