ترشی بادمجان
برای تهیه ترشی بادمجان به ترتیب زیر عمل نمایید
۱-سبزي ترشي شامل جعفري، نعناع، ترخون و در صورت امكان كمي سبزيهاي معطر محلي است.
۲-سبزي ها را پس از پاك كردن و شستن روي يك پارچه تميز پهن كرده و مي گذاريم يك شبانه روز بماند تا آب آنها كاملاً گرفته شود. سپس آنها را خرد مي كنيم
۳-براي تهيه اين ترشي از بادمجان هاي كوچك استفاده مي كنيم. اگر بادمجان ها خيلي ريز و كوچك باشد، كلاهك سبز آن را بر نمي داريم و به همين ترتيب آنها را در حاليكه يك برش۳ سانتيمتري در وسط بادمجان ها ايجاد كرده ايم، در سركه مي جوشانيم. به طوري كه براي هر يك كيلو، يك ليوان سركه لازم است. ظرف را روي حرارت ملايم قرارمي دهيم تا بادمجان ها كمي بپزد، ولي له نشود.
۴-سبزي ترشي خرد شده را در ظرف تقريباً بزرگي مي ريزيم و سير، نمك و ادويه را به آن اضافه مي كنيم . بعد ازمخلوط كردن آنها، شكم بادمجان ها را از اين مخلوط پر مي كنيم و در ظروف مخصوص ترشي مي ريزيم.
۵-سپس روي مواد سركه مي ريزيم تا روی بادمجان ها را بگیرد..پس از آن مقداری عسل را با آب ولرم مخلوط کرده تا رقیق شود و به ظرف ترشی اضافه میکنیم.وجود عسل باعث می شود تا مزه ترشی و تندی ترشی باعث آسیب معده نشود.
۶- برای مدت چند هفته اجازه دهد تا ترشی کاملا جا بیافتد و نوش جان کنید.
چاشنی، آشپزی ایده ها
نظرتون درباره این آموزش چیست!