تارت انار و شکلات
برای تهیه تارت انار و شکلات در کاسه بزرگی، ۱۵۰گرم آرد، بادام، نمک و ۲ قاشق غداخوری شکر را مخلوط کنید. کره را اضافه کنید و خوب با دستانتان مخلوط کنید. ۱ عدد تخم مرغ و آب را اضافه کنید تا خمیر خودش را بگیرد. سپس خمیر را در قالب تارت ریخته و خوب فشار دهید. باید تارت در همه قسمت ها ضخامت یکسان داشته باشد. سپس نیم ساعت آن را در یخچال بگذارید تا سفت گردد. فر را بگذارید در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم گردد. نان تارت را ۱۵ دقیقه در فر بپزید تا رنگ بگیرد و سفت و ترد گردد.
وقتی که نان تارت دارد می پزد، شکلات و خامه پرچرب را روی شعله متوسط حرارت دهید و شکلات را آب کنید و دائما هم بزنید. وقتی بافت یکنواختی پیدا کرد، شعله را خاموش کنید و ۲ عدد تخم مرغ، ۳ قاشق غذاخوری شکر، ۱ قاشق غذاخوری آرد و نمک را اضافه کنید. مخلوط شکلات را روی نان تارت بریزید و دوباره به داخل فر برگردانید تا نیم ساعت دیگر بپزد.
در ماهیتابه کوچکی روی شعله متوسط، آب انار و ۳ قاشق غذاخوری شکر را مخلوط کنید. حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه حرارت دهید تا به اندازه نیم فنجان تقلیل یابد و غلیظ و شربت مانند گردد. سپس از روی شعله بردارید. وقتی پخت تارت در فر تمام شد و کمی سرد شد، شربت انار را بطور مساوی روی تارت بریزید و با دانه های انار تزئین کنید. بگذارید تارت در دمای اتاق سرد گردد و شربت روی آن سفت گردد. برای سرو کردن می توانید اَز خامه هم استفاده کنید.
تارت انار و شکلات شما آماده است. نوش جان
نکته:
خمیر تارت را زیاد ورز ندهید چون سفت میشود.
تهیه و تنظیم: چاشنی
چاشنی، آشپزی ایده ها
نظرتون درباره این آموزش چیست!