تاکوی ماهی
تاکوی ماهی تهیه شده از گوشت فیله ماهی قزل آلا و خمیر فیلو می باشد که با خامه ترش و کلم بنفش تزیین می گردد. با آموزش این غذای ساده و مقوی همراه ما باشید.
برای تیهه تاکوی ماهی ابتدا ماهی قزل آلا را پوست بکنید و فیله کنید، روی گوشت ماهی نمک و فلفل بپاشید و ماهی ها را کباب کنید ، ماهی های کباب شده را با چنگال خرد کنید سپس با روغن زیتون و سیر رنده شده مخلوط کنید.
داخل قالب کاپ کیک را چرب کنید ، خمیر فیلو را به تکه های مربع شکل برش بزنید ، روی خمیرها را چرب کنید و داخل هر قالب تکه ای خمیر قرار دهید به صورتی که به شکل کاسه شود ( اندازه خمیر باید به صورتی باشد که لبه های خمیر بیرون از قالب باشد)
داخل خمیرها را با مخلوط ماهی و سیر پر کنید سپس قالب را داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد ۱۰ – ۱۵ دقیقه قرار دهید تا زمانی که لبه های نان طلایی شود.
کلم خرد شده را با خامه ترش ، آبلیمو ، مقداری نمک و فلفل مخلوط کنید ، پس از آماده شدن تاکوها کلم خامه ای را روی تاکوها بریزید و با برگ گشنیز تزیین و سرو کنید.
تاکوی ماهی شما آماده است. نوش جان
تهیه و تنظیم: چاشنی
چاشنی، آشپزی ایده ها
نظرتون درباره این آموزش چیست!