تاس کباب با قارچ
برای تهیه تاس کباب با قارچ ابتدا گوشت گاو و یا گوساله ای که تهیه نموده اید را به قطعات خورشی درشت خورد کرده و در با مقداری آب در زودپز ریخته و بگذارید کاملا بپزد.
سپس هویج و سیب زمینی خود را به صورت درشت خرد کنید. سیب زمینی ها اگر متوسط هستند آنها را به ۴ قسمت تقسیم کنید. هویج ها را هم به صورت دایره ای خرد کنید. همچنین قارچ ها را به صورت تکه های درشت خرد کنید .گوجه فرنگی ها را هم اگر متوسط می باشند به ۴ تکه تقسیم کنید. مواد را کنار بگذارید و در تابه ای پیاز خرد شده را در کمی روغن تفت دهید. سپس هویج و سیب زمینی ها را اضافه کنید و به به مدت ۱ دقیقیه بگذارید روی شعله با حرارت متوسط بماند. سپس گوجه فرنگی و قارچ را اضافه کنید. سعی کنید مواد را به مقدار زیاد هم نزنید چون باعث خرد شدن انها می شود. پس از تقریبا ۱ دقیقه سس ورسترشایر، نمک، شکر، برگ مرزنجوش و فلفل را به مواد اضافه کنید و به آرامی مواد را با هم مخلوط کنید و زیر شعله را خاموش کنید و مواد را کنار بگذارید.
پس از تقریبا ۱ ساعت گوشت داخل زودپز را که به صورت نیم پز در آماده است را داخل قابلمه ای بریزید. زیر شعله را روشن کنید و حرارت آنرا بسیار کم کنید. مواد از پیش آماده شده را به گوشت اضافه کنید و به آرامی مواد را به هم بزنید تا مخلوط شوند. سپس در کاسه ای آب گوشت و آرد را با یکدیگر مخلوط کنید طوری که آرد کاملا در آب گوشت حل شود. سپس مخلوط آرد و آب گوشت را به مواد اضافه کنید. در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید با حرارت بسیار کم مواد کاملا بپزند. تقریبا پس از مدت ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه غذای شما آماد خواهد شد.
تاس کباب با قارچ شما آماده است. نوش جان
تهیه شده توسط: چاشنی
چاشنی،آشپزی ایده ها
نظرتون درباره این آموزش چیست!