در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

تارت انار و شکلات

زمان آماده سازی : 1 ساعت و 15 دقیقه

بازدید : 1130 3 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

آرد معمولی 150 گرم + 1 قاشق غذاخوری
بادام خردشده1/2 فنجان
شکر دانه ریز8 قاشق غذاخوری
کره8 قاشق غذاخوری
تخم مرغ بزرگ3 عدد
آب سرد2 قاشق غذاخوری
شکلات خردشده340 گرم
خامه پرچرب1 پیمانه
آب انار2 پیمانه
دانه های اناربرای تزیین

تارت انار و شکلات

برای تهیه تارت انار و شکلات در کاسه بزرگی، ۱۵۰گرم آرد، بادام، نمک و ۲ قاشق غداخوری شکر را مخلوط کنید. کره را اضافه کنید و خوب با دستانتان مخلوط کنید. ۱ عدد تخم مرغ و آب را اضافه کنید تا خمیر خودش را بگیرد. سپس خمیر را در قالب تارت ریخته و خوب فشار دهید. باید تارت در همه قسمت ها ضخامت یکسان داشته باشد. سپس نیم ساعت آن را در یخچال بگذارید تا سفت گردد. فر را بگذارید در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم گردد. نان تارت را ۱۵ دقیقه در فر بپزید تا رنگ بگیرد و سفت و ترد گردد.

وقتی که نان تارت دارد می پزد، شکلات و خامه پرچرب را روی شعله متوسط حرارت دهید و شکلات را آب کنید و دائما هم بزنید. وقتی بافت یکنواختی پیدا کرد، شعله را خاموش کنید و ۲ عدد تخم مرغ، ۳ قاشق غذاخوری شکر، ۱ قاشق غذاخوری آرد و نمک را اضافه کنید. مخلوط شکلات را روی نان تارت بریزید و دوباره به داخل فر برگردانید تا نیم ساعت دیگر بپزد.

در ماهیتابه کوچکی روی شعله متوسط، آب انار و ۳ قاشق غذاخوری شکر را مخلوط کنید. حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه حرارت دهید تا به اندازه نیم فنجان تقلیل یابد و غلیظ و شربت مانند گردد. سپس از روی شعله بردارید. وقتی پخت تارت در فر تمام شد و کمی سرد شد، شربت انار را بطور مساوی روی تارت بریزید و با دانه های انار تزئین کنید. بگذارید تارت در دمای اتاق سرد گردد و شربت روی آن سفت گردد. برای سرو کردن می توانید اَز خامه هم استفاده کنید.

تارت انار و شکلات شما آماده است. نوش جان

نکته:

خمیر تارت را زیاد ورز ندهید چون سفت میشود.

 

تارت انار و شکلات

تهیه و تنظیم: چاشنی

چاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=4349
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 + 3 =

نظرات کاربران
این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

− 3 = 4