سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.

تارت خرمالو

زمان آماده سازی :1 ساعت و 40 دقیقه

بازدید : 375 1 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

آرد300 گرم
پودر شکر300 گرم
کره180 گرم
آب سرد3 قاشق غذاخوری
پودر کاسترد3 قاشق غذاخوری
حامه100 گرم
شیر400 میلی لیتر
شکر6 قاشق غذاخوری
وانیلمقداری
خرمالو پوست کنده شدهبه مقدار لازم
 
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
دوستان عزیز رای یادتون نره ^_^

تارت خرمالو

برای تهیه تارت خرمالو،  از آرد و قطعات کره و آب و شکر ، با نوک انگشتان خمیر درست کرده ( زیاد ورز ندهید) در کیسه فریزر ، به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید
كره بايد نرم اما سرد باشه. اگر از قبل بيرون نذاشتيدش ميتونيد رنده اش كنيد
با تمام نيرو جلوي خودتون رو بگيريد و ورز نديد! رمز موفقيتتون در همينه. خمير تارت اگه ورز داده بشه گلوتن توش ايجاد شده و بعد موقع خوردن سفت خواهد بود و دندونها رو اذيت ميكنه
كراستهايي كه نسبت كره به آرد توشون زياده ، كراستهاي ترد و پوك و بيسكويت مانندي هستن كه به راحتي خورد ميشن و توي دهن پودر شده با تركيب شدن با كرم و ميوه طعم عالي اي رو بوجود ميارن.
خمير رو فقط در حدي كه يه گلوله ايجاد كنه ورز ميديم و نه بيشتر
با دست توي قالب تارت پهنش ميكنيم
خمير رو تا جايي كه ميتونيد نازك پهن كنيد چون در هنگام پخت پف كرده و حدودا دو برابر ميشه
اگر ظرفتون واسه خمير كوچيكه بقيه خمير رو با سلفون پيچيده توي زيپ لاك در فريزر نگهداري كنيد براي تارتهاي بعدي
سايز ظرف اصلا مهم نيست. ميتونيد هر بار تارتهاتون رو توي يه قالب جديد درست كنيد
با چنگال سرتاسر و ديواره هاي خمير تارت رو آبكش ميكنيم
توي فر قرارش ميديم تا زماني كه از رنگ طلاييش راضي باشيم. توجه داشته باشيد كه هرچي طلايي تر بشه ترد تر و خوشمزه تر خواهد بود پس زود از فر بيرون نياريدش
تا كراست توي فره در اين فاصله كرم رو آماده ميكنيم پودر کاسترد را با شیر مخلوط کرده روی حرارت هم بزنید تا غلیظ شود. سپس خامه و وانیل را اضافه کرده وقتی سرد شد در یخچال قرار دهید. ( من شکر اضافه نکردم ولی پیشنهاد میکنم اگه مشکلی با شکر ندارید آن را حذف نکنید. كراست كه پخت و طلايي شد، از فر خارج كرده ميذاريم سرد شه (اگه عجله داريد ميتونيد بذاريد توي فريزر). كرم بعد از مدتي تقريبا سفت ميشه (ولي بايد هر از گاهي همش بزنيم تا سرما به كل كرم منتقل شه). كرم رو توي كراست بريزيد. اگر خمير رو خوب نازك پهن كرده باشيد الان تقريبا كل كرم توي شكم كراست جا ميشه. خيلي مهمه كه نازك پهنش كنيد چون كمتر كسي پيدا ميشه كه خوردن كراست كلفت و قطور رو دوست داشته باشه.
در آخر با سلیقه خودتون روی تارت رو با خرمالو تزیین کنید و از تارت خرمالو خوشمزه خود لذت ببرید.

تارت خرمالو

تهیه و تنظیم: چاشنی

چاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=4342
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *