در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

ترشی بادمجان

زمان آماده سازی : 1 ساعت

بازدید : 4468 3 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

بادمجان 3 کیلو
سبزی ترشییک و نیم کیلو
ادویه1 قاشق سوپخوری
سرکهبه مقدار لازم
نمکبه مقدار لازم
عسلمقداری
 

ترشی بادمجان

برای تهیه ترشی بادمجان به ترتیب زیر عمل نمایید

ترشی بادمجان

۱-سبزي ترشي شامل جعفري، نعناع، ترخون و در صورت امكان كمي سبزيهاي معطر محلي است.

۲-سبزي ها را پس از پاك كردن و شستن روي يك پارچه تميز پهن كرده و مي گذاريم يك شبانه روز بماند تا آب آنها كاملاً گرفته شود. سپس آنها را خرد مي كنيم

۳-براي تهيه اين ترشي از بادمجان هاي كوچك استفاده مي كنيم. اگر بادمجان ها خيلي ريز و كوچك باشد، كلاهك سبز آن را بر نمي داريم و به همين ترتيب آنها را در حاليكه يك برش۳ سانتيمتري در وسط بادمجان ها ايجاد كرده ايم، در سركه مي جوشانيم. به طوري كه براي هر يك كيلو، يك ليوان سركه لازم است. ظرف را روي حرارت ملايم قرارمي دهيم تا بادمجان ها كمي بپزد، ولي له نشود.

۴-سبزي ترشي خرد شده را در ظرف تقريباً بزرگي مي ريزيم و سير، نمك و ادويه را به آن اضافه مي كنيم . بعد ازمخلوط كردن آنها، شكم بادمجان ها را از اين مخلوط پر مي كنيم و در ظروف مخصوص ترشي مي ريزيم.

۵-سپس روي مواد سركه مي ريزيم تا روی بادمجان ها را بگیرد..پس از آن مقداری عسل را با آب ولرم مخلوط کرده تا رقیق شود و به ظرف ترشی اضافه میکنیم.وجود عسل باعث می شود تا مزه ترشی و تندی ترشی باعث آسیب معده نشود.

۶- برای مدت چند هفته اجازه دهد تا ترشی کاملا جا بیافتد و نوش جان کنید.

 

 

ترشی بادمجان

چاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=1219
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

27 − 21 =

نظرات کاربران
این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

− 2 = 3