سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.
دوست دارید از این مطالب هم دیدن فرمایید ؟!

تاکوی ماهی

زمان آماده سازی :40 دقیقه

بازدید : 321 1 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

فیله ماهی قزل آلا2 تکه
روغن زیتون4 قاشق غذاخوری
سیر2 حبه
خمیر فیلوبه میران لازم
کلم بنفش خردشده1 لیوان
خامه ترش2 قاشق غذاخوری
آب لیمو و گشنیزمقداری
نمک و فلفلبه میزان لازم
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
دوستان عزیز رای یادتون نره ^_^

تاکوی ماهی

تاکوی ماهی تهیه شده از گوشت فیله ماهی قزل آلا و خمیر فیلو می باشد که با خامه ترش و کلم بنفش تزیین می گردد. با آموزش این غذای ساده و مقوی همراه ما باشید.

برای تیهه تاکوی ماهی ابتدا ماهی قزل آلا را پوست بکنید و فیله کنید، روی گوشت ماهی نمک و فلفل بپاشید و ماهی ها را کباب کنید ، ماهی های کباب شده را با چنگال خرد کنید سپس با روغن زیتون و سیر رنده شده مخلوط کنید.

داخل قالب کاپ کیک را چرب کنید ، خمیر فیلو را به تکه های مربع شکل برش بزنید ، روی خمیرها را چرب کنید و داخل هر قالب تکه ای خمیر قرار دهید به صورتی که به شکل کاسه شود ( اندازه خمیر باید به صورتی باشد که لبه های خمیر بیرون از قالب باشد)

داخل خمیرها را با مخلوط ماهی و سیر پر کنید سپس قالب را داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد ۱۰ – ۱۵ دقیقه قرار دهید تا زمانی که لبه های نان طلایی شود.

کلم خرد شده را با خامه ترش ، آبلیمو ، مقداری نمک و فلفل مخلوط کنید ، پس از آماده شدن تاکوها کلم خامه ای را روی تاکوها بریزید و با برگ گشنیز تزیین و سرو کنید.

تاکوی ماهی شما آماده است. نوش جان

تاکوی ماهی

تهیه و تنظیم: چاشنی

چاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=4067
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *