تارت میوه
ﻛﺮﻩ ﻭ ﺁﺭﺩ ﻭ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ﻭ ﭘﻮﺩﺭ ﺷﻜﺮ ﺭا ﺑﺎﻫﻢ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﻛﺮﺩﻩ ﻭ ﺧﻤﻴﺮ ﺁﻣﺎﺩﻩ ﺭﻭ ﺧﻴﻠﻲ ﻛﻢ ﻭﺭﺯ ﺩﻫﻴﺪ ﺩﺭ ﺣﺪﻱ ﻛﻪ ﺑﺎﻫﻢ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﺷﻮﺩ ﻭ ﺑﻌﺪ ﻧﻴﻢ ﺳﺎﻋﺖ ﺧﻤﻴﺮ ﺭﻭ ﺩﺍﺧﻞ ﻳﺨﭽﺎﻝ ﺑﮕﺬﺍﺭﻱد ﻭ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺁﻥ ﺧﻤﻴﺮ ﺭﻭ ﭘﻬﻦ ﻛﺮﺩﻩ ﻭ ﺩﺍﺧﻞ ﻗﺎﻟﺐ ﺗﺎﺭﺕ ﺑﮕﺬﺍﺭﻳﺪ ﻭ ﺩﺍﺧﻞ ﺧﻤﻴﺮ ﺭﻭ ﭼﻨﮕﺎﻝ ﺑﺰﻧﻴﺪ ﺗﺎ ﭘﻒ ﻧﻜﻨﺪ ﻭ ٢٠ﺩﻗﻴﻘﻪ ﺩﺍﺧﻞ ﻓﺮ ١٧٠ﺩﺭﺟﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﻫﻴﺪ ﻭ ﺗﺎﺭﺕ ﺁﻣﺎﺩﺳﺖ ﻭ ﺩﺍﺧﻞ ﺁﻥ ﺭﺍﺑﺎ ﻛﺮﻡ ﭘﺎﺗﻴﺴﻴﺮ ﭘﺮﻛﺮﺩﻩ ﻭ ﺑﻌﺪ ﻣﻴﻮﻩ ﻫﺎﻱ ﻣﻮﺭﺩ ﻧﻈﺮ ﺭﻭ ﺑﭽﻴﻨﻴﺪ.
ﻛﺮﻡ ﭘﺎﺗﻴﺴﻴﺮ
ﺭﻭﺵ ﺗﻬﯿﻪ : ۵ قاشق غذاخوری ﺷﮑﺮ،ﺁﺭﺩ ذرت ﻭ ﻧﺸﺎﺳﺘﻪ ﺭﺍ ﺑﺎ ﮐﻤﯽ ﺍﺯ ﺷﯿﺮ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﮐﺮﺩﻩ ﺗﺎ ﻣﻮﺍﺩ ﺩﺍﺧﻞ ﺷﯿﺮ ﺣﻞ ﺷﻮﻧﺪ ﺳﭙﺲ ﺑﻘﯿﻪ ﺷﯿﺮ ﺭﺍ ﮐﻢ ﮐﻢ ﺍﻓﺰﻭﺩﻩ ﻭ ﻣﻮﺍﺩ ﺭﺍ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﯼ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﻣﻼﯾﻢ ﮔﺬﺍﺷﺘﻪ ﺗﺎ ﻏﻠﯿﻆ ﺷﻮﻧﺪ ، ﺯﺭﺩﻩ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ﺭﺍ ﺍﻓﺰﻭﺩﻩ ﻭ ﻫﻢ ﺯﺩﻩ ﺗﺎ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﮐﺮﻡ ﻟﻄﯿﻔﯽ ﺩﺭ ﺁﯾﺪ ﻭ ﺍﺯ ﺁﺧﺮ ﺍﺳﺎﻧﺲ ﺭﺍ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻣﯽ ﮐﻨﯿﻢ.
تارت میوه شما آماده است. نوش جان…
چاشنی، آشپزی ایده ها
نظرتون درباره این آموزش چیست!