سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.
دوست دارید از این مطالب هم دیدن فرمایید ؟!

تاس کباب آرام پز

زمان آماده سازی :4 ساعت و 30 دقیقه

بازدید : 838 1 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

هویج250 گرم
ساقه کرفس5 عدد
پیاز1 عدد متوسط
سیب زمینی1 کیلو
روغن زیتون2 قاشق غذاخوری
سیر4 حبه
گوشت گوساله خورشی700 گرم
نمک و فلفلبه میزان لازم
آرد1/4 پیمانه
آب گوشت2 پیمانه
سس خردل دیژون2 قاشق غذاخوری
سس ورسترشایر1 قاشق غذاخوری
سس سویا1 قاشق غذاخوری
شکر قهوه ای1/2 قاشق غذاخوری
رزماری خشک شده1/2 قاشق غذاخوری
آویشن خشک شده1/2 قاشق چایخوری
 
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
دوستان عزیز رای یادتون نره ^_^

تاس کباب آرام پز

تاس کباب انواع مختلفی داره. امروز براتون یه نوع جدیدشو آموزش میدیم که با کمک آرام پز می تونید تهیه اش کنید. اگه کارمند هستید یا زمانی هستش که در منزل تشریف ندارید، می تونید موادتونو اماده کنید و درون آرام پز بریزید و بعد از برگشت به منزل غذاتون گرم و تازه حاضره! با تهیه تاس کباب آرام پز همراه ما باشید.

برای تهیه تاس کباب آرام پز اول از همه پیاز، کرفس و هویج و سیب زمینی رو خوب بشورید و پوست کنده و به صورت مکعبی شکل خوردشون کنید و داخل آرام پز بریزید.

ذز ظرف دیگه ای گوشت رو با نمک و فلفل به میزان مناسب مزه دار کنید. آرد رو روی گوشت بریزید و خوب هم بزنید تا تمامی قسمت های گوشت آردی بشه.

تابه ای بردارید و روی حرارت متوسط گاز قرار بدین. روغن رو بریزید داخلش و سبر رو اضافه کنید و به مدت تقریبا ۱ دقیقه سرخش کنید تا نرم و معطر بشه. سپس گوشت رو اضافه کنید.اجازه بدین که یک طرف گوشت کاملا سرخ بشه و به رنگ قهوه ای دربیاد. سپس هم بزنید و بذارید طرف دیگه هم به همین صورت تغییر رنگ بده. مواظب باشید که گوشت و سیر شما نسوزه. هر زمانی لازم دیدین، موادتونو هم بزنید. گوشتتون که اماده شده به مواد داخل آرام پزتون اضافش کنید.

تابه ای که روی گاز داشتید و برگردونید روی گاز! آب گوشت، سس خردل دیژون، سس ورسترشایر، سس سویا، شکر قهوه ای، رزماری و  آویشن رو داخل تابه بریزید و هم بزنید. موادتون که خوب حل شد و شکر در مواد ترکیب شد، زیر تابه رو خاموش کنید و سس رو به مواد داخل آرام پز اضافه کنید. درب آرام پز رو بذارید و اجازه بدین که موادتون به مدت ۳ الی ۴ ساعت بپزه. درجه و زمان آرام پزتونو تنظیم کنید و با خیال راحت به کارهاتون برسید! بعد از ۴ ساعت تاس کباب آرام پز شما آماده است. در ظرف مناسبی می تونید سروش کنید و از اون لذت ببرید.

۱-گوشت رو به صورت مکعبی بزرگ خورد کنید.

۲- به جای آب گوشت می تونید از آب استفاده کنید. مسلما استفاده از آب گوشت غذاتونو خوشمزه تر می کنه.

۳- برای مشاهده طرز تهیه سس ورسترشایر روی نام آن کلیک کنید: سس ورسترشایر

۴-برای مشاهده طرز تهیه سس دیژون روی نام آن کلیک کنید: سس دیژون

تاس کباب آرام پز

ترجمه و تنظیم: چاشنی

آموزش آشپزی, چاشنی, آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=6382
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *