تاس کباب آرام پز
تاس کباب انواع مختلفی داره. امروز براتون یه نوع جدیدشو آموزش میدیم که با کمک آرام پز می تونید تهیه اش کنید. اگه کارمند هستید یا زمانی هستش که در منزل تشریف ندارید، می تونید موادتونو اماده کنید و درون آرام پز بریزید و بعد از برگشت به منزل غذاتون گرم و تازه حاضره! با تهیه تاس کباب آرام پز همراه ما باشید.
برای تهیه تاس کباب آرام پز اول از همه پیاز، کرفس و هویج و سیب زمینی رو خوب بشورید و پوست کنده و به صورت مکعبی شکل خوردشون کنید و داخل آرام پز بریزید.
ذز ظرف دیگه ای گوشت رو با نمک و فلفل به میزان مناسب مزه دار کنید. آرد رو روی گوشت بریزید و خوب هم بزنید تا تمامی قسمت های گوشت آردی بشه.
تابه ای بردارید و روی حرارت متوسط گاز قرار بدین. روغن رو بریزید داخلش و سبر رو اضافه کنید و به مدت تقریبا ۱ دقیقه سرخش کنید تا نرم و معطر بشه. سپس گوشت رو اضافه کنید.اجازه بدین که یک طرف گوشت کاملا سرخ بشه و به رنگ قهوه ای دربیاد. سپس هم بزنید و بذارید طرف دیگه هم به همین صورت تغییر رنگ بده. مواظب باشید که گوشت و سیر شما نسوزه. هر زمانی لازم دیدین، موادتونو هم بزنید. گوشتتون که اماده شده به مواد داخل آرام پزتون اضافش کنید.
تابه ای که روی گاز داشتید و برگردونید روی گاز! آب گوشت، سس خردل دیژون، سس ورسترشایر، سس سویا، شکر قهوه ای، رزماری و آویشن رو داخل تابه بریزید و هم بزنید. موادتون که خوب حل شد و شکر در مواد ترکیب شد، زیر تابه رو خاموش کنید و سس رو به مواد داخل آرام پز اضافه کنید. درب آرام پز رو بذارید و اجازه بدین که موادتون به مدت ۳ الی ۴ ساعت بپزه. درجه و زمان آرام پزتونو تنظیم کنید و با خیال راحت به کارهاتون برسید! بعد از ۴ ساعت تاس کباب آرام پز شما آماده است. در ظرف مناسبی می تونید سروش کنید و از اون لذت ببرید.
۱-گوشت رو به صورت مکعبی بزرگ خورد کنید.
۲- به جای آب گوشت می تونید از آب استفاده کنید. مسلما استفاده از آب گوشت غذاتونو خوشمزه تر می کنه.
۳- برای مشاهده طرز تهیه سس ورسترشایر روی نام آن کلیک کنید: سس ورسترشایر
۴-برای مشاهده طرز تهیه سس دیژون روی نام آن کلیک کنید: سس دیژون
ترجمه و تنظیم: چاشنی
آموزش آشپزی, چاشنی, آشپزی ایده ها
نظرتون درباره این آموزش چیست!