سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.

تارت شليل

زمان آماده سازی :

بازدید : 525 2 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

آرد300 گرم
پودر شکر30 گرم
کره180 گرم
آب سرد3 قاشق غذاخوری
پودر کاسترد3 قاشق غذاخوری
خامه100 گرم
شیر400 میلی لیتر
شکر6 قاشق غذاخوری
وانیلبه مقدار لازم
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
( 1 رای _ میانگین : 1٫00 از 5 )

تارت شليل

برای تهیه تارت شلیل از آرد و قطعات کره و آب و شکر ، با نوک انگشتان خمیر درست کرده ( زیاد ورز ندهید) در کیسه فریزر ، به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید
كره بايد نرم اما سرد باشه. اگر از قبل بيرون نذاشتيدش ميتونيد رنده اش كنيد
با تمام نيرو جلوي خودتون رو بگيريد و ورز نديد! رمز موفقيتتون در همينه. خمير تارت اگه ورز داده بشه گلوتن توش ايجاد شده و بعد موقع خوردن سفت خواهد بود و دندونها رو اذيت ميكنه
كراستهايي كه نسبت كره به آرد توشون زياده (مثل اين كراست) كراستهاي ترد و پوك و بيسكويت مانندي هستن كه به راحتي خورد ميشن و توي دهن پودر شده با تركيب شدن با كرم و ميوه طعم عالي اي رو بوجود ميارن.
خمير رو فقط در حدي كه يه گلوله ايجاد كنه ورز ميديم و نه بيشتر
با دست توي قالب تارت پهنش ميكنيم
خمير رو تا جايي كه ميتونيد نازك پهن كنيد چون در هنگام پخت پف كرده و حدودا دو برابر ميشه
اگر ظرفتون واسه خمير كوچيكه بقيه خمير رو با سلفون پيچيده توي زيپ لاك در فريزر نگهداري كنيد براي تارتهاي بعدي
سايز ظرف اصلا مهم نيست. ميتونيد هر بار تارتهاتون رو توي يه قالب جديد درست كنيد
با چنگال سرتاسر و ديواره هاي خمير تارت رو آبكش ميكنيم
توي فر قرارش ميديم تا زماني كه از رنگ طلاييش راضي باشيم. توجه داشته باشيد كه هرچي طلايي تر بشه ترد تر و خوشمزه تر خواهد بود پس زود از فر بيرون نياريدش

متناسب با قطر تارت به سه يا چهار شليل نياز داريم. از شليلهايي استفاده كنيد كه زياد نرم نباشن كه موقع برش له نشن. اما اينقدر هم سفت نباشن كه به هسته چسبيده باشن و طعم ترشي داشته باشن. پس خوب بگرديد سه چهار تا درشت و آبدار رو رسيده اش رو دستچين كنيد شليل ها رو نازك برش بزنيد. تا كراست توي فره در اين فاصله كرم رو آماده ميكنيم پودر کاسترد را با شیر مخلوط کرده روی حرارت هم بزنید تا غلیظ شود. سپس خامه و وانیل را اضافه کرده وقتی سرد شد در یخچال قرار دهید. ( من شکر اضافه نکردم ولی پیشنهاد میکنم اگه مشکلی با شکر ندارید آن را حذف نکنید. كراست كه پخت و طلايي شد (نور بد اتاق رنگ طلاييش رو نشون نميده) از فر خارج كرده ميذاريم سرد شه (اگه عجله داريد ميتونيد بذاريد توي فريزر). كرم بعد از مدتي تقريبا سفت ميشه (ولي بايد هر از گاهي همش بزنيم تا سرما به كل كرم منتقل شه). كرم رو توي كراست بريزيد. اگر خمير رو خوب نازك پهن كرده باشيد الان تقريبا كل كرم توي شكم كراست جا ميشه. خيلي مهمه كه نازك پهنش كنيد چون كمتر كسي پيدا ميشه كه خوردن كراست كلفت و قطور رو دوست داشته باشه. از ما گفتن بود
اوه راستي… من عمدا ديواره كراست تارت رو كلفت تر گرفتم كه خوشگلتر بشه چون اين قالبهاي تارت ارتفاعشون خيلي كمه ديواره رو كلفت بگيريم مزه رو خراب نميكنه و تازه قيافه اش هم خوشگلتر ميش.
قاچهاي شليل رو روي تارت ميچينيم. به طوري كه لبه قاچها روي هم بياد.دور تا دور تارت رو شليل ميچينيم حالا براي رينگ داخلي جهت شليلها رو عوض ميكنيم يك قاشق مارمالاد زردآلو رو با يك قاشق آب مخلوط كرده توي مايكروفر يا روي حرارت قرار ميديم تا روان شه بعد با برس روي شليلها ميماليمش تا شليلها براق باقي بمونن يا اينكه از پودر گليز آماده استفاده ميكنيم.

تارت شلیل شما آماده است.نوش جان

 

تارت شليلچاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=1179
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *